Mindfulness Boeken

De trainer:
Train je Team
Contactgegevens

Bij ons kunt u een training mindfulness boeken!

Werk kan soms hectisch zijn en veel van u vragen. Bij ons kunt u een training mindfulness boeken die uw team de ontspanning geeft dat het verdient. Tijdens de cursus mindfulness leren de teamleden om de dagelijkse rompslomp naast zich neer te zeggen en meer in het hier en nu te leven. Door bij ons een training mindfulness te boeken zal uw team straks weer vol energie aan de slag kunnen. Vraag hier een kosteloos en vrijblijvend adviesgesprek aan!

mindfulness boeken

Wat is mindfulness?

Mindfulness krijgt steeds meer naamsbekendheid in Nederland. Op het populaire platform Twitter bijvoorbeeld wordt steeds vaker mindfulness genoemd. Aangezien dit aan populariteit wint, is het niet zo gek dat er veel mindfulness boeken de afgelopen tijd zijn verschenen. Maar wat is mindfulness nu eigenlijk?
Zoals in mindfulness boeken wordt vermeld, draait het om een bewustwordingsproces. Iemand wordt uitgedaagd om zich bewust te zijn van het hier en nu. Dus even niet bezig zijn met die klus die morgen af moet zijn of die brief die nog verstuurd moet worden. Door rustig in en uit te ademen en zich te concentreren op lichaam en geest kan iemand de chaos van alledag even loslaten. Mindfulness boeken zeggen: oefening baart kunst. Hoe vaker je deze meditatie oefent, hoe beter en sneller het lukt om bij jezelf te komen. Ontspannen medewerkers zijn essentieel in een bedrijf. Ze zijn scherper, minder snel afgeleid. Als een individu goed in zijn of haar vel zit, zal dit ook invloed hebben op de omgeving. Mensen zijn beter in staat tot samenwerken. Iedereen komt wel eens in een stressvolle periode terecht in het leven. In de bedrijfscultuur is een fusie, met andere woorden een acquisitie, een ingrijpende tijd. Medewerkers moeten verhuizen, er vallen ontslagen en vreemden moeten van de een op de andere dag in een team met elkaar samenwerken. Dit kan zeer heftig zijn. Teambuilding, waarbij door middel van oefeningen de mensen dichter bij elkaar komen, kan dan uitkomst bieden. Echter is het ook raadzaam voor het individu om rust te vinden in het hoofd. Verschillende trainingen bieden dan uitkomt. Zo kan time management ervoor zorgen dat iemand leert efficiënter om te gaan met tijd. Door betere planning en het opzetten van heldere communicatie-doelstellingen, kan iemand leren om op een goede manier om te gaan met stress. Mindfulness training biedt daarnaast de mogelijkheid om lichaam en geest met elkaar in contact te laten komen. Iedereen is tegenwoordig druk en rent van hot naar her. Leren om momenten voor jezelf in te plannen en de chaos rondom je even los te laten, kan zeer bevorderlijk zijn voor zowel de gemoedstoestand als de performance op werk.

Ontspan met mindfulness boeken

Niet alleen trainingen, maar ook het lezen van mindfulness boeken kan mensen helpen in het privéleven en op de werkvloer. Mensen kunnen zichzelf bijvoorbeeld bepaalde meditatie – en ontspanningstechnieken aanleren. Het lezen van deze boeken is dus eigenlijk een soort coaching voor jezelf. Door mindfulness boeken leer je jezelf op een goede manier met druk om te gaan. Je leert het los te laten en er op een positieve manier mee om te gaan. Met andere woorden: mindfulness is een soort ‘management training’. Veel stress of bijna nooit: mindfulness boeken zijn voor iedereen leerzaam om te lezen. Mindfulness boeken kunnen vele voordelen hebben. Het is niet voor niks dat in het theater ook vaak gebruik wordt gemaakt van een soort mindfulness. Ontspanningstechnieken zijn essentieel om je voor te bereiden op een grote prestatie, zoals voor een acteur die het podium betreedt. Door even alles los te laten en volledig bewust te zijn van het lichaam, kun je hierna geheel op scherp staan. Een tweede voordeel van dit bewustwordingsproces is dat je je eigen lichaam perfect leert kennen. Hoe het in elkaar zit, hoe het reageert op bepaalde gebeurtenissen. Dit zorgt ervoor dat je dus leert om jezelf beter te presenteren. Presentatie is belangrijk. Het is jouw visitekaartje. In mindfulness boeken staat precies uitgelegd hoe je het beste kan oefenen en welke technieken er bestaan.

De trainer:
Train je Team
Contactgegevens

Vandaag nog een adviesgesprek en een offerte?
Doe geheel kosteloos en vrijblijvend een aanvraag:


  Hoe lang wilt u dat de training duurt?

  Hoeveel personen volgen de training?

  Plaats waar u de training wilt?

  Datum waarop u de training wilt?

  Contactpersoon

  Bedrijfsnaam

  Telefoonnummer

  Please leave this field empty.

  E-mail

  Opmerkingen  Deel deze training:

  Op Linkedin: x werd dit gedeeld

  Facebook:
  x werd dit gedeeld

  en op Twitter: x werd dit gedeeld

  Email deze training:
  Deze training is geplaatst op: