Communicatietrainingen Onderwijs

De trainer:
Train je Team
Contactgegevens

Onze communicatietrainingen bieden het onderwijs voor uw team!

Onze communicatietrainingen zijn erop gericht om de samenwerking en het basisvertrouwen van een team te verbeteren. De professionele trainers kunnen de communicatietraining zo geven dat het precies aansluit op de wensen van het team. De communicatietrainingen zijn zo het onderwijs voor uw medewerkers. Bekijk hier de communicatietraining en vraag een kosteloos en vrijblijvend advies aan!

communicatietrainingen onderwijs

Met communicatie hebben we allemaal te maken

Communicatie is iets waar we allemaal dagelijks mee bezig zijn. Of het nu tijdens het werk is of tijdens het beoefenen van sport of een gezellig drankje. Communicatie is iets waar je niet omheen kan. Waarom is er dan zo weinig onderwijs in communiceren? Een vorm van onderwijs op dit vlak is communicatietraining. Een communicatietraining belicht de verschillende aspecten van communicatie. Verbale communicatie, non verbale communicatie, communicatie via social media en internet zijn allemaal onderwerpen die aan bod kunnen komen. Binnen al deze vormen van communicatie valt ontzettend veel te bespreken en door deze zaken te belichten zullen mensen zich veel bewuster worden van hun eigen manier van communiceren.

Communicatietrainingen nieuwe slag van onderwijs

Te weinig bedrijven werken nog met communicatietraining als vorm van onderwijs, wat erg zonde is. Naast dat het leerzaam is, leren medewerkers elkaar beter kennen. De hele activiteit staat in het teken van communiceren met elkaar. De docent is een expert op het gebied van communicatie en vertelt hier op een interessante manier over. Daarnaast kan er binnen de groep natuurlijk veel met elkaar geoefend worden. Zowel op verbaal als non verbaal gebied worden veel handige tips gegeven, die goed in praktijk te gebruiken zijn. Kleine tips over lichaamshouding en intonatie kunnen al een wereld van verschil uitmaken. Zo leren uw medewerkers bewuster communiceren en informatie overbrengen met de juiste intentie.

Onderwijs in communicatietrainingen als teamuitje

Onderwijs in communicatietraining is meteen een leuk teamuitje. Tijdens deze activiteit leren uw medewerkers elkaar beter kennen en wordt er meteen aan teambuilding gedaan. Het onderwijs bestaat allereerst uit een communicatietraining, maar er worden ook onderwerpen als presentatietraining behandeld. Een presentatietraining kan erg nuttig zijn voor bedrijven waarvan medewerkers geregeld presentaties moeten geven aan klanten, elkaar of andere bedrijven. Bij een presentatietraining wordt zowel op het inhoudelijke aspect van een presentatie ingegaan als het overbrengen van informatie. De communicatietraining bestaat vooral uit het aanleren van bepaalde vormen van communicatie zodat werknemers leren hoe zij informatie het beste over kunnen brengen.

Het voordeel van communicatietrainingen onderwijs

Het voordeel van onderwijs in communicatietraining ligt op meerdere vlakken. Allereerst zullen werknemers versteld staan van de vooruitgang die zij hebben geboekt na het volgen van het communicatietraining onderwijs. Zij zullen voortaan met veel meer zelfvertrouwen in het openbaar spreken, maar ook makkelijker gesprekken aangaan. Daarnaast hebben zij elkaar, door samen een intieme activiteit buiten werktijd te hebben gevolgd, beter leren kennen en weten wat ze aan elkaar hebben. Ook de sfeer op de werkvloer verbetert hierdoor omdat medewerkers beter weten hoe zij op de juiste manier zaken naar elkaar moeten communiceren, zo ontstaan minder misverstanden en negatieve gevoelens. Het voordeel voor de werkgever mag hier ook duidelijk zijn. Door de goede sfeer zullen werknemers met plezier naar hun werk gaan en er zal minder ziekteverzuim zijn. Er wordt efficiënter gewerkt en er zijn nauwelijks conflicten die uit moeten worden gesproken. Ook de communicatie naar klanten zal beter zijn, wat tot goede referenties leidt. Andere bedrijven zullen versteld staan van de positieve gang van zaken binnen uw bedrijf en de samenwerking als erg positief ervaren.

De trainer:
Train je Team
Contactgegevens

Vandaag nog een adviesgesprek en een offerte?
Doe geheel kosteloos en vrijblijvend een aanvraag:


  Hoe lang wilt u dat de training duurt?

  Hoeveel personen volgen de training?

  Plaats waar u de training wilt?

  Datum waarop u de training wilt?

  Contactpersoon

  Bedrijfsnaam

  Telefoonnummer

  Please leave this field empty.

  E-mail

  Opmerkingen  Deel deze training:

  Op Linkedin: x werd dit gedeeld

  Facebook:
  x werd dit gedeeld

  en op Twitter: x werd dit gedeeld

  Email deze training:
  Deze training is geplaatst op: