Trainingen Voetbal Gratis

De trainer:
Train je Team
Contactgegevens

Gratis trainingen advies voor voetbal teams!

Voetbal teams kunnen er bij gebaat zijn om een training te doen die de onderlinge samenwerking en communicatie verbetert. Bent u op zoek naar een leuke, leerzame en betaalbare teambuilding training? Vraag een vrijblijvend en gratis adviesgesprek aan!

trainingen voetbal gratis

Sport stimuleren

“Kinderen lezen niet meer, het enige wat ze nog maar doen is de hele dag met hun hoofd aan de spelcomputer vastgeplakt zitten” is een veelgehoorde schreeuw van een toenemend aantal volwassenen. De trekpop is vervangen door een Playstation, het boek vervangen door de televisie en de tol door de gameboy. Buiten spelen gebeurt nauwelijks tot niet meer. Naast het aanzienlijk steeds leger worden van de straten is dit ook terug te vinden in de statistieken van sportverenigingen. Deze nieuwe jeugdinstelling leidt niet alleen tot ergernis van de ouderen. De jeugd zelf heeft er ook onder te lijden. Steeds meer kinderen, jongeren en adolecenten krijgen door hun huisarts de stempel “obesitas” en een recept voor de diëtiste mee. De afgelopen dertig jaar is het percentage overgewicht onder de volwassenen met ruim vijftig procent gestegen. Voor jongeren onder de vijftien is het met bijna veertig procent toegenomen. Alarmerende cijfers,echter, wat eraan wordt gedaan is ook alarmerend weinig. Nog steeds zijn er vele kinderen in de wat armere gezinnen die naast komkommer geen groenten kennen en aan wie de schijf van vijf volledig onbekend is. Er wordt door de overheid te weinig initiatief genomen om dit getal weer te laten krimpen. In plaats van dat er geld wordt apartgehouden om de volksgezondheid te bevorderen wordt het gebruikt voor onder andere het aanleggen van extra snelwegen. In plaats van bijvoorbeeld trainingen voetbal gratis te maken wordt het lid worden van een sportclub ook alleen maar duurder door de schaarsheid aan leden waar verenigingen mee te maken krijgen.
Natuurlijk zijn er ook genoeg organisaties die wel iets proberen te ondernemen om de kinderen te stimuleren tot meer sporten en gezonder eten. Zo is er SIFE UU met een project waarin ze kinderen van basisscholen in stadstuinen groente laten kweken om op die manier kennis te maken met het gezondere eten en daarmee hun ouders kunnen stimuleren gezondere maaltijden te maken. Maar alleen met gezondere maaltijden komt men er niet. Ook sport moet gestimuleerd worden.

Gratis voetbal trainingen

Doch wat kan men doen om meer kinderen te laten sporten? Vele kinderen willen wel sporten maar diens ouders bevatten het vermogen niet om hun kinderen naast scholing ook nog sport te bieden. Om kinderen te laten sporten zou het dus voornamelijk werken om de trainingen voetbal gratis te maken. Hierbij komen echter enkele zaken kijken: wie wordt er verantwoordelijk voor het gevan van de trainingen; zullen er genoeg aanmeldingen zijn en hoe maakt men de trainingen en diens effect zo optimaal mogelijk? Hiervoor zijn meerdere oplossingen te bedenken. Trainingen geven kan worden gedaan door vrijwilligers. Deze vrijwilligers kunnen op meerdere manieren gewonnen worden. Zo kan dit, naast de “normale” vrijwilligers, worden gedaan door middelbare scholieren die de trainingen voetbal gratis kunnen geven in ruil voor een aantal schooluren wat volgemaakt behoord te worden met de nieuw aangenomen 1045-uren wet van 2010. Ook kunnen uitkeringsafhankelijken in ruil voor een uitkering deze trainingen voetbal gratis geven. De aanmeldingen zullen vanzelf komen. Als bijvoorbeeld SIFE UU naast het leren van de kinderen wat voor maaltijden en groenten gezond zijn ook hierbij sport wordt aanbevolen zullen er al meerdere kinderen zijn aan wie dit idee klinkt als muziek in de oren. Als er daarnaast informatie-avonden worden gehouden voor de ouders van kinderen op basisscholen zullen we niet zitten met een tekort aan aanmeldingen voor deze trainingen voetbal gratis. Ten derde: de trainingen voetbal voorbereiding. De vrijwilligers zullen samen door een commissie begeleid moeten worden die hen leert over hoe de trainingen optimaal te benutten. Er zullen minimum-eisen aan een training moeten komen en een supervisor die in de gaten houdt of het ook echt wel wordt uitgevoerd. Op die manier behoudt de training voetbal gratis wel zijn kwaliteit en zal het resultaat krijgen en behouden. Ten slotte zullen de trainingen optimaal benut worden door het gebruik van energizers trainingen. Deze energizers in de trainingen kunnen gezonde sportdrankjes zijn met geen toegevoegde suikers maar enkel vruchtensuikers en geen caffeïne maar puur natuurlijke stimulerende stoffen. Trainingen voetbal zijn een goede manier om de jeugd te stimuleren tot meer sport. Trainingen voetbal gratis, voorbereidt en uitgevoerd door vrijwilligers en met als topje slagroom energizers maakt dat dit plan waterdicht kan verlopen. Immers willen we niet dat de jeugd van de eenentwintigste eeuw dichtgroeit en dat men later met een nog groter begrotingstekort komt te zitten door het aantal obesitas patiënten. Het toenemende aantal van obesitas-patiënten moet weer teruggedwongen worden en kinderen moeten weer buiten spelen voor hun plezier en leren wat gezond eten is. Daarom zijn trainingen voetbal gratis een goed begin van de oplossing tot een gezonder leven.

De trainer:
Train je Team
Contactgegevens

Vandaag nog een adviesgesprek en een offerte?
Doe geheel kosteloos en vrijblijvend een aanvraag:


  Hoe lang wilt u dat de training duurt?

  Hoeveel personen volgen de training?

  Plaats waar u de training wilt?

  Datum waarop u de training wilt?

  Contactpersoon

  Bedrijfsnaam

  Telefoonnummer

  Please leave this field empty.

  E-mail

  Opmerkingen  Deel deze training:

  Op Linkedin: x werd dit gedeeld

  Facebook:
  x werd dit gedeeld

  en op Twitter: x werd dit gedeeld

  Email deze training:
  Deze training is geplaatst op: