Talent Development Leiden

De trainer:
Train je Team
Contactgegevens

Ontdek uw kwaliteiten met de talent development training in Leiden!

Weten waar uw talenten liggen en deze zo optimaal mogelijk gebruiken binnen het team: dat is waar de talent development training in Leiden over gaat. Tijdens de training ontdekken de deelnemers bij zichzelf en elkaar wat hun kwaliteiten zijn en hoe zij deze kunnen inzetten in het voordeel van het team. Voor alle bedrijven in Leiden is de talent development training bij uitstek de manier om teams te laten groeien. Bekijk hier de training en vraag een vrijblijvende offerte aan!

talent development leiden

Waarom talent development belangrijk is

Voor bedrijven is het belangrijk om goede medewerkers te hebben. Bedrijven kunnen op verschillende wijze aan goede werknemers komen. Het is bijvoorbeeld mogelijk om vacatures kenbaar te maken via uitzendbureaus en via het internet. Een advertentie voor een vacature hoeft echter niet altijd te leiden tot de geschikte kandidaat. Een andere mogelijkheid om aan goede medewerkers te komen kan zijn via headhunting bureaus, deze bureaus scouten de juiste kandidaat, bijvoorbeeld bij een ander bedrijf. Vervolgens kan deze kandidaat een baan aangeboden worden. Een nadeel van deze methode is dat het vaak erg duur is om een headhuntingbureaus in te schakelen. Een goedkopere manier van het aantrekken van goed personeel, is jonge medewerkers/talenten een baan aan te bieden en deze talenten verder te ontwikkelen. Voor deze talenten zijn er verschillende talent development trajecten waarop hun kwaliteiten verder worden ontwikkeld, gericht op hun latere positie. De talenten kunnen ook via trainingen buiten het bedrijf verder worden opgeleid. Deze talent development trainingen kunnen in verschillende steden worden gevolgd, zo is er bijvoorbeeld talent development Leiden, Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en nog in vele andere steden. Een belangrijk onderdeel van bijvoorbeeld een training talent development Leiden is het communicatie aspect.

Onderdeel van talent development – communicatietraining

Een communicatietraining is een belangrijk onderdeel van talent development omdat het voor medewerkers erg belangrijk is dat zij goed kunnen communiceren. Wanneer er goed gecommuniceerd wordt zorgt dit voor een prettige manier van werken. Er zijn dan namelijk weinig vormen van miscommunicatie en dit zorgt er voor dat taken die uitgevoerd moeten worden op een juiste manier gebeuren. Daarnaast is voor talenten ook belangrijk dat zij op een juiste wijze kunnen omgaan met alle soorten medewerkers. Talenten zullen later namelijk vaak in een leidinggevende functie terecht komen, het is dan belangrijk dat je een ingewikkelde boodschap op een duidelijke en simpele manier kunt overbrengen. Tijdens een communicatietraining kan hier bijvoorbeeld op geoefend worden. Tijdens een communicatietraining wordt er ook uitgelegd waarom communicatie niet alleen belangrijk is voor collega’s, maar ook voor andere belanghebbenden. Het is bijvoorbeeld ook belangrijk dat er met een leverancier goed gecommuniceerd wordt, voor een soepel verloop van bepaalde processen in een bedrijf. Het belang hier van en nog van andere aspecten wordt tijdens een communicatietraining aandacht aan besteed. Dit kan bijvoorbeeld gebeuren tijdens een training talent development Leiden. Een training talent development is namelijk in verschillende grote steden mogelijk.

Talent development Leiden – Teambuilding

Een training talent development Leiden kan ook worden gebruikt als teambuilding. Bij teambuilding staat het proces van het creëren van een hechte groep centraal. Een training is de ideale mogelijkheid om als groep dichter bij elkaar komen te staan. Dit is ook zeker het geval bij talenten. Wanneer huidige talenten hechter bij elkaar komen in een bedrijf, waar het doel is dat ze later doorgroeien naar een leidinggevende functie, kan dit later van pas komen. Wanneer teambuilding er voor zorgt dat men hierdoor elkaar beter leert kennen is dit nuttig, omdat  men wellicht later met elkaar moet overleggen en onderhandelen over complexe zaken. Omdat je elkaar beter kent, weet je ook beter wat je aan elkaar hebt, maar ook dat je op elkaar kunt rekenen. Teambuilding kan  dus de prestaties van een bedrijf ten goede komen. Teambuilding kan dus meer zijn dan een gezellige middag een activiteit doen met collega’s.

De trainer:
Train je Team
Contactgegevens

Vandaag nog een adviesgesprek en een offerte?
Doe geheel kosteloos en vrijblijvend een aanvraag:


  Hoe lang wilt u dat de training duurt?

  Hoeveel personen volgen de training?

  Plaats waar u de training wilt?

  Datum waarop u de training wilt?

  Contactpersoon

  Bedrijfsnaam

  Telefoonnummer

  Please leave this field empty.

  E-mail

  Opmerkingen  Deel deze training:

  Op Linkedin: x werd dit gedeeld

  Facebook:
  x werd dit gedeeld

  en op Twitter: x werd dit gedeeld

  Email deze training:
  Deze training is geplaatst op: