Feedbacktraining Den Haag

De trainer:
Train je Team
Contactgegevens

De feedbacktraining in Den Haag voor een positief groepsgevoel!

Waar mensen in teams werken is het belangrijk dat ze goed naar elkaar luisteren en elkaar begrijpen. De feedbacktraining in Den Haag leert een team om op een constructieve manier feedback te geven en te ontvangen. De teamleden zullen na de feedbacktraining beter in staat zijn om op een positieve manier te werken aan de groepsontwikkeling. Bekijk hier de feedback training in Den Haag en vraag een vrijblijvende offerte aan!

feedback training den haag

Feedback in verschillende situaties

Feedback geven is het geven van terugkoppeling op een handeling of uiting. Het doel van deze terugkoppeling is om in het vervolg de handeling/uiting beter te laten verlopen. Feedback geven wordt overal gedaan. In het gezin wordt een kind op de handen getikt als het iets stouts doet, dit is ook een vorm van feedback. Op school worden spreekbeurten gegeven en daar hangt vervolgens een beoordeling aan vast. Ook op de werkvloer wordt feedback gegeven door leidinggevenden of andere collega’s. Niet iedereen is even goed in het ontvangen en omgaan met feedback. Een persoon moet vrij zeker van zichzelf zijn en zijn handelen willen verbeteren om feedback te kunnen ontvangen. Wij bieden een training in het geven van feedback, zodat het ook bij medewerkers die hier minder makkelijk mee omgaan, goed aankomt.

Heeft u wel eens een feedbacktraining gehad?

De kans is groot dat u nog nooit van feedbacktraining gehoord hebt, laat staan dat u wel eens aan een workshop hebt deelgenomen. De feedback training heeft nog niet veel bekendheid helaas, maar de reacties van deelnemende bedrijven zijn uitsluitend positief. De feedback training heeft als doel om uw medewerkers bedrevener te maken in het geven van feedback. De communicatie op het werk zal voortaan veel beter zijn. Wanneer feedback op de goede manier gegeven wordt, zal het ook op een goede manier ontvangen worden en komt de boodschap beter over. Het uiteindelijke doel wordt dus beter nagestreefd. Feedback wordt niet meer als kritiek opgevat, maar als een nuttige toevoeging waar echt iets mee gedaan wordt.

Feedbacktraining in Den Haag voor iedereen een leuke dag uit

De feedbacktraining in Den Haag is voor iedereen een leuke dag uit. Uw medewerkers zullen samen een gezellige dag ervaren en hebben de mogelijkheid eens bij te kletsen buiten het kantoor. U als werkgever zal er ook zeker niet op achteruit gaan, u krijgt namelijk een groep medewerkers met een schat aan bagage terug op uw werk. Den Haag is de perfecte stad voor de feedbacktraining. De stad biedt veel mogelijkheden om een gehele dag uit te zijn met z’n allen. Den Haag is goed met de auto en met het openbaar vervoer te bereiken. De binnenstad heeft een schat aan architectonische gebouwen en een geweldig winkelcentrum. U heeft ook de mogelijkheid om even uit te waaien op het strand van Scheveningen en een kop koffie te drinken bij een van de strandtenten. De dag kan perfect worden afgesloten met een etentje of misschien wel een bezoek aan het circustheater.

Hoe ziet de feedback training in Den Haag er uit?

Tijdens de feedbacktraining in Den Haag gaat de docent op een interactieve manier met de groep aan de slag. Er zal iets verteld worden over positieve en negatieve manieren van feedback geven, wat aan de hand van voorbeelden duidelijker gemaakt zal worden. Verder wordt veel in groepjes gewerkt waardoor samen geoefend kan worden met het geven van feedback. De docent blijft uiteraard rondlopen en begeleiden. Aan het eind van de feedbacktraining in Den Haag hebben uw medewerkers veel geleerd en intensief met elkaar samengewerkt!

De trainer:
Train je Team
Contactgegevens

Vandaag nog een adviesgesprek en een offerte?
Doe geheel kosteloos en vrijblijvend een aanvraag:


  Hoe lang wilt u dat de training duurt?

  Hoeveel personen volgen de training?

  Plaats waar u de training wilt?

  Datum waarop u de training wilt?

  Contactpersoon

  Bedrijfsnaam

  Telefoonnummer

  Please leave this field empty.

  E-mail

  Opmerkingen  Deel deze training:

  Op Linkedin: x werd dit gedeeld

  Facebook:
  x werd dit gedeeld

  en op Twitter: x werd dit gedeeld

  Email deze training:
  Deze training is geplaatst op: