Management Training

De trainer:
Train je Team
Contactgegevens

Sta sterk met de management training

Ieder persoon is anders en heeft een eigen manier van managen. Het is de kunst om te ontdekken welke managementstijl bij u past en deze stijl te ontwikkelen. Tijdens de management training leren de deelnemers wat voor type manager ze zijn en hoe ze leiderschapskwaliteiten van zichzelf en die van het gehele managementteam kunnen ontdekken en ontwikkelen.

Deze management training richt zich speciaal op managementteams. De deelnemers leren op een nieuwe manier te kijken naar hun eigen leiderschapskwaliteiten en die van elkaar. Iedere manager heeft een eigen managementstijl met daarbij horende leiderschapskwaliteiten. Door gebruik te maken van elkaars kwaliteiten en deze krachten te bundelen, ontstaat er een sterk managementteam. Dit is een team met een gezicht dat weet hoe het de boodschap naar buiten toe kan uitdragen.

Tijdens de management training leren de deelnemers hoe ze het managementteam tot één grote bron van inspiratie kunnen omvormen. Zo kunnen zij deze positiviteit ook weer overbrengen op de medewerkers. Gedurende de training geven de deelnemers feedback op elkaars leiderschapskwaliteiten. Het managementteam wordt geïnspireerd tot vernieuwend leiderschap dat het beste haalt uit henzelf, de teamleden en werknemers. De professionele management trainer wijst het team op heldere en interactieve wijze de weg.

Voor de management training kan worden gekozen voor een volledig persoonlijk profiel van Insights Discovery®, een theorie die uitgaat van de verschillende psychologische voorkeuren binnen het team. Een persoonlijk profiel geeft op professionele wijze een helder inzicht in jouw leiderschapsstijl en de daarbij horende kwaliteiten en valkuilen.

De management training kan geboekt worden vanaf de duur van een dagdeel (4 uur).

Reacties van bedrijven op de Management Training:

“Een nieuw concept dat laat zien hoe belangrijk het is om belang te hechten aan het individu binnen bedrijven is echt een eye-opener.”
Abbas Atta, Operations Teamleider Raslaffan Operating Co. WLL Qatar

“De onderwerpen zijn van belang voor ons dagelijks werk.”
James Noronha, Teamleider Raslaffan Operating Co. WLL Qatar

” Een zeer innovatieve manier waarvan we over onze sterke punten als team hebben geleerd in plaats van alleen beoordeeld te worden op zwakke punten. Sarah heeft goed haar huiswerk gedaan om de meest prominente onderdelen van ons werk te doorzien.”
Gireesan Amayoor Raslaffan Operating Co. WLL Qatar

De trainer:
Train je Team
Contactgegevens

Vandaag nog een adviesgesprek en een offerte?
Doe geheel kosteloos en vrijblijvend een aanvraag:


  Hoe lang wilt u dat de training duurt?

  Hoeveel personen volgen de training?

  Plaats waar u de training wilt?

  Datum waarop u de training wilt?

  Contactpersoon

  Bedrijfsnaam

  Telefoonnummer

  Please leave this field empty.

  E-mail

  Opmerkingen  Deel deze training:

  Op Linkedin: x werd dit gedeeld

  Facebook:
  x werd dit gedeeld

  en op Twitter: x werd dit gedeeld

  Email deze training:
  Deze training is geplaatst op: