Teambuilding Leiden

De trainer:
Train je Team
Contactgegevens

Leerzame teambuilding in Leiden!

Train je Team heeft en groot aanbod op het gebied van teambuilding en training. Voor uw bedrijf in Leiden hebben wij zeker ook een teambuilding die goed aansluit bij de wensen van het team. Of u nu een gezellige dag uit wilt beleven met het hele team of liever een leerzame teambuilding wilt doen met elkaar: wij regelen het voor u. Bekijk ons aanbod en doe een vrijblijvende aanvraag. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om de teambuilding in Leiden met u door te nemen!

teambuilding leiden

Teambuilding is ideaal in Leiden

In Leiden zitten verscheidene bedrijven en organisaties gevestigd. Geen wonder dat er in Leiden dan ook regelmatig behoefte is aan een teambuilding of teamtraining. De stad Leiden is een prachtige locatie voor teambuilding. Het oude centrum leent zich bijvoorbeeld uitstekend voor een teambuilding fotografie. Tijdens teambuilding fotografie gaat u in Leiden met elkaar foto’s maken van de omgeving en de collega’s. U leert meer over samenwerking tijdens de workshop en bovendien doet u een aantal fototechnieken op. Omdat Leiden genoeg plekken heeft die het fotograferen de moeite waard zijn, is dit heel leuk voor een teambuilding. Naast fotografie zijn er nog andere teambuilding die u met het team in Leiden kunt doen. Zo is er teambuilding circus om het vertrouwen binnen de groep te werken. Hierbij gaat het team op locatie in Leiden aan de slag met verschillende teambuilding acrobatiek. Dit is ontzettend leuk om zowel binnen als buiten te doen.

Teambuilding Leiden voor een goede samenwerking

Tijdens alle teambuilding in Leiden staat een combinatie van leuk en leerzaam centraal. Alle deelnemers hebben een gezellige dag met collega’s en leren elkaar door de uiteenlopende oefeningen op een nieuwe manier weer beter kennen. Daarnaast wordt er gewerkt aan de samenwerking binnen de groep. Wat gaat er goed en wat kan nog worden verbeterd? De teambuilding in Leiden stimuleert en motiveert de medewerkers om de koppen bij elkaar te steken om tot oplossingen komen. Inzicht en beleving worden enorm gewaardeerd tijdens de teambuilding in Leiden. Het team heeft aan het eind van de teambuilding het gevoel dat de groep dichter tot elkaar is gekomen. Daarnaast heeft iedereen tools aangeleerd om in de praktijk te gebruiken.

Teambuilding Leiden voor een blijvend gevoel

U kunt er natuurlijk voor kiezen om met de groep te gaan bowlen of paintbal te spelen. Deze gezellige activiteiten zullen zeker in de smaak vallen bij het team. Om een teambuilding in Leiden echter meer waarde te geven is het raadzaam om te kiezen voor een teambuilding met een leerzaam aspect. De deelnemers hebben op deze manier een leuke dag met elkaar en leren bovendien meer over teamontwikkeling, communicatie en samenwerking. De groep kijkt bij deze teambuilding niet alleen terug op een leuke dag in Leiden, maar ook een ontzettend leerzame!

De trainer:
Train je Team
Contactgegevens

Vandaag nog een adviesgesprek en een offerte?
Doe geheel kosteloos en vrijblijvend een aanvraag:


  Hoe lang wilt u dat de training duurt?

  Hoeveel personen volgen de training?

  Plaats waar u de training wilt?

  Datum waarop u de training wilt?

  Contactpersoon

  Bedrijfsnaam

  Telefoonnummer

  Please leave this field empty.

  E-mail

  Opmerkingen  Deel deze training:

  Op Linkedin: x werd dit gedeeld

  Facebook:
  x werd dit gedeeld

  en op Twitter: x werd dit gedeeld

  Email deze training:
  Deze training is geplaatst op: