Oefeningen Voetbal

De trainer:
Train je Team
Contactgegevens

Werk aan uw team met oefeningen voetbal!

Een goede samenwerking en communicatie zorgen ervoor dat uw team optimaal kan functioneert. Wij bieden verschillende trainingen aan voor uw bedrijf. Elke training en trainer heeft weer een eigen methode voor teambuilding. Zo kunnen voetbal oefeningen met het hele team helpen om het groepsgevoel te verbeteren. Niet alleen voetbal oefeningen, maar ook andere oefeningen en methodes worden ingezet om te voldoen aan de behoefte van het team. Vraag een kosteloos en vrijblijvend adviesgesprek aan om erachter te komen hoe uw team kan verbeteren!

oefeningen voetbal

Voetbal oefeningen-waarderen

Veel jongens zitten op de sport voetbal, het is bijna een traditie onder de echte jongens. Je vraagt een jongen op welke sport hij zit en vaak is het antwoord: “Voetbal natuurlijk”.
De jongens beginnen vaak vanaf jonge leeftijd bij de Fjes, maar ook de kleine jongetjes staan elke week zeker twee keer klaar om de voetbaloefeningen uit te voeren. Jaar in jaar uit blijven de jongetjes trainen, de trainingen voetbal voorbereiding worden gegeven door de oudere voetballers, zo blijven de oudere de oefenstof voetbal ook bijhouden door veel herhaling. Deze oudere jongens doen dit vrijwillig en staan zo ook af en toe vrijwillig voor de bar in de kantine. De oudere die training geven worden erg gewaardeerd in de voetbalvereniging want zonder hen zou de vereniging niet draaiend blijven. Als iedereen zijn steentje bijdraagt blijft het werken en is iedereen trots op wat ze met zijn allen kunnen bereiken, hierdoor ontstaat het trotse gevoel, dit trotse gevoel uit zich in veel liederen die de jongens met een biertje in de hand uit volle borst in de kantine zingen, ze zingen vaak de naam van de voetbalvereniging en wat ze bereiken.

Voetbal trainingen

Eens per jaar is er nog een extra categorie trainingen: “trainingen voetbal gratis”, dit wordt gegeven door de senioren, vier weken lang worden er gratis trainingen gegeven om nieuwe leden te lokken. De senioren die deze trainingen geven zijn vaak al 50+ers maar nog steeds hun vereniging trouw, ook door hun harde inzet blijft de vereniging in stand. De senioren voetballen vaak zelf ook nog maar doen vooral aan de derdehelft en borrelen daarna lang door met goede vrienden die zelf ook voetballen en zo hebben ze samen een gemeenschappelijke factor. De laatste categorie trainingen wordt de trainingen voetbal jeugd genoemd, deze worden gegeven door een echte trainer die alle oefeningen voetbal jeugd bij brengen. De jongens trainen keihard en zelfs in de keiharde regen staat het volledige team klaar om weer een stukje beter te worden. Bij de wedstrijden in het weekend staat de hele lijn vol met publiek om de stoere jongens aan te moedigen en ja, in de regen staan zij er ook. Omdat ze trots zijn op hun zoons en hopen dat ze presteren, en dat doen ze. Hele gezinnen staan klaar voor de voetbalvereniging, en daar hoort niet alleen juichen bij, maar ook het brengen en ophalen van de jongens en het helpen in de kantine. Maar niemand zal hierover zeuren, het wordt allemaal met plezier gedaan. De oefeningen voetbal jeugd is altijd een succes, het is een formule die klopt, de kring loopt door. Er wordt veel van elkaar verwacht, het team staat altijd samen klaar, kent elkaar door en door en zal elkaar altijd steunen en bijstaan. De oefeningen voetbal jeugd zorgen niet alleen voor een goede conditie maar ook zeker voor gezelligheid, nieuwe en echte vrienden voor het leven en feesten. De oefeningen voetbal jeugd zorgt niet alleen voor overwinningen bij wedstrijden maar ook voor overwinningen met elkaar, in de groep, ze overwinnen problemen samen. De oefeningen voetbal zorgt niet alleen voor het respecteren van regels in het spel, maar ook voor regels onderling, er heerst een bepaalde gedragscode die iedereen aanvoelt, in de kantine weet iedereen hoe ze zich gedragen en ook helpt iedereen mee.
Samen zijn ze één, zonder groepsgevoel zou de voetbalvereniging niet meer werken, zonder groepsgevoel zou niemand meer vrijwillig willen helpen de vereniging in stand te houden, zonder groepsgevoel is er geen vertrouwen en zou de groep niet blijven bestaan en zou dit maar voor korte duur zijn, zonder groepsgevoel zouden er geen senioren zijn. Er is een grote trots voor de voetbalvereniging door elk lid. Samen staan ze sterk.

De trainer:
Train je Team
Contactgegevens

Vandaag nog een adviesgesprek en een offerte?
Doe geheel kosteloos en vrijblijvend een aanvraag:


  Hoe lang wilt u dat de training duurt?

  Hoeveel personen volgen de training?

  Plaats waar u de training wilt?

  Datum waarop u de training wilt?

  Contactpersoon

  Bedrijfsnaam

  Telefoonnummer

  Please leave this field empty.

  E-mail

  Opmerkingen  Deel deze training:

  Op Linkedin: x werd dit gedeeld

  Facebook:
  x werd dit gedeeld

  en op Twitter: x werd dit gedeeld

  Email deze training:
  Deze training is geplaatst op: