Sociale Vaardigheden Trainen

De trainer:
Train je Team
Contactgegevens

Leer uw sociale vaardigheden trainen!

Nog nooit was het zo makkelijk en leuk om te leren hoe u uw sociale vaardigheden kunt trainen. Onze teamtrainingen zijn erop gericht om de deelnemers van het team op een positieve manier uit te dagen en te motiveren. Onder begeleiding van een professioneel trainer gaat u met het hele team de sociale vaardigheden trainen. Hoeveel verschillende karakters en gedragsvoorkeuren er ook bestaan in de groep, de communicatie zal enorm verbeteren. Bekijk ons aanbod en vraag een vrijblijvende offerte aan!

sociale vaardigheden trainen

Wederzijds respect

Sociale vaardigheden zijn voor iedereen belangrijk in het dagelijks leven. Met sociale vaardigheden krijg je zaken voor elkaar. Bovendien zul je als een veel prettiger persoon worden ervaren als het goed zit met je sociale vaardigheden. Wanneer men goed sociaal gedrag vertoond zal er meer wederzijds respect zijn van de gesprekspartner. Onder sociale vaardigheden wordt niet alleen de manier van praten bedoeld, maar ook inhoudelijke uitingen. Daarnaast gaat het over beloftes nakomen, loyaliteit, samenwerken en de ander iets gunnen. Sociale vaardigheden is een uitgebreid begrip en u zult begrijpen dat dit niet allemaal in een dag te leren is, maar toch zijn met kleine tips grote inzichten te verkrijgen.

Sociale vaardigheden kun je trainen

Sociale vaardigheden is iets wat gedeeltelijk genetisch bepaald is. Heb je gevoel voor sociale omgang? Daarnaast is een groot deel bepaald door omgevingsfactoren en opvoeding. Niet iedereen is opgegroeid met de ideale omstandigheden om sociale vaardigheden te ontwikkelen. Geen zorgen,
sociale vaardigheden kun je trainen. Om sociale vaardigheden te trainen heb je feedback nodig op je eigen manier van sociale omgang. Deze kun je krijgen bij de cursus sociale vaardigheden trainen, die wij aanbieden. Het is een manier van communicatietraining waarbij interactief ingegaan wordt op
verschillende manieren van sociale omgang.

Geef uw medewerkers de kans om hun sociale vaardigheden te trainen

Een cursus sociale vaardigheden trainen is voor iedereen nuttig. Zelfs als u denkt dat u aardig bedreven bent in de sociale omgang zult u zien dat er ook voor u een wereld open gaat. Gun uw medewerkers een educatieve middag en geef ze de mogelijkheid om zichzelf te ontwikkelen. Tijdens de cursus wordt ingegaan op wenselijk sociaal gedrag en onwenselijk sociaal gedrag. Sommige medewerkers hebben gedragingen die negatief overkomen op anderen terwijl zij zich er zelf niet bewust van zijn. De cursus sociale vaardigheden is perfect om hier over te praten en men een inzicht te geven van eigen gedrag. De sociale vaardigheden training is een vorm van feedbacktraining. Er wordt veel samengewerkt en er wordt zowel door elkaar als door de docent feedback gegeven. Omdat er veel wordt samengewerkt is deze cursus ideaal als teambuilding activiteit voor uw bedrijf.

Er gaat een wereld open

Uw medewerkers, maar ook uzelf zullen snel de voordelen ervaren van het trainen van sociale vaardigheden. De communicatie zal op het werk makkelijker gaan. Men zal elkaar positiever benaderen. Ook zullen uw medewerkers zich bewust zijn van antisociale handelingen en hier iets mee doen. Uw team kan zelfs zo ver getraind worden dat zij elkaar in het vervolg feedback blijven geven over elkaars sociaal handelen. De voordelen voor uw bedrijf moge hieruit duidelijk zijn. De werksfeer zal een stuk beter zijn, door de betere samenwerking zal effectiever gewerkt worden met als resultaat een grotere productiviteit. Door de wederzijdse positieve benadering zal iedereen elkaar meer waarderen en zal er minder een concurrentiestrijd met elkaar worden aangegaan. Er zijn veel voordelen aan het trainen van sociale vaardigheden. Twijfel niet langer en gun uw medewerkers een leuke dag!

De trainer:
Train je Team
Contactgegevens

Vandaag nog een adviesgesprek en een offerte?
Doe geheel kosteloos en vrijblijvend een aanvraag:


  Hoe lang wilt u dat de training duurt?

  Hoeveel personen volgen de training?

  Plaats waar u de training wilt?

  Datum waarop u de training wilt?

  Contactpersoon

  Bedrijfsnaam

  Telefoonnummer

  Please leave this field empty.

  E-mail

  Opmerkingen  Deel deze training:

  Op Linkedin: x werd dit gedeeld

  Facebook:
  x werd dit gedeeld

  en op Twitter: x werd dit gedeeld

  Email deze training:
  Deze training is geplaatst op: