Teamdag Organiseren

De trainer:
Train je Team
Contactgegevens

Wij kunnen voor uw bedrijf de beste teamdag organiseren!

Elk jaar is het weer de vraag hoe u een leuke teamdag kunt organiseren. Het is belangrijk dat de deelnemers de gelegenheid hebben om elkaar beter te leren kennen en samen een gezellige dag hebben. Onze trainingen zijn leuk, leerzaam en betaalbaar. Wilt u dat wij uw teamdag organiseren? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan!

teamdag organiseren

Diverse teamdagen

Teams zijn er in alle soorten en maten. Je hebt kleine teams die geconcentreerd te werk gaan in een bedrijf. Zij werken nauw samen en communiceren een-op-een met elkaar. Het contact verloopt over het algemeen vrij soepel omdat de teamleden met zo weinig mensen te maken hebben. Er is dan weinig ruis in het contact. Een groter team kan zich ook bevinden op de werkvloer. Deze teams bestaat uit leden die elk een specifieke rol hebben binnen een team met elk bepaalde opdrachten die uitgevoerd dienen te worden. Hoe groot het team ook mag zijn, mensen binnen een team kunnen tegen verschillende problemen aanlopen. Het organiseren van een teamdag kan deze problemen verhelpen. Er zijn verschillende partijen die een teamdag organiseren. Op internet zijn er genoeg bedrijven te vinden die een teamdag organiseren. Een teamdag is altijd geheel verzorgd, zodat de deelnemers zich volledig kunnen concentreren op de teamdag zelf. De bedrijven die een teamdag organiseren zijn ervoor bedoeld om verschillende soorten bedrijfstrainingen aan te bieden. Een aanbieder kan een teamdag organiseren waarbij de deelnemers heel actief bezig zijn of juist zeer kunnen ontspannen. Zo kan een bedrijf een teamdag organiseren waarbij de deelnemers gaan fietsen in hartje Amsterdam of juist gaan ontspannen tijdens een high tea. Een teamdag organiseren is een waar personeelsuitje.

Teamdag organiseren-extern

Het is mogelijk om een extern bedrijf in te schakelen om een teamdag te organiseren. Hier zit een aantal voordelen aan. Zo hoeven de deelnemers van de teamdag zich niet bezig te houden met het organiseren ervan. Alle deelnemers kunnen zich simpelweg aanmelden en het bedrijfsuitje over zich heen laten komen. Een bedrijf kan er ook voor kiezen om een teamdag zelf te organiseren. Zo kan een manager een groepje medewerkers aanwijzen die de taak krijgen om een teamdag te organiseren. Zij kunnen de activiteiten bedenken, plannen en de afspraken maken. Het is altijd raadzaam om een teamdag te organiseren waar de deelnemers op de lange termijn hun voordeel uit kunnen halen. Zo kan een bedrijf ervoor kiezen om een teamdag te organiseren waarbij de deelnemers wat leren waar ze op de werkvloer wat aan hebben. Een teamdag organiseren is echter niet zomaar wat. Vaak is het een coach die de teamdag zal organiseren. Goede coaching, dus iemand die weet te organiseren, is belangrijk tijdens een teamdag. Een coach kan de deelnemers van de teamdag sturen en een zetje in de goede richting geven. Vooral wanneer een bedrijf besluit om een uitdagende teamdag te organiseren, is het van belang dat er een goede begeleider mee is.
Een teamdag kan interessant gemaakt worden door ook iets leerzaams te organiseren. Veel bedrijven kiezen ervoor om tijdens een teamdag een training teambuilding te organiseren. Een teamdag zegt het natuurlijk al: Het is een bedrijfsuitje voor het hele team. Om alles uit dit team te halen en het team daarnaast te versterken, kan het helpen om een teambuilding training te organiseren tijdens de teamdag. Teambuilding is ervoor bedoeld om de mensen die deelnemen aan de groep, dichter tot elkaar te laten komen. Door middel van teambuilding opdrachten en teambuilding oefeningen zorgt een teamdag ervoor dat vooroordelen over een ander verdwijnen en mensen meer voor elkaar open staan. Door een dergelijke teamdag te organiseren, zullen de deelnemers in de toekomst positiever op elkaar reageren. Dit heeft een heleboel voordelen voor zowel de medewerkers zelf als het bedrijf. Het team zal door de teamdag beter in staat zijn om te plannen en te organiseren. Er wordt binnen het team beter op elkaar ingespeeld en de sfeer zal over het algemeen beter zijn. Het team zal als geheel een positievere presentatie geven naar de buitenwereld toe. Niet alleen in het bedrijf zal de verandering merkbaar zijn, maar ook zeker voor externen.

De trainer:
Train je Team
Contactgegevens

Vandaag nog een adviesgesprek en een offerte?
Doe geheel kosteloos en vrijblijvend een aanvraag:


  Hoe lang wilt u dat de training duurt?

  Hoeveel personen volgen de training?

  Plaats waar u de training wilt?

  Datum waarop u de training wilt?

  Contactpersoon

  Bedrijfsnaam

  Telefoonnummer

  Please leave this field empty.

  E-mail

  Opmerkingen  Deel deze training:

  Op Linkedin: x werd dit gedeeld

  Facebook:
  x werd dit gedeeld

  en op Twitter: x werd dit gedeeld

  Email deze training:
  Deze training is geplaatst op: