School voor Coaching

De trainer:
Train je Team
Contactgegevens

Laat u inspireren door de school voor coaching!

Een school voor coaching is de manier om te leren hoe je anderen kan inspireren, motiveren en enthousiasmeren. Aan de slag gaan bij ons bedrijf kunt u zien als een school voor coaching. Wij bieden trainers en coaches de gelegenheid om onder naam van Train je Team teams van bedrijven en organisaties nog succesvoller te maken. Lijkt dit u wat? Neem dan contact met ons op!

school voor coaching

Stressloos op school met coaching

Coaching is tegenwoordig niet meer weg te denken uit de moderne wereld. We leven in een snelle en chaotische tijd, waarin iedereen altijd in beweging is. Iedereen heeft in deze tijd een coach en coaching krijgen is ook mogelijk op veel verschillende gebieden. Via een school voor coaching kun je terecht komen bij de juiste persoon.
Deze wereld kan heel dynamisch zijn en uitdagend, maar kan ook een portie stress opleveren. Een beetje stress kan geen kwaad en zorgt er juist voor dat je scherp blijft. Maar teveel stress is slecht voor het lichaam en de geest. Coaching die je helpt om de stress tegen te gaan, is dan een oplossing. Door middel van ontspanningtechnieken kan coaching je helpen om minder stress te ervaren. Via een school voor coaching kun je ook in aanraking komen met mindfulness. Deze meditatiemethode maakt je bewust van lichaam en geest, waardoor je leert meer te genieten in het heden.
Een school voor coaching kent ook een ander soort coaching. Teambuilding is bijvoorbeeld uitermate geschikt voor groepen die nader tot elkaar moeten komen. Door middel van oefeningen leren de individuen binnen de groep om beter te communiceren en te samenwerken.
Iemand die het moeilijk vindt om voor een groep mensen een presentatie te geven kan er goed aan doen om contact op te nemen met een school voor coaching. Deze school voor coaching zal diegene snel in contact kunnen brengen met de juiste coach. Een goede coach kan je namelijk snel en effectief afhelpen van dit soort angsten. Presentatie trainingen zijn gemakkelijk te vinden bij een school voor coaching.
Coaching wordt ook veel ingezet op de werkvloer. Dit om mensen een zetje in de goede richting te geven of mensen nieuwe inzichten te geven.Time management wordt bijvoorbeeld ingezet om mensen beter te leren plannen. Met de juiste coaching leert iemand effectiever om te gaan met tijd. Time management is nodig om niet zo zeer sneller te werken, dan wel productiever te werken. De tijd die voor handen is wordt beter besteed, waardoor er meer werk wordt verricht. Time management kan worden aangevraagd via een school voor coaching.
Een school voor coaching biedt ook trainingen aan voor mensen die op zoek zijn naar meer inzicht in hun werk. Een management training kan dan uitkomt bieden. Er wordt vooraf een doel opgesteld en tijdens de coaching sessies wordt er naar dat doel toegewerkt. Wanneer iemand graag beter wil worden in communiceren binnen een groep kunnen er vooraf communicatiedoelstellingen worden bedacht. Aan het eind van het traject wordt nagegaan of deze doelstellingen zijn behaald.
Via een school voor coaching kan je ook terecht komen bij een coach die helpt je talenten te ontdekken en uit te buiten. Dit wordt ook wel talent development genoemd. Bestaande talenten worden verder ontwikkeld en nieuwe talenten worden hierbij ook ontdekt. Een school voor coaching zal je hierbij zeker kunnen helpen aan iemand die je coaching kan bieden op het gebied van talent development.
Welke school voor coaching je ook uitkiest, het gaat er uiteindelijk om dat je de juiste coaching vindt die bij jou past.

De trainer:
Train je Team
Contactgegevens

Vandaag nog een adviesgesprek en een offerte?
Doe geheel kosteloos en vrijblijvend een aanvraag:


  Hoe lang wilt u dat de training duurt?

  Hoeveel personen volgen de training?

  Plaats waar u de training wilt?

  Datum waarop u de training wilt?

  Contactpersoon

  Bedrijfsnaam

  Telefoonnummer

  Please leave this field empty.

  E-mail

  Opmerkingen  Deel deze training:

  Op Linkedin: x werd dit gedeeld

  Facebook:
  x werd dit gedeeld

  en op Twitter: x werd dit gedeeld

  Email deze training:
  Deze training is geplaatst op: