Koken Personeelsuitje

De trainer:
Train je Team
Contactgegevens

Koken tijdens uw personeelsuitje met het hele team

De kookworkshop is ideaal voor bedrijven die op zoek zijn naar een leerzaam en vooral leuk personeelsuitje. Tijdens het personeelsuitje gaat het team samen koken. Door samen in de keuken te staan en een maaltijd te bereiden, worden de deelnemers aangezet tot effectieve samenwerking en communicatie. Samen koken tijdens een personeelsuitje schept een band. Bekijk hier de kookworkshop en vraag een vrijblijvende offerte aan!

koken personeelsuitje

Verschillende mogelijkheden voor een bedrijfsuitje

Er zijn vele verschillende mogelijkheden wanneer men met een bedrijf een bedrijfsuitje wil organiseren. Het kiezen van een bedrijfsuitje waarin alle medewerkers zich in kunnen vinden heeft onder andere te maken met het soort bedrijf en het type medewerkers. Wanneer er bijvoorbeeld veel vrouwen bij een bedrijf, kan het bijvoorbeeld zo zijn dat het niet verstandig is om een voetbalwedstrijd te bezoeken als bedrijfsuitje. Het is dan beter een bedrijfsuitje te kiezen die meer aansluit bij de vrouwelijke medewerkers in het bedrijf. Voor een bedrijfsuitje kan er ook specifiek gekeken worden naar een uitje die aansluit bij de activiteiten van een bedrijf. Zo kan bijvoorbeeld een bedrijf wat actief is in de sportsector een uitje ondernemen dat gerelateerd is aan sport. Het is soms echter ook leuk om een bedrijfsuitje te ondernemen wat helemaal los staat van de dagelijkse activiteiten van een bedrijf, op deze manier kom je bijvoorbeeld in een andere omgeving terecht. Dit kan bijdragen aan de sfeer in een bedrijf, omdat men collega’s op een hele andere manier leert kennis. Koken personeelsuitje kan een uitje zijn wat voor veel bedrijven zorgt dat hun medewerkers in een andere omgeving terecht komen.

Waarom een kookworkshop

Koken personeelsuitje wordt ook vaak omschreven als een kookworkshop. Een kookworkshop is een leuke en originele manier waarop een bedrijfsuitje gehouden kan worden. Een kookworkshop heeft voor veel mensen niets van doen met hun dagelijkse activiteiten. Tijdens een kookworkshop worden medewerkers dus uit hun vertrouwde omgeving weggehaald. Het leuke van een kookworkshop is dat er samen met andere collega’s en een professionele kok geoefend kan worden op mooie culinaire gerechtjes. Een kookworkshop is daarnaast ook activiteit die niet extreem lang hoeft te duren. Het kan daarom ook goed gecombineerd worden met een ander activiteit of uitje van een bedrijf. Zo is een personeelsuitje koken ook eigenlijk een vorm van teambuilding, die gecombineerd kan worden met een andere vorm van teambuilding of een training.

Teambuilding

Koken personeelsuitje is een vorm van teambuilding, omdat er bij een kookworkshop wordt gewerkt aan het verbeteren van de teamspirit. Door het samen werken met collega’s in een andere omgeving, leer je collega’s ook op een andere manier kennen. Dit kan van pas komen in het dagelijkse werk. Zo kan jij bijvoorbeeld tijdens een teambuilding activiteit meer te weten komen over iemand zijn privé situatie en daar mee rekening houden tijdens het werk. Een kookworkshop is niet alleen vorm van teambuilding, omdat je met elkaar samen gerechten maakt, maar ook omdat je na het koken de gerechten samen op eet. Het samen met collega’s dineren wordt normaal gesproken ook al gezien als teambuilding. Omdat een personeelsuitje koken niet erg lang hoeft te duren kan het ook goed gecombineerd worden met een andere vorm van tem building of met een training voor een bedrijf. Zo kan er gekozen worden voor een teambuilding dag waar begonnen wordt met een stad bezoeken en geëindigd wordt met het koken. Er kan ook voor gekozen worden om in de ochtend eerst een training te organiseren voor het bedrijf, waardoor er beter samen gewerkt kan worden. Deze training kan dan worden afgesloten met een personeelsuitje koken.

De trainer:
Train je Team
Contactgegevens

Vandaag nog een adviesgesprek en een offerte?
Doe geheel kosteloos en vrijblijvend een aanvraag:


  Hoe lang wilt u dat de training duurt?

  Hoeveel personen volgen de training?

  Plaats waar u de training wilt?

  Datum waarop u de training wilt?

  Contactpersoon

  Bedrijfsnaam

  Telefoonnummer

  Please leave this field empty.

  E-mail

  Opmerkingen  Deel deze training:

  Op Linkedin: x werd dit gedeeld

  Facebook:
  x werd dit gedeeld

  en op Twitter: x werd dit gedeeld

  Email deze training:
  Deze training is geplaatst op: