Wat maakt uw team succesvol?

succesvol team
De trainer:
Train je Team
Contactgegevens

Een team is meer dan een optelsom van de individuele leden. Een team is een selectie van mensen die samen een opdracht hebben. Toch leidt dat niet altijd tot de gewenste resultaten. Wat zijn de essentiële factoren die nodig zijn om een high performing team te creëren? En beter nog: om te behouden. Hoe kunt u het succes van een team meten en vergroten?

Om antwoord te geven op deze vragen wordt er tijdens deze training gewerkt met een instrument dat speciaal ontwikkeld is om teams te laten groeien. Dit Team Diagnostic™ Assessment (TDA) instrument geeft inzicht in waar het team sterk in is en waarin het zich nog verder kan ontwikkelen.

U krijgt inzicht in de verschillende aspecten die bepalend zijn voor de mate van succes van uw team. Verder maakt het de aanwezige productiviteit en positiviteit van het team in één keer zichtbaar.

succesvol teamBent u nieuwsgierig naar de score van uw team op samenwerken en wilt u onderzoeken hoe het team de samenwerking kan verbeteren? Doe dan alvast de quickscan! (drielinkcoaching.nl/quickscan/)
Of vul het contactformulier in (drielinkcoaching.nl/contact/)

Tijdsduur: vanaf 2,5 uur. Aantal deelnemers: minimaal 6.
Daarnaast is de training beschikbaar als maatwerk training. Mocht u hierin interesse hebben dan kunt u met ons contact opnemen voor meer informatie.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Wat maakt uw team succesvol?
Average rating:  
 4 reviews
byDeborah Telkamp onWat maakt uw team succesvol?

De sessie heeft mij veel stof tot nadenken gegeven. veel inzicht in mijzelf maar ook in die van anderen. En het heeft mij laten inzien wat er gebeurt in het team. De inzicht oefeningen waar je echt inzichtelijk kreeg hoe en wat wij als team doen. Ik waardeer deze sessie met een 9.

byConny Zuidema onWat maakt uw team succesvol?

Ik heb Dinga ingehuurd voor twee teamdagen om ons team van elf secretaresses nog beter te laten functioneren. Zij maakt op een opgewekte, ontspannen manier de verschillende aspecten van samenwerken duidelijk. Zij heeft het vermogen om flexibel met een groep te werken. Zij vraagt door, maar houdt tegelijkertijd overzicht op het groepsproces en bewaakt individuele en groepsgrenzen.We hebben handvatten gekregen om in de dagelijkse praktijk een volgende stap te zetten. Een team dat zich verder wil ontwikkelen, adviseer ik daarom Drielink Coaching in te schakelen.

bySussiel Brands onWat maakt uw team succesvol?

Het doel van deze workshop was een eerste stap maken met het team waarbij er na dit dagdeel een inventarisatie is m.b.t.wat het team gaat helpen om vanuit eenheid samen te werken.De workshop was goed, het was fijn om vanuit andere invalshoeken te kijken naar ons werk en via oefeningen duidelijk te krijgen welke personen het zijn die hier werken. Ik vond vooral goed aan de workshop dat het echt ging over het team en de mensen en dat ze niet lekker veilig over de inhoud gingen praten. Het was fijn om vanuit andere invalshoeken te kijken naar ons werk en via oefeningen duidelijk te krijgen wie wij zijn als team.

byMarco Frijlink onWat maakt uw team succesvol?

Dinga heeft een heel praktische en effectieve scan gedaan van ons team en de manier waarop we samenwerken. In een aansluitende workshop zijn de resultaten besproken.

De opvallendste uitkomsten werden duidelijk benoemd en in een open sfeer behandeld. Alles bij elkaar een korte en krachtige manier om de manier waarop je team functioneert effectief tegen het licht te houden!

De trainer:
Train je Team
Contactgegevens

Vandaag nog een adviesgesprek en een offerte?
Doe geheel kosteloos en vrijblijvend een aanvraag:


  Hoe lang wilt u dat de training duurt?

  Hoeveel personen volgen de training?

  Plaats waar u de training wilt?

  Datum waarop u de training wilt?

  Contactpersoon

  Bedrijfsnaam

  Telefoonnummer

  Please leave this field empty.

  E-mail

  Opmerkingen  Deel deze training:

  Op Linkedin: x werd dit gedeeld

  Facebook:
  x werd dit gedeeld

  en op Twitter: x werd dit gedeeld

  Email deze training:
  Deze training is geplaatst op: