Bedrijfstraining

De trainer:
Train je Team
Contactgegevens

De beste bedrijfstraining vindt u hier!

Om tot een optimaal resultaat te komen voor uw team, hoort een bedrijfstraining goed afgestemd te zijn op de wensen en eisen van de deelnemers. In ons ruime aanbod zit ook de juiste bedrijfstraining voor u bij. Vraag direct een advies op maat aan!

bedrijfstraining

De bedrijfstraining verhoogt de productiviteit

Bedrijfstraining is een zeer breed begrip. Elke bedrijfstraining verschilt weer van de ander. Een bedrijf heeft veel baat bij een bedrijfstraining, maar welke precies hangt af van het bedrijf. Tegen welke problemen loopt het bedrijf op? Waar zouden medewerkers van het bedrijf nog beter in willen worden? Hier wordt de bedrijfstraining op afgestemd. Over het algemeen zijn bedrijfstrainingen gericht op de medewerkers en de productiviteit. Wanneer er binnen het bedrijf een klink in de kabel zit, heeft dit invloed op de productiviteit van de medewerkers. Sommige problemen lossen zich niet vanzelf op. Hiervoor moet dan hulp ingeschakeld worden. Het doen van een training is een effectieve manier om deze problemen op te lossen.

Bedrijfstraining – wanneer komt het van pas?

Hier volgen een aantal voorbeelden waarbij een bedrijfstraining goed van pas komt.
Wanneer mensen in teamverband werken, kan er nog wel eens wat mis gaan. Er kan bijvoorbeeld ruzie ontstaan op de werkvloer. Ook kan de productie achterblijven doordat er onderling slecht wordt gecommuniceerd of wordt samengewerkt. Een bedrijfstraining kan hierbij uitkomst bieden. Tijdens een bedrijfstraining kunnen de deelnemers bijvoorbeeld doen aan teambuilding. Teambuilding is van grote waarde voor een bedrijf, omdat het er voor zorgt dat de groep dichter tot elkaar komt. Tijdens de training worden er oefeningen gedaan om de samenwerking en communicatie te stimuleren. Na een dag bedrijfstraining snappen de deelnemers elkaar een stuk beter.

Bedrijfstraining – presenteren

Tijdens een ander soort bedrijfstraining ligt de nadruk op presentatie. Op de werkvloer gebeurt het regelmatig dat iemand een presentatie moet houden voor publiek. Dit vinden sommige mensen heel lastig. Een rood hoofd en een overslaande stem kunnen het gevolg zijn. Dit is niet prettig voor degene die de presentatie houdt. Daarnaast zorgt het ervoor dat de boodschap niet goed overkomt op het publiek. Een bedrijfstraining kan iemand helpen om over deze angsten heen te komen. Door middel van goede coaching worden barrières doorbroken en leert iemand om op een zelfverzekerde manier voor een groep te staan. Een bedrijfstraining kan dus ook een-op-een leerzaam zijn.

Een training hoeft niet saai en alleen maar serieus te zijn. Een bedrijfstraining kan bijvoorbeeld ook in de vorm van een bedrijfsuitje gegoten worden. Een bedrijfsuitje is een goede manier te ontspannen en tegelijkertijd wat leren. Een bedrijfstraining kan dus ook op een ontspannen manier gedaan worden. Een bedrijfsuitje is bedoeld voor het hele bedrijf of bijvoorbeeld voor alleen de managers. Er bestaan ook uitjes die speciaal voor alle medewerkers bedoeld zijn.

Ontspannen tijdens een bedrijfstraining

Zo nu en dan is het nodig om de hectiek van alledag even naast je neer te kunnen leggen en je te focussen op iets anders. Bedrijven snappen dit en organiseren daarom een personeelsuitje voor alle medewerkers van het bedrijf. Tijdens een personeelsuitje worden de medewerkers in de watten gelegd en worden ze beloond voor al het harde werken. Het doen van personeelsuitjes laat de arbeidsethos bij het personeel stijgen. De medewerkers leren elkaar in een informele sfeer beter kennen. Werk is op dat moment even niet aan de orde. Na een personeelsuitje is iedereen weer flink opgeladen. Een personeelsuitje kan een dagje sloepvaren zijn, een feest in de avond of een midweek skiën. Tijdens een bedrijfsuitje kan ook een bedrijfstraining worden gedaan. Een bedrijfstraining kan namelijk op een ludieke manier gebracht worden. Het kan leuk en leerzaam zijn.

De trainer:
Train je Team
Contactgegevens

Vandaag nog een adviesgesprek en een offerte?
Doe geheel kosteloos en vrijblijvend een aanvraag:


  Hoe lang wilt u dat de training duurt?

  Hoeveel personen volgen de training?

  Plaats waar u de training wilt?

  Datum waarop u de training wilt?

  Contactpersoon

  Bedrijfsnaam

  Telefoonnummer

  Please leave this field empty.

  E-mail

  Opmerkingen  Deel deze training:

  Op Linkedin: x werd dit gedeeld

  Facebook:
  x werd dit gedeeld

  en op Twitter: x werd dit gedeeld

  Email deze training:
  Deze training is geplaatst op: