Percussie

De trainer:
Train je Team
Contactgegevens

Ontwikkel een positief groepsgevoel met de percussie training!

Muziek heeft het vermogen om mensen te verbinden. Hoe leuk en leerzaam is het om met behulp van een instrument aan teambuilding te doen? Tijdens teambuilding percussie leren de deelnemers meer over zichzelf en elkaar aan de hand van verschillende ritmes. Wilt u meer informatie over de percussie training? Vraag hier een vrijblijvend adviesgesprek aan!

percussie

Wat je doet tijdens de workshop

Tijdens de workshop wordt van een aantal ogenschijnlijk simpel te bespelen instrumenten de basistechniek uitgelegd en tevens een aantal basis ritmes.
Jeroen laat allerlei voorbeelden uit de praktijk horen waarbij het gebruik van percussie in velerlei muzikale sferen duidelijk wordt.
Onderwijl wordt er vanuit de anekdotes over het muzikantenleven en de muziekindustrie ingegaan op allerlei zaken die in het domein ‘samen werken’ voorkomen.
Omdat Jeroen zowel mensen inhuurt zelf ingehuurd wordt, kan hij allerlei situaties vanuit 2 of meer invalshoeken benaderen.

Parallel percussie / bedrijfsleven

Na 30 jaar ervaring in de muziekwereld viel het Jeroen op dat er een hoop parallellen bestaan tussen het ‘gewone’ maatschappelijk- en bedrijfsleven.
Jeroen praat makkelijk, nuchter en veel, maar staat erg open voor dialoog over allerlei elementair en alledaags psychologische kwesties.
Het is gebleken dat mensen graag Jeroens ‘inside’ verhalen over ‘de muziek’ horen en er tevens voor zichzelf dingen in gaan herkennen die betrekking hebben op hun eigen situatie c.q. functioneren.

Percussie-resultaat

Men gaat een paar dynamische en leuke uren beleven, het nodige over een leven in de muziek leren en, wellicht voor het eerst, eens aan percussie ruiken.
Uiteindelijk blijken mensen vaak ook achteraf nog bezig te zijn met onderwerpen als zelfmotivatie, en (zelf)reflectie.
Jeroen gooit soepel allerlei kooltjes op het vuur van de hersengymnastiek en dat wil nog wel eens bijdragen aan de persoonlijke ontwikkeling van een individu en daarmee onlosmakelijk ook aan die van een team.

De trainer:
Train je Team
Contactgegevens

Vandaag nog een adviesgesprek en een offerte?
Doe geheel kosteloos en vrijblijvend een aanvraag:


  Hoe lang wilt u dat de training duurt?

  Hoeveel personen volgen de training?

  Plaats waar u de training wilt?

  Datum waarop u de training wilt?

  Contactpersoon

  Bedrijfsnaam

  Telefoonnummer

  Please leave this field empty.

  E-mail

  Opmerkingen  Deel deze training:

  Op Linkedin: x werd dit gedeeld

  Facebook:
  x werd dit gedeeld

  en op Twitter: x werd dit gedeeld

  Email deze training:
  Deze training is geplaatst op: