Life Coaching

De trainer:
Train je Team
Contactgegevens

Verbeter uw team met life coaching!

Tijdens een teambuilding training leren de teamleden elkaar beter kennen en begrijpen. Om het optimale uit een training te halen is het van belang dat iemand zichzelf ook goed kent en weet waar hij of zij staat in het team. Een traject gecombineerd met life coaching biedt de deelnemers meer inzicht in deze zaken. Life coaching geeft het team de ultieme ervaring. Vraag een vrijblijvend en kosteloos adviesgesprek aan!

life coaching

Bereik jouw doelen met life coaching

Life coaching is een specifieke vorm van coaching. Het is bedoeld om bepaald doelen te bedenken en volgens ook daadwerkelijk te bereiken. Life coaching helpt de cliënt weer even op weg geeft hem of haar nieuwe inzichten. Life coaching is iets anders dan therapie. Bij life coaching wordt er niet diep ingegaan op het verleden van een persoon. Bij life coaching ligt de focus op het heden en wat hier en nu gedaan kan worden om iemand weer op weg te helpen. Life coaching is daarom ook een praktische oefening.
Bij life coaching wordt er op verschillende dingen gelet. Er worden aan het begin doelen gesteld waar de coach en cliënt naartoe zullen werken. Het is de bedoeling dat aan de hand van oefeningen en opdrachten wordt toegewerkt naar een oplossing voor iemands problemen. De problemen waar iemand tegenaan loopt kunnen barrières zijn om verder te komen in het leven en nieuwe stappen te nemen. Life coaching is ervoor bedoeld om naar deze barrières te kijken en weg te nemen. Tijdens life coaching wordt er bijvoorbeeld gewerkt aan iemands presentatie. De manier waarop iemand zich presenteert naar de buitenwereld is zeer bepalend voor hoe iemand zich voelt en overkomt. In de life coaching krijgt iemand tips om zijn of haar presentatie te verbeteren.
Coaching gaat verder dan dat ene duwtje in de rug. Het geeft je handvatten om verder te komen in het leven. Het maakt problemen waar iemand tegenaan loopt inzichtelijk en dient middelen aan waarmee je volgende stappen kan zetten. Life coaching is niet alleen leerzaam, maar kan ook heel erg leuk zijn. Het is daarom niet voor niks dat bedrijven kiezen voor life coaching als bedrijfsuitje, ook wel personeelsuitje genoemd. Het is iedere werknemer aan te raden om zo nu en dan aan life coaching te doen. Zowel voor het werk als het privéleven. Het doen van life coaching zorgt ervoor dat iemand weer met een frisse blik naar zijn of haar leven kan kijken. Dit zorgt weer voor nieuwe inzichten en oplossingsgericht denken.

Life coaching met jouw team

Het kan zowel een-op-een gedaan worden als in een groep. Wanneer er maar een deelnemer doet aan life coaching kan deze de volledige aandacht verwachten van de trainer. Life coaching doen in een groep heeft ook een groot voordeel. De groep kan namelijk tijdens de training de deelnemer feedback geven. Hoewel het best heftig kan zijn om van andere deelnemers te horen wat ze van je vinden, is het ook heel waardevol om deze kritiek te horen. Tijdens life coaching met een groep wordt ook aan teambuilding gedaan. Het is van belang dat alle deelnemers zich op hun gemak voelen binnen de groep. Alleen zo kan het beste resultaat bereikt worden met life coaching. Door het doen van teambuilding kunnen alle deelnemers dichter tot elkaar komen in de groep. Er ontstaat een groepsgevoel dat belangrijk is voor de ontwikkeling van ieder individu.
Life coaching wordt steeds populairder. Dit komt waarschijnlijk doordat het zo’n praktische coaching is. Met een aantal sessies en oefeningen kan er snel resultaat bereikt worden. Mensen die life coaching doen merken na korte tijd al veel verschil. Het is daarom ook niet gek dat steeds meer bedrijven ervoor kiezen om life coaching als bedrijfstraining te doen. Bedrijfstrainingen zijn ervoor bedoeld om medewerkerkers nieuwe handvatten aan te reiken om problemen op de werkvloer aan te pakken. Daarnaast wordt deelnemers nieuwe kennis aangereikt. Een training life coaching verschaft de deelnemers beiden.

De trainer:
Train je Team
Contactgegevens

Vandaag nog een adviesgesprek en een offerte?
Doe geheel kosteloos en vrijblijvend een aanvraag:


  Hoe lang wilt u dat de training duurt?

  Hoeveel personen volgen de training?

  Plaats waar u de training wilt?

  Datum waarop u de training wilt?

  Contactpersoon

  Bedrijfsnaam

  Telefoonnummer

  Please leave this field empty.

  E-mail

  Opmerkingen  Deel deze training:

  Op Linkedin: x werd dit gedeeld

  Facebook:
  x werd dit gedeeld

  en op Twitter: x werd dit gedeeld

  Email deze training:
  Deze training is geplaatst op: