Personeelsuitje

De trainer:
Train je Team
Contactgegevens

Een leuke teambuilding voor uw personeelsuitje!

personeelsuitje

Het komende personeelsuitje zal een inspirerende, creatieve en bovenal leuke ervaring worden. De teambuilding trainingen van Train je Team zijn erop gericht om uw medewerkers een onvergetelijke dag te geven waarop ze meer leren over het team en de groepsdynamiek. Door leuke en leerzame oefeningen te combineren in de teambuilding wordt het personeelsuitje een groot succes. Bent u op zoek naar een geschikte activiteit voor het komende personeelsuitje? Bekijk het ruime aanbod op de website en doe een vrijblijvende aanvraag. Een van onze medewerkers zal zo spoedig mogelijk contact met u opnemen om uw aanvraag te bespreken en u wordt een vrijblijvende offerte gestuurd.

De voordelen van een personeelsuitje

Waarom is een personeelsuitje nodig? Ten eerste biedt een uitje de mogelijkheid voor medewerkers om in een ontspannen omgeving elkaar weer beter te leren kennen. U zult merken dat een informele setting zorgt voor een andere sfeer dan die op de werkvloer. Collega’s worden in de gelegenheid gesteld om meer te weten te komen over elkaar. Dit kan zorgen voor een vergroot begrip, vertrouwen en waardering. Ten tweede is een personeelsuitje bij uitstek een manier om te werken aan de communicatie binnen het team. De medewerkers kunnen verschillende oefeningen doen die de onderlinge samenwerking stimuleren. Hierbij ligt de nadruk natuurlijk op plezier maken met elkaar. Het geleerde kan na het personeelsuitje direct worden toegepast in werksituaties. Ten derde helpt een bedrijfsuitje de medewerkers om te ontspannen en plezier te maken met elkaar. Een positieve sfeer binnen een team en op de afdeling is ontzettend belangrijk voor een organisatie. Een personeelsuitje komt op deze manier de organisatie direct ten goede.

Hoe weet u welk personeelsuitje past bij uw team?

In het ruime aanbod van Train je Team staat ongetwijfeld een teambuilding die past bij uw wensen voor het komende personeelsuitje. Bij elke teambuilding activiteit staat aangegeven wat u kunt verwachten en wat het doel is. Mocht u interesse hebben in een teambuilding dan kunt u gerust een vrijblijvende aanvraag doen via de website. Wij voorzien u dan zo spoedig mogelijk van een offerte en een telefonisch adviesgesprek met een van onze medewerkers. Wilt u direct telefonisch contact? U kunt ons bereiken (085) 401 09 29. Onze medewerkers zijn altijd bereid om uw vragen te beantwoorden. Wij zetten daarnaast graag vrijblijvend de gewenste datum voor het personeelsuitje in optie. Zo kunt u rustig en goed geïnformeerd een besluit nemen. Wij zien een komende samenwerking voor een onvergetelijk personeelsuitje graag tegemoet.

De trainer:
Train je Team
Contactgegevens

Vandaag nog een adviesgesprek en een offerte?
Doe geheel kosteloos en vrijblijvend een aanvraag:


  Hoe lang wilt u dat de training duurt?

  Hoeveel personen volgen de training?

  Plaats waar u de training wilt?

  Datum waarop u de training wilt?

  Contactpersoon

  Bedrijfsnaam

  Telefoonnummer

  Please leave this field empty.

  E-mail

  Opmerkingen  Deel deze training:

  Op Linkedin: x werd dit gedeeld

  Facebook:
  x werd dit gedeeld

  en op Twitter: x werd dit gedeeld

  Email deze training:
  Deze training is geplaatst op: