Offerte Training

De trainer:
Train je Team
Contactgegevens

Vraag een offerte aan voor de training van uw keuze!

Als u op zoek bent naar een bedrijfstraining voor uw personeel dan bent u hier aan het juiste adres. Wij bieden velen trainingen aan voor alle budgetten en kunnen u de geschikte teambuilding training voor uw bedrijf aanbieden. Wanneer u een aanvraag doet, sturen wij u zo snel mogelijk een persoonlijke offerte voor de training van uw keuze. Aan de hand van de offerte kunt u makkelijk bepalen of de training aansluit bij de wensen van uw team. Bekijk ons aanbod en vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan!

offerte training

Benader ons voor meer informatie

We hebben een groot aanbod aan bedrijfstrainingen voor u. Het is aan u om te kiezen welke training het beste bij uw bedrijf past. Uiteraard kunnen wij u hierbij helpen. Laat ons weten wat u belangrijke talenten vindt die uw werknemers zouden moeten bezitten. Wilt u juist de talenten van uw werknemers die al aanwezig zijn verder ontwikkelen, of wilt u ze nieuwe talenten aanleren? Het kan allemaal. U hoeft niet meteen te beslissen welke training u kiest. U kunt ons rustig benaderen voor meer informatie of voor een offerte voor uw training naar keuze.

De trainingen die wij aanbieden

Een voorbeeld van een training die wij geven is een communicatietraining. Tijdens de communicatietraining wordt besproken welke manieren van communiceren er zijn en hoe deze op anderen overkomen. Om de communicatie tussen uw werknemers te verbeteren, wordt tijdens de training veel samengewerkt en begeleidt de docent de oefensessies. Door feedback van elkaar en van de docent te ontvangen, verbetert de communicatie al snel. Een ander voorbeeld van een training die wij aanbieden is de presentatietraining. Bij deze training worden de presentatie talenten van uw medewerkers onder handen genomen. De training is zowel groepsgericht als individueel. De een heeft meer sturing nodig op het overbrengen van de presentatie, de ander heeft
meer sturing nodig bij het inhoudelijk in elkaar zetten van een presentatie. De docent zal hier goed in begeleiden en de groep zal betrokken worden bij het geven van feedback op de presentaties.

Een bedrijfstraining is een goede investering in uw werknemers

Vraag nu een offerte aan voor een training en u weet wat het bedrag is wat u in uw medewerkers kunt investeren. De investering zal meer dan de moeite waard zijn. Uw personeel wordt getraind op een vlak wat u belangrijk acht voor uw bedrijf. Zij komen dus met meer kennis terug in uw bedrijf en dit zult u terugzien. Het werk wat zij neerzetten zal van hogere kwaliteit zijn en u kunt meer van uw personeel verwachten. Daarnaast bevatten al onze cursussen een element van training in sociale vaardigheden. Uw personeel zal dus ook een sociale les krijgen, wat een grote aanwinst voor uw bedrijf kan zijn. Het contact naar collega’s, klanten en businesspartners zal op een nette manier zijn. Dit laat een goede indruk achter voor uw bedrijf. Tot slot bezorgt u uw medewerkers een ontzettend leuke dag met elkaar en krijgen zij de kans om elkaar eens beter te leren kennen buiten het werk. De sfeer op het werk zal hierdoor ook aanzienlijk verbeteren en men zal door dit groepsgevoel met meer verantwoordelijkheid voor elkaar en het bedrijf werken. Wacht niet langer en vraag snel een offerte aan voor een training die u geschikt lijkt voor uw medewerkers!

De trainer:
Train je Team
Contactgegevens

Vandaag nog een adviesgesprek en een offerte?
Doe geheel kosteloos en vrijblijvend een aanvraag:


  Hoe lang wilt u dat de training duurt?

  Hoeveel personen volgen de training?

  Plaats waar u de training wilt?

  Datum waarop u de training wilt?

  Contactpersoon

  Bedrijfsnaam

  Telefoonnummer

  Please leave this field empty.

  E-mail

  Opmerkingen  Deel deze training:

  Op Linkedin: x werd dit gedeeld

  Facebook:
  x werd dit gedeeld

  en op Twitter: x werd dit gedeeld

  Email deze training:
  Deze training is geplaatst op: