Bedrijfsuitje Koken Amsterdam

De trainer:
Train je Team
Contactgegevens

Samen koken tijdens een bedrijfsuitje in Amsterdam!

Een kookworkshop doen met het hele team is natuurlijk de perfecte manier om invulling te geven aan uw bedrijfsuitje in Amsterdam. Train je Team gaat hierin verder en heeft er een teambuilding element aan toegevoegd. Tijdens teambuilding koken bereiden de deelnemers niet alleen een heerlijke maaltijd met elkaar, maar wordt er ook aandacht besteed aan de samenwerking en communicatie binnen de groep. Dit maakt het bedrijfsuitje in Amsterdam een leuke en leerzame dag. Vraag vrijblijvend meer informatie aan over teambuilding koken!

bedrijfsuitje koken amsterdam

Organiseer een ludiek bedrijfsuitje: bedrijfsuitje koken Amsterdam!

Een bedrijfsuitje moet leuk en gezellig zijn, liefst leerzaam en ontspannen, en het is goed voor het belangrijke aspect van teambuilding als collega’s en medewerkers elkaar op een andere manier leren kennen dan op kantoor of in de organisatie en het werk van alledag. Daarnaast is het ook nog eens goed voor de sfeer als het resultaat van de gezamenlijke inzet kan worden verorberd: en na een kookworkshop kan dat! Kortom, met het bedrijfsuitje gaan koken in Amsterdam is een perfecte activiteit voor teambuilding. Amsterdam is een goede stad om een workshop koken te organiseren. De stad bruist van inspirerende restaurants, eetgelegenheden en cafés, die allen op hun eigen manier culinair wat te bieden hebben. Daarnaast worden er talloze kookworkshops gegeven, waardoor het organiseren van een bedrijfsuitje koken in Amsterdam geen probleem is.

Een workshop koken als bedrijfsuitje in Amsterdam

Koken kan iedereen, of nou ja, bijna iedereen. Het is een kunst, maar ook voor degenen die nog net weten hoe ze een ei moeten bakken -wellicht juist voor hen- is een kookworkshop leuk: iedereen wordt gelukkig van iets lekkers op tafel, en van gezellig eten in goed gezelschap. Maar daarvoor moet eerst gezamenlijk gewerkt worden in de keuken. Een kookworkshop van een teambuilding in Amsterdam is alleen zinvol als er een inspanning wordt geleverd aan aanrecht en fornuis. Bij een workshop koken worden ieders talenten op verschillend vlak aangesproken: vandaar dat de activiteit als teambuilding bijzonder geschikt is. De één ontpopt zich als een ware topchef en zal spoedig in sauzen en dressings staan te roeren, die op het fornuis pruttelen of in schalen worden gecomponeerd van rijkelijk voorradige ingrediënten. Ondertussen wordt de kookworkshop een festijn van het snijden van allerhande ingewikkelde groenten voor andere deelnemers. Aangestuurd door de leider van de teambuilding gaan weer anderen aan de slag met het maken van het deeg voor een knapperig brood, en storten verschillende collega’s van het bedrijf zich op een toetje. Uiteindelijk is het resultaat van deze kookworkshop iets waar iedereen gezamenlijk van geniet: het diner, samen gemaakt. Daar is iedereen na deze teambuilding tijdens het bedrijfsuitje in Amsterdam wel aan toe. Aanvallen!

Een workshop koken als ideale teambuilding voor Amsterdam

De keuken is als het bedrijf in het klein: er zijn taakverdelingen, rangorden, de arbeid moet leiden tot een gezamenlijk – en verteerbaar – resultaat. Een workshop koken in Amsterdam is daarom voor de collega’s tijdens het bedrijfsuitje een leuke dag die leerzaam is: er wordt anders gekeken naar elkaar, naar koken en bakken, naar onderlinge verhoudingen en naar de groepsdynamiek. Wie pakt de messen, wie deelt de orders uit, wie volgt ze juist nauwgezet op? Tijdens de kookworkshop wordt het duidelijk hoe ieders inzet loont, op speelse wijze, zonder dat er fouten gemaakt kunnen worden of zaken verkeerd kunnen gaan. De trainer van de workshop koken, de organisator van de teambuilding en de toekijkende koks zullen onderling zorgen dat de sfeer goed blijft en tijdens het diner iedereen het bedrijfsuitje roemt als de gezelligste teambuilding sinds tijden.

De trainer:
Train je Team
Contactgegevens

Vandaag nog een adviesgesprek en een offerte?
Doe geheel kosteloos en vrijblijvend een aanvraag:


  Hoe lang wilt u dat de training duurt?

  Hoeveel personen volgen de training?

  Plaats waar u de training wilt?

  Datum waarop u de training wilt?

  Contactpersoon

  Bedrijfsnaam

  Telefoonnummer

  Please leave this field empty.

  E-mail

  Opmerkingen  Deel deze training:

  Op Linkedin: x werd dit gedeeld

  Facebook:
  x werd dit gedeeld

  en op Twitter: x werd dit gedeeld

  Email deze training:
  Deze training is geplaatst op: