Trainingen Teambuilding

De trainer:
Train je Team
Contactgegevens

De beste trainingen teambuilding voor uw bedrijf!

Teamontwikkeling betekent een verbetering in de communicatie en samenwerking en een vergroting van het onderlinge begrip. Onze trainingen teambuilding helpen een team om het groepsgevoel te versterken en zo met elkaar tot de beste resultaten te komen. Bekijk het aanbod van teambuilding trainingen en vraag een vrijblijvende offerte aan!

trainingen teambuilding

Een goede investering

Een goed team is een belangrijke factor binnen een bedrijf, een goede werksfeer staat gelijk aan een goed werkresultaat. Als het team in uw organisatie toch een extra boost nodig heeft is een training teambuilding een goede investering. De training teambuilding verbeterd naast de teambuilding ook de communicatie en presentatie. Deze vaardigheden sluiten elkaar allemaal aan, om zo het beste uit elke werknemer te halen.

Trainingen teambuilding-communicatie

Wat centraal staat in de training teambuilding is de communicatie tussen de medewerkers. Een groot probleem in het bedrijfsleven is de miscommunicatie tussen de afdelingen of de collega’s. Er wordt met de training teambuilding hier dan ook aandacht aan besteedt, met zelfreflectie en rolspellen van voorkomende problemen. Dit is immers een klein onderdeel van de training teambuilding, als er voor de communicatie meer aandacht aan besteedt wil worden kunt u de communicatietraining erbij aanvragen.

Trainingen teambuilding-presentatie

Een groot onderdeel van een functie is het concept, plan of jezelf goed te presenteren. Als u er zelf niet goed in bent is dat niet erg, er zijn vele tips om de presentatie technieken te verbeteren. Tijdens de training teambuilding wordt er door middel van presentaties te geven aan diverse afdelingen van het bedrijf gewerkt aan het verbeteren van presentaties. Ook worden er tips gewisseld onder de cursisten, zodat zij elkaar bijstaan om elkaar te helpen. Dit is immers ook een gedeelte van de training teambuilding, voor meer aandacht aan presentatie technieken is er de presentatietraining beschikbaar om er bij te boeken.

Trainingen teambuilding-bedrijfsuitje

Als u en uw werknemers het zat zijn om de training teambuilding in een normale vergaderzaal te doen, kunt u deze combineren met een bedrijfsuitje. U kunt uw behoeftes afstellen aan de training teambuilding, zoals survivals, koken of fotograferen en zo zijn er nog talloze voorbeelden. Dat wat centraal staat is het team, dus dat maakt dan niet uit in welke omgeving hier aan wordt gewerkt. Als het volledige team erachter staat en open staat voor verbeteringen en natuurlijk complimenten dan moet een bedrijfsuitje een goede en leerzame indruk achter laten.

Trainingen teambuilding zijn zowel leerzaam als creatief

Dus zoals te lezen is de training teambuilding zowel leerzaam als creatief, elk bedrijf kan de training naar zijn eigen maken. Dit wordt dan gedaan door de trainer die dan een gesprek aan gaat, om zo een idee te krijgen wat de problemen zijn binnen het bedrijf. Tijdens de training teambuilding zullen al deze problemen dan aan het licht komen, maar natuurlijk wel op een subtiele manier. De cursisten horen deze tips en complimenten wel tot zich te nemen, als de cursist er niet open voor staan zal er ook geen meetbaar resultaat zijn. Betere communicatie leidt tot beter werken en beter werk natuurlijk tot meer klanten.

De trainer:
Train je Team
Contactgegevens

Vandaag nog een adviesgesprek en een offerte?
Doe geheel kosteloos en vrijblijvend een aanvraag:


  Hoe lang wilt u dat de training duurt?

  Hoeveel personen volgen de training?

  Plaats waar u de training wilt?

  Datum waarop u de training wilt?

  Contactpersoon

  Bedrijfsnaam

  Telefoonnummer

  Please leave this field empty.

  E-mail

  Opmerkingen  Deel deze training:

  Op Linkedin: x werd dit gedeeld

  Facebook:
  x werd dit gedeeld

  en op Twitter: x werd dit gedeeld

  Email deze training:
  Deze training is geplaatst op: