Communicatietraining Groningen

De trainer:
Train je Team
Contactgegevens

De communicatietraining in Groningen geeft een positief groepsgevoel!

De communicatietraining in Groningen is de ideale manier voor de deelnemers om meer tot elkaar te komen. De leuke en leerzame training biedt de mogelijkheid om in een informele sfeer aan teambuilding te doen. Bekijk hier de communicatietraining in Groningen en vraag een vrijblijvende offerte aan!

communicatietraining groningen

Waarom een communicatietraining Groningen

Bij communicatietrainingen staat het verbeteren van een bepaald communicatie aspect centraal. Welk communicatie aspect dit is, is afhankelijk van de wensen van de deelnemers aan de communicatietraining. Een communicatie training kan op verschillende locaties worden gehouden. Het is bijvoorbeeld mogelijk om een communicatietraining in Groningen te organiseren. Een communicatietraining in Groningen is als locatie geschikt voor veel bedrijven in het noorden van Nederland. Een communicatietraining in Groningen is namelijk goed bereikbaar per auto, als wel met het openbaar vervoer. Daarnaast is het natuurlijk ook mogelijk om een communicatietraining in Groningen te combineren met een vorm van teambuilding. Een communicatiebureau zou bijvoorbeeld een bedrijfsuitje kunnen plannen. Bijvoorbeeld een weekendje weg naar het noorden van Nederland. Tijdens dit bedrijfsuitje kan dan onder andere een communicatietraining worden gevolgd. Naast een communicatie training zou bijvoorbeeld de stad Groningen kunnen worden bezocht.
Daarnaast zijn er in de provincie Groningen verschillende mogelijkheden voor het volgen van een teambuilding activiteit. Ook zijn er in en om Groningen verschillende mogelijkheden voor het organiseren van een communicatietraining.

Belangrijk bij het verbeteren van communicatie – communicatiedoestellingen

Wanneer er een communicatietraining wordt georganiseerd is het voor de organisator van de training en voor de volgers van de training belangrijk om goede communicatiedoelstelling te hebben. De communicatiedoelstellingen van een communicatietraining geven aan wat er tijdens de training geleerd moet worden. Communicatiedoelstellingen kunnen daarnaast gebruikt worden om te zien of een training succesvol is geweest. Wanneer na een aantal trainingen blijkt dat de communicatiedoelstellingen nog steeds niet worden gehaald, gaat er iets fout. Dit kan aangeven dat de trainingen niet goed genoeg zijn of dat de communicatiedoelstellingen te ambitieus zijn. Om te voorkomen dat de communicatiedoelstellingen van een communicatietraining te ambitieus zijn, is het belangrijk om deze goed door te spreken met de deelnemers en organisatoren van een training. Te ambitieuze communicatiedoelstellingen kunnen ook leiden tot trainingen die te moeilijk zijn en daardoor niet goed uitgevoerd kunnen worden. Wanneer trainingen vervolgens niet goed uitgevoerd worden, leren deelnemers nog steeds niet hun communicatie te verbeteren.

De management training

Een communicatietraining in bijvoorbeeld Groningen kan afhankelijk van de communicatiedoelstellingen een onderdeel zijn van een management training. Bij een management training draait het erom dat een medewerker leert goed te managen. Er kan dan bijvoorbeeld aandacht worden geschonken aan het leiding geven. Er kunnen dan bijvoorbeeld verschillende technieken worden geleerd, om goed leiding te kunnen geven. Bij het leiding geven is het bijvoorbeeld belangrijk dat je wordt gerespecteerd door je collega’s. Respect is daarbij wel iets wat lastig te trainen is, maar meer iets wat je opbouwt. Dit kan echter wel worden benadrukt tijdens een training. Waar aandacht aan wordt geschonken tijdens een management training is natuurlijk ook weer
afhankelijk van de doelstellingen. Een management training kan ook dienen als opfris cursus voor ervaren managers, een opfris cursus dient er dan voor te zorgen dat de ervaren managers weer eens op scherp worden gezet. Bij de ervaren managers worden dan tijdens de management training belangrijke
aspecten van het management nog eens herhaalt. Zo blijkt dus dat een management training, afhankelijk van de doelstellingen, voor verschillende doeleinde kan dienen. Uiteindelijk draait het er echter wel om dat de deelnemers beter worden in het managen.

De trainer:
Train je Team
Contactgegevens

Vandaag nog een adviesgesprek en een offerte?
Doe geheel kosteloos en vrijblijvend een aanvraag:


  Hoe lang wilt u dat de training duurt?

  Hoeveel personen volgen de training?

  Plaats waar u de training wilt?

  Datum waarop u de training wilt?

  Contactpersoon

  Bedrijfsnaam

  Telefoonnummer

  Please leave this field empty.

  E-mail

  Opmerkingen  Deel deze training:

  Op Linkedin: x werd dit gedeeld

  Facebook:
  x werd dit gedeeld

  en op Twitter: x werd dit gedeeld

  Email deze training:
  Deze training is geplaatst op: