Rollenspel Feedback Geven

De trainer:
Train je Team
Contactgegevens

Gebruik een rollenspel voor feedback geven!

De feedback training biedt u de handvatten om op een constructieve manier met elkaar te communiceren. Met behulp van een rollenspel leren de deelnemers tijdens de training om elkaar feedback te geven. Het rollenspel helpt niet alleen om feedback te geven, maar leert het team ook om feedback te ontvangen en hier iets mee te doen. Wilt u een feedback training voor uw medewerkers? Vraag hier een vrijblijvende offerte aan!

rollenspel feedback geven

Interne communicatie

Voor bedrijven is het erg belangrijk dat de communicatie binnen een bedrijf goed is. Communicatie zorgt namelijk voor duidelijkheid. Niet alleen duidelijkheid naar de medewerkers van een bedrijf, maar ook naar andere belanghebbende van een bedrijf. Dit kunnen bijvoorbeeld klanten zijn. Wanneer er voor klanten veel onduidelijkheden bij een bedrijf zijn, zullen zij bij dit bedrijf waarschijnlijk geen klant blijven. Communicatie naar buiten toe is belangrijk, maar het begint bij interne communicatie. De interne communicatie moet in orde zijn om op een goede wijze een product of dienst te verkopen. De interne communicatie omvat vele aspecten. Het draait er in ieder geval om dat er op een manier wordt gecommuniceerd, die er voor zorgt dat medewerkers van elkaar weten wat ze doen. De wijze van communicatie is daarbij ook belangrijk. Wanneer er altijd op een autoritaire manier communicatie plaatsvindt, is dit niet bevorderlijk voor de sfeer en de prestaties. Autoritaire communicatie zorgt namelijk niet voor een open sfeer en open manier van communiceren. wanneer de communicatie niet goed gaat, is het belangrijk om collega’s hierop aan te spreken. Door het geven van feedback op elkaars manier van communiceren, wordt er voor gezorgd dat de communicatie in de toekomst verbeterd. Dit gebeurt tenminste wanneer de feedback ook wordt ontvangen en wordt geaccepteerd. Wanneer men moeite heeft met geven van feedback en het ontvangen van feedback kan het goed zijn om een bedrijfstraining te volgen. De bedrijfstraining zou dan een rollenspel in feedback geven kunnen zijn.

Wat een rollenspel in feedback geven doet voor het bedrijf

Bij een bedrijfstraining waar het ‚Äėrollenspel feedback geven‚Äô wordt gebruikt om de communicatie te verbeteren kunnen op een aantal aspecten worden getraind. Allereerst is het¬†bij het rollenspel feedback geven als bedrijfstraining van belang, dat iedere deelnemer aan de¬†bedrijfstraining doordrongen is het van het feit dat men elkaar beter wilt maken. Het gaat bij¬†een rollenspel feedback geven dus niet om het uiten van kritiek op een ander, maar om de teamontwikkeling.¬†Voor sommige mensen is het moeilijk om feedback te ontvangen, zij zien dit als negatief. Tijdens een rollenspel feedback geven wordt hier uitgebreid om ingegaan. Daarnaast kan het ook helpen dat de feedback op een positieve en opbouwende manier wordt gebracht. Tijdens het rollenspel feedback geven kunnen er verschillende werksituaties worden nagebootst. Zodat in de toekomst medewerkers op een goede manier feedback kunnen¬†
geven en ook goed zijn in het feedback ontvangen. Het feedback ontvangen is namelijk ook erg belangrijk. Bij het feedback ontvangen wordt er geleerd hoe je op een goede manier feedback in je opneemt en er vervolgens wat mee doet. Daarnaast is bij feedback ontvangen ook belangrijk om rustig te blijven, wanneer je het niet met de feedback eens bent. Feedback ontvangen is uiteindelijk net zo belangrijk als het geven van feedback, omdat je door het feedback ontvangen je zelf kunt proberen te verbeteren.

Andere mogelijkheden voor een bedrijfstraining

Naast het rollenspel feedback geven als bedrijfstraining, zijn er nog vele andere vormen van bedrijfstrainingen. Een bedrijfstraining kan namelijk ook gericht zijn op communicatie, zonder een rollenspel. Daarnaast is het natuurlijk ook mogelijk om een bedrijfstraining te volgen, met een andere richting dan communicatie.

De trainer:
Train je Team
Contactgegevens

Vandaag nog een adviesgesprek en een offerte?
Doe geheel kosteloos en vrijblijvend een aanvraag:


  Hoe lang wilt u dat de training duurt?

  Hoeveel personen volgen de training?

  Plaats waar u de training wilt?

  Datum waarop u de training wilt?

  Contactpersoon

  Bedrijfsnaam

  Telefoonnummer

  Please leave this field empty.

  E-mail

  Opmerkingen  Deel deze training:

  Op Linkedin: x werd dit gedeeld

  Facebook:
  x werd dit gedeeld

  en op Twitter: x werd dit gedeeld

  Email deze training:
  Deze training is geplaatst op: