Training Leadership

De trainer:
Train je Team
Contactgegevens

Meer winst met de training leadership!

Tijdens de training leadership leert u hoe u bestaande leiderschapskwaliteiten verder kan ontwikkelen en nieuwe kan ontdekken. Een management vraagt om een uitstekende manager. Daarom wordt de leadership training op maat gemaakt en afgestemd op uw wensen. Bekijk hier de management training en vraag een vrijblijvende offerte aan!

training leadership

Belangrijk bij training leadership

Leiderschap is iets wat sommige mensen van nature hebben. Bij deze mensen gaat leiding geven erg makkelijk, zonder dat ze daarvoor veel trainingen hebben gevolgd. Er zijn ook mensen bij wie het geven van leiding niet iets is wat is aangeboren. Voor deze mensen kan het nuttig zijn om een training leadership te volgen. Bij een training leadership worden verschillende belangrijke aspecten van het leiderschap besproken. Zo wordt bij een training leaderschip aandacht gegeven aan de uitstraling van een leidinggevende en de manier waarop wordt gecommuniceerd. Allereerst is het belangrijk dat een leidinggevende leiderschap uitstraalt. Het uitstralen van leiderschap kan voortkomen uit een zelfverzekerd overkomen. Daarnaast is het dus voor een leidinggevende ook belangrijk dat hij goed communiceert. Door het helder en duidelijk communiceren zorgt een leidinggevende voor een goede en duidelijke boodschappen naar zijn medewerkers. Voor medewerkers is het ook belangrijk dat zij hun leidinggevende kunnen vertrouwen. Wanneer medewerkers hun leidinggevende vertrouwen zal dit zorgen voor een goede samenwerking. Er kan bij een training leadership ook aandacht worden geschonken aan specifieke leiderschap technieken. Deze technieken kunnen bijvoorbeeld tijdens een training leadership worden geoefend.

Management training als onderdeel van training leadership

Een onderdeel van een training leadership kan een management training zijn. Voor leidinggevende is het namelijk ook belangrijk om goed te kunnen managen. Wanneer leidinggevende goed kunnen managen betekent dit dat zij op een goede manier taken delegeren en op een goed manier met de beschikbare tijd om gaan. Dit geeft dus aan dat het voor leidinggevende belangrijk is om goed te kunnen plannen. Planning is daarom ook een onderdeel van een management training. Wanneer leidinggevende goed kunnen plannen geeft dit recht aan hun leiderschap, zij kunnen dan door goed plannen laten zien wat ze kunnen. Leidinggevende moeten natuurlijk het goede voorbeeld geven. Een management training kan daarnaast worden afgestemd op de wensen van de deelnemers. Wanneer een deelnemer graag wil oefenen in het delegeren van taken kan dit worden getraind tijdens een management training. Dit kan tijdens een management training bijvoorbeeld worden getraind via een rollenspel. Bij een rollenspel kunnen er samen met andere volgers van de training verschillende situaties worden nagebootst. Door het oefenen kunnen de management en leiderschap capaciteiten van de deelnemers verbeteren.

Training leadership – samenwerking

Een ander aspect wat van belang is voor leiderschap is samenwerking. Samenwerking is voor leidinggevende belangrijk, omdat men alleen een bedrijf niet draaiende kan houden. Wanneer een bedrijf succesvol wil zijn is het belangrijk dat de samenwerking tussen de medewerkers goed is. Een goede taakverdeling kan leiden tot een goede samenwerking die erop gericht is om een bedrijf succesvol te maken. Wanneer leidinggevende laten zien dat zij in staat zijn om in samenwerking met hun medewerkers succesvol te zijn, draagt dit bij aan hun leiderschap imago. Bij een training leadership komen dus verschillende aspecten aan bod, van samenwerking, leiderschap en management tot aan communicatie.

De trainer:
Train je Team
Contactgegevens

Vandaag nog een adviesgesprek en een offerte?
Doe geheel kosteloos en vrijblijvend een aanvraag:


  Hoe lang wilt u dat de training duurt?

  Hoeveel personen volgen de training?

  Plaats waar u de training wilt?

  Datum waarop u de training wilt?

  Contactpersoon

  Bedrijfsnaam

  Telefoonnummer

  Please leave this field empty.

  E-mail

  Opmerkingen  Deel deze training:

  Op Linkedin: x werd dit gedeeld

  Facebook:
  x werd dit gedeeld

  en op Twitter: x werd dit gedeeld

  Email deze training:
  Deze training is geplaatst op: