Management development

De trainer:
Train je Team
Contactgegevens

Hoe blijf je het succes van je bedrijf garanderen in de toekomst? Veelal gaat dit samen met duurzame ontwikkeling van de mensen in de organisatie. Management Development (MD) programma’s zijn bedoeld voor middle- of top-management teams wiens doel is niet alleen zichzelf en hun onderlinge samenwerking te ontwikkelen maar ook hun medewerkers mee te nemen in het welslagen van de organisatie in veranderende contexten.

Omdat ieder bedrijf uniek is sluit de Lupa trainingen daar bij aan door in nauwe samenwerking met alle betrokkenen unieke ontwikkelingsprogramma’s te maken. Ons doel is om leren en werken zo dicht mogelijk bij elkaar te brengen en er voor te zorgen dat mensen constant van en met elkaar leren en blijvend meewerken aan het bouwen van de organisatie.

Deze op maat gemaakte programma’s hebben vier hoofdthema’s die dikwijls gecombineerd worden: Teambuilding, leiderschap, ondernemerschap, persoonlijke en/of professionele ontwikkeling. Ieder programma combineert op bijzondere wijze persoonlijke en strategische ontwikkelingsdoelen in haar ontwerp, inhoud en leermethodieken. De werkomgeving is altijd het uitgangspunt van het ‘leren’ en daar willen we ook het rendement realiseren voor de mensen en de organisatie.

Eigenlijk kunnen alle denkbare onderwerpen in een MD-programma worden opgenomen. Per onderwerp kan gekozen worden voor verschillende abstractieniveaus waarop het onderwerp of thema wordt behandeld (van zo praktisch mogelijk tot zo wetenschappelijk mogelijk). Door de verschillende werkvormen zal de samenwerking sterker en effectiever worden. Organisatiedoelen worden beter, sneller, eensgezinder en met minder weerstand door de medewerkers overgenomen. Management Teams ervaren deze dagen als leerzaam, confronterend, leuk, goed verzorgd en verrassend. Vaak zijn Management Development programma’s langer lopende trajecten maar een eenmalige sessie kan ook zeer effectief zijn.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Management development
Average rating:  
 0 reviews
De trainer:
Train je Team
Contactgegevens

Vandaag nog een adviesgesprek en een offerte?
Doe geheel kosteloos en vrijblijvend een aanvraag:


  Hoe lang wilt u dat de training duurt?

  Hoeveel personen volgen de training?

  Plaats waar u de training wilt?

  Datum waarop u de training wilt?

  Contactpersoon

  Bedrijfsnaam

  Telefoonnummer

  Please leave this field empty.

  E-mail

  Opmerkingen  Deel deze training:

  Op Linkedin: x werd dit gedeeld

  Facebook:
  x werd dit gedeeld

  en op Twitter: x werd dit gedeeld

  Email deze training:
  Deze training is geplaatst op: