Wat maakt uw team succesvol?

succesvol team
De trainer:
Train je Team
Contactgegevens

Een team is meer dan een optelsom van de individuele leden. Een team is een selectie van mensen die samen een opdracht hebben. Toch leidt dat niet altijd tot de gewenste resultaten. Wat zijn de essentiële factoren die nodig zijn om een high performing team te creëren? En beter nog: om te behouden. Hoe kunt u het succes van een team meten en vergroten?

Om antwoord te geven op deze vragen wordt er tijdens deze training gewerkt met een instrument dat speciaal ontwikkeld is om teams te laten groeien. Dit Team Diagnostic™ Assessment (TDA) instrument geeft inzicht in waar het team sterk in is en waarin het zich nog verder kan ontwikkelen.

U krijgt inzicht in de verschillende aspecten die bepalend zijn voor de mate van succes van uw team. Verder maakt het de aanwezige productiviteit en positiviteit van het team in één keer zichtbaar.

succesvol teamBent u nieuwsgierig naar de score van uw team op samenwerken en wilt u onderzoeken hoe het team de samenwerking kan verbeteren? Doe dan alvast de quickscan! (drielinkcoaching.nl/quickscan/)
Of vul het contactformulier in (drielinkcoaching.nl/contact/)

Tijdsduur: vanaf 2,5 uur. Aantal deelnemers: minimaal 6.
Daarnaast is de training beschikbaar als maatwerk training. Mocht u hierin interesse hebben dan kunt u met ons contact opnemen voor meer informatie.

De trainer:
Train je Team
Contactgegevens

Vandaag nog een adviesgesprek en een offerte?
Doe geheel kosteloos en vrijblijvend een aanvraag:


Hoe lang wilt u dat de training duurt?

Hoeveel personen volgen de training?

Plaats waar u de training wilt?

Datum waarop u de training wilt?

Contactpersoon

Bedrijfsnaam

Telefoonnummer

Please leave this field empty.

E-mail

OpmerkingenDeel deze training:

Op Linkedin: x werd dit gedeeld

Facebook:
x werd dit gedeeld

en op Twitter: x werd dit gedeeld

Email deze training:
Deze training is geplaatst op: