Training en Advies

De trainer:
Train je Team
Contactgegevens

Bij ons kunt u terecht voor training en advies!

Wanneer binnen een bedrijfsteam hulp nodig heeft bij de verbetering van communicatieprocessen, kan een training en advies cursus uitkomst bieden. Train je Team geeft op het gebied van teambuilding verschillende trainingen die helpen bij de verbetering van de samenwerking en communicatie. Bij ons kunt u altijd terecht voor training en advies. Bekijk het aanbod en vraag een vrijblijvende offerte aan!

training en advies

Heeft uw bedrijfsteam training en advies nodig?

Hoe competent uw medewerkers stuk voor stuk ook zijn, soms is er binnen een bedrijf wat training en advies nodig om het werk weer even op de rails te krijgen. Op allerlei vlakken kan onvrede ontstaan. Soms verloopt de samenwerking minder dan gehoopt, de communicatie kan onduidelijk zijn, verantwoordelijkheden worden niet genomen of taken zijn niet goed verdeeld. Toch heeft u vertrouwen in uw medewerkers dat zij al deze zaken genoeg beheersen om het op te lossen. Wij hebben samen met u dat vertrouwen in uw personeel, soms is alleen eens steuntje in de rug nodig en dat kunnen wij u bieden.

Training en advies van buitenaf

Het voordeel van het inhuren van een training center voor training en advies is dat wij een objectieve blik hebben op het reilen en zeilen binnen uw bedrijf. Bovendien hebben wij ervaring met het begeleiden van bedrijfsteams. Wij hechten wel veel waarde aan uw mening als werkgever. Wij zijn benieuwd waar u vindt dat de knelpunten in uw bedrijf liggen. We kunnen dan samen bespreken welke training geschikt is voor uw medewerkers. Het kan zijn dat u liever een algemene bedrijfstraining gericht op advies voor uw personeel boekt, maar wij kunnen ook meer specifieke trainingen aanbieden. Een voorbeeld hiervan is de time management training, waarbij uw personeel leert hoe zij hun tijd zo effectief mogelijk kunnen indelen. Een ander voorbeeld is de feedback
training, waarbij uw medewerkers leren op welke manier zij elkaar het best feedback kunnen geven.

Wat kunt u verwachten van de training en advies cursus?

Afhankelijk van uw keuze welke bedrijfstraining u belangrijk acht voor uw team, gaan wij aan de slag met uw medewerkers. Wij gaan altijd uit van de talenten van uw team en proberen deze door coaching verder te ontwikkelen. Uiteraard is er ook aandacht voor zaken die minder goed gaan en dit hopen wij samen met uw team op te lossen en in de toekomst te verbeteren. Tijdens de training wordt interactief gewerkt en wordt veel samenwerking van uw team verwacht. De training is immers niet alleen bedoeld om uw team aan te sturen, maar ook als teambuilding activiteit. Het doel is om een hechte band binnen uw team te creëren waardoor zij voortaan beter op elkaar zijn ingesteld en weten wat zij van elkaar mogen verwachten.

De uitkomst van een training en advies cursus

Naast de bedrijfstraining gericht op een bepaald doel, is het teambuilding aspect ook erg belangrijk voor ons. Het hoofddoel is echter om uw medewerkers een leuke dag uit te bezorgen. Uw personeel is de spil van uw bedrijf en als dank voor hun inzet zullen wij ze een onvergetelijke dag bezorgen. Onze trainingen worden gegeven in verschillende grote steden, die met de auto en het openbaar vervoer goed te bereiken zijn. Voor een complete dag uit combineert u de training met bijvoorbeeld een museumbezoek, een stadswandeling of een etentje. Uw team zal zeker genieten van deze dag!

De trainer:
Train je Team
Contactgegevens

Vandaag nog een adviesgesprek en een offerte?
Doe geheel kosteloos en vrijblijvend een aanvraag:


  Hoe lang wilt u dat de training duurt?

  Hoeveel personen volgen de training?

  Plaats waar u de training wilt?

  Datum waarop u de training wilt?

  Contactpersoon

  Bedrijfsnaam

  Telefoonnummer

  Please leave this field empty.

  E-mail

  Opmerkingen  Deel deze training:

  Op Linkedin: x werd dit gedeeld

  Facebook:
  x werd dit gedeeld

  en op Twitter: x werd dit gedeeld

  Email deze training:
  Deze training is geplaatst op: