Bedrijfstrainingen

De trainer:
Train je Team
Contactgegevens

[ul type=”e.g. check, check-bold, arrow, arrow-bold, square, circle”] Content [/ul]

Gespecialiseerde bedrijfstrainingen voor uw team!

Bedrijfstrainingen zijn er in alle soorten en maten. De problemen op de werkvloer kunnen zeer verschillend zijn en daarom is het verstandig om een bedrijfstraining te volgen die goed aansluit bij de wensen van uw bedrijf. Bekijk het ruime aanbod van bedrijfstrainingen en vraag een vrijblijvend advies aan!

bedrijfstrainingen

Bedrijfstrainingen – optimale performance

Bedrijfstrainingen zijn er in alle vormen en maten. Het is niet voor niks dat trainingen tegenwoordig zo aan populariteit stijgen. Deze trainingen bieden een manier om in een bedrijf effectiever te werk te gaan. In het bedrijfsleven geldt: een optimale performance. Werknemers halen het beste in zichzelf naar boven en presteren op te toppen van kun kunnen. Het moet echter niet gebeuren dat werknemers een burn out krijgen. Bedrijfstrainingen zijn in deze tijd essentieel om enerzijds de productiviteit te verhogen en anderzijds de arbeidersethos te vergroten.
Tegenwoordig bestaan er veel verschillende bedrijfstrainingen. Al deze trainingen zijn er op gericht om bepaalde aspecten op de werkvloer te verbeteren.
Zo kan er gewerkt worden aan de manier waarop iemand een presentatie geeft. Het leren hanteren van bepaalde presentatietechnieken kan een werknemer behoorlijk helpen om zekerder voor een groep te staan en op een duidelijke manier een boodschap over te brengen. Bedrijfstrainingen als deze kunnen al snel uitkomst bieden.

Bedrijfstrainingen – tijd

Andere bedrijfstrainingen zijn minder gericht op ‘presentatie’ en meer gericht op ‘tijd’. Zo’n training wordt ook wel time management genoemd. Door middel van coaching worden werknemers bewust gemaakt van de tijd die zij spenderen aan activiteiten op de werkvloer. Tijd is kostbaar in het bedrijfsleven en dit moet dus optimaal benut worden. Door middel van efficiënt leren plannen en realistische communicatiedoelstellingen te bedenken, leert iemand functioneel om te gaan met de kostbare tijd.

Een derde vorm van bedrijfstrainingen is het zogeheten mindfulness. Hierbij draait het om lichaam en geest. Een deelnemer wordt zich bewuster van het hier en nu en leert zijn geest leeg te maken. Het is een goede manier om met stress op de werkvloer om te gaan.

Bedrijfstrainingen voor het individu en team

Met een beetje coaching is iemand al snel geholpen. Dit geldt niet voor alleen het individu. Bedrijfstrainingen zijn er ook op gericht om mensen beter te laten samenwerken. De trainingen waarbij men dichter tot elkaar komt om zo de productiviteit binnen een groep te verhogen, heet ook wel teambuilding.
Teambuilding is een essentiële vorm binnen de bedrijfstrainingen. Bij deze management training ligt de nadruk niet op het individu maar op de groep. In verscheiden gevallen is het belangrijk binnen een bedrijf dat er wordt gewerkt aan teambuilding. Mensen kunnen bijvoorbeeld samenwerken binnen een team, maar zich niet als een onderdeel van een team voelen. Dit kan komen doordat er geen band bestaat tussen de deelnemers of dat de communicatie slecht verloopt. Vooral bij een team dat net is ontstaan kunnen dit soort problemen spelen. Wanneer er sprake is van een acquisitie, ofwel een fusie, krijgen medewerkers te maken met nieuwe collega’s. Men moet nog wennen aan elkaar en problemen binnen de communicatie ontstaan sneller. Deze problemen zorgen ervoor dat de productiviteit niet hoog genoeg is en de performance achter blijft. Dit is heel zonde. Bedrijfstrainingen waarbij wordt gewerkt aan de teambuilding zorgen ervoor dat deze problemen worden weggenomen. Bedrijfstrainingen zorgen ervoor dat er optimaal wordt geopereerd en dat de medewerkers met een tevreden gevoel naar werk gaan.

De trainer:
Train je Team
Contactgegevens

Vandaag nog een adviesgesprek en een offerte?
Doe geheel kosteloos en vrijblijvend een aanvraag:


  Hoe lang wilt u dat de training duurt?

  Hoeveel personen volgen de training?

  Plaats waar u de training wilt?

  Datum waarop u de training wilt?

  Contactpersoon

  Bedrijfsnaam

  Telefoonnummer

  Please leave this field empty.

  E-mail

  Opmerkingen  Deel deze training:

  Op Linkedin: x werd dit gedeeld

  Facebook:
  x werd dit gedeeld

  en op Twitter: x werd dit gedeeld

  Email deze training:
  Deze training is geplaatst op: