Communicatietraining Lelystad

De trainer:
Train je Team
Contactgegevens

Eén team met de communicatietraining in Lelystad!

Tijdens de communicatietraining in Lelystad staat een verbetering van de communicatie en samenwerking centraal. Het team leert op een nieuwe manier naar elkaar te kijken en op elkaar te reageren. Op deze manier ontstaat er ruimte voor verandering en verbetering in het team. Heeft u interesse in de communicatietraining voor uw team in Lelystad? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan!

communicatietraining lelystad

De communicatietraining

Waar mensen samenwerken kunnen wel eens obstakels ontstaan in de communicatie. Mensen hebben een bepaalde voorkeur om te communiceren met anderen. Hierbij kunnen zij anderen aantrekken of afstoten. Ook op de werkvloer handelen medewerkers met een specifieke voorkeur, waarbij vaak niet genoeg rekening wordt gehouden met collega’s. De communicatietraining in Lelystad geeft de deelnemers inzicht in de eigen communicatievoorkeur en die van de anderen in de groep. Door dit inzichtelijk te maken kan het onderlinge respect voor elkaar groeien. Dit maakt de communicatietraining in Lelystad een unieke ervaring voor uw team.

Van eilandjes naar een team

In teams kan het gebeuren dat mensen naar elkaar toetrekken en op deze manier kleine groepjes, ook wel eilandjes vormen. De communicatietraining in Lelystad is bij uitstek de manier om in de groep de verschillende karakters bespreekbaar te maken en te werken naar één team. Onder begeleiding van een ervaren trainer wordt er tijdens de communicatietraining in Lelystad gekeken naar wat het team nodig heeft om daar te komen. De leuke en heldere oefeningen helpen het team om dichter tot elkaar te komen. De communicatietraining is niet alleen heel leerzaam, maar bovenal inspirerend om met het team te doen.

Leren met de communicatietraining in Lelystad

Wanneer u op zoek bent naar een teambuilding voor uw bedrijf in Lelystad is de communicatietraining zeker een aanrader. De communicatietraining is op verschillende vlakken een goede training voor teams. Het is zo ontwikkeld dat het elk soort team inzicht, begrip, openheid en inspiratie kan geven. Of het nu om managers gaat binnen een afdeling, een team administratieve medewerkers of een team in de zorg: iedere deelnemer beleeft er plezier aan en heeft er profijt van. Dit maakt de communicatietraining een uitstekende training voor bedrijven in Lelystad. Heeft u interesse in een offerte? Deze kunt u vrijblijvend ontvangen. Meld uw team nu aan!

De trainer:
Train je Team
Contactgegevens

Vandaag nog een adviesgesprek en een offerte?
Doe geheel kosteloos en vrijblijvend een aanvraag:


  Hoe lang wilt u dat de training duurt?

  Hoeveel personen volgen de training?

  Plaats waar u de training wilt?

  Datum waarop u de training wilt?

  Contactpersoon

  Bedrijfsnaam

  Telefoonnummer

  Please leave this field empty.

  E-mail

  Opmerkingen  Deel deze training:

  Op Linkedin: x werd dit gedeeld

  Facebook:
  x werd dit gedeeld

  en op Twitter: x werd dit gedeeld

  Email deze training:
  Deze training is geplaatst op: