Goedkope Personeelsuitjes

De trainer:
Train je Team
Contactgegevens

Goedkope personeelsuitjes voor uw bedrijf!

Train je Team heeft een ruim aanbod van goedkope personeelsuitjes. Tijdens een van onze goedkope personeelsuitjes leert de groep elkaar in een informele sfeer beter kennen. Onze goedkope personeelsuitjes zijn leuk en leerzaam en geven de medewerkers de ontspanning die zij verdienen. Bekijk hier het aanbod en vraag een gratis en vrijblijvend adviesgesprek aan!

goedkope personeelsuitjes

Effectieve goedkope personeelsuitjes

Werken is leuk en leerzaam. Op werk doe je sociale contacten op en kun je werken aan je CV. Soms kan werk ook heel hectisch zijn en veel van je vragen. Op de werkvloer is het chaos en je hoofd loopt over van de dingen die je moet doen. Het is soms nodig om even een break te nemen van de dagelijkse werkzaamheden. Dit is om lichaam en geest weer in balans te brengen en weer even op te laden. Na een dag ontspannen kun je er daarna weer helemaal tegenaan.
Een manier om weer helemaal op te laden is het doen van een personeelsuitje. Er bestaan een heleboel personeelsuitjes. Vooral in tijden van crisis is het belangrijk om de hand op de klip te houden. Dit geldt ook zeker voor bedrijven, die hier en daar moeten bezuinigen. Goedkope personeelsuitjes zijn dan een oplossing.

Bedrijfsversterkende bedrijfsuitjes

Goedkope personeelsuitjes zijn bedoeld als een bedrijfsuitje, zowel voor de medewerkers als voor de directie. Goedkope personeelsuitjes zijn makkelijk te vinden op internet. Goedkope personeelsuitjes zijn er in alle vormen en maten. Zo zijn er goedkope personeeluitjes die zich richten op vertier. Samen eten of borrelen kunnen bijvoorbeeld goedkope personeelsuitjes zijn. Er zijn ook goedkope personeelsuitjes waar actie centraal staat. Bij deze goedkope personeelsuitjes gaan de deelnemers fietsen of hiken. Een andere vorm van goedkope personeelsuitjes is het doen van activiteiten die het groepsgevoel doen versterken.
De laatste vorm van goedkope personeelsuitjes is zeer effectief. De deelnemers zullen dit bedrijfsuitje ervaren als leuk en ook interessant. De deelnemers gaan hierna met een ontspannen gevoel de deur uit en hebben tegelijkertijd ook weer wat geleerd. Tijdens deze goedkope personeelsuitjes zullen de deelnemers doen aan teambuilding. Teambuilding zorgt ervoor dat de teamleden dichter tot elkaar komen. Bepaalde problemen waar de groep tegenaan loopt wordt naar gekeken hoe deze problemen opgelost kunnen worden. De goedkope bedrijfsuitjes staan onder leiding van een gekwalificeerde coach. Coaching is belangrijk bij het doen van dit soort goedkope bedrijfsuitjes. Een coach houdt de groep scherp en kan de deelnemers sturen om tot de gewenste resultaten te komen.

Combineer goedkope personeelsuitje

Het is niet zo wonderlijk dat bedrijven ervoor kiezen om goedkope personeelsuitjes te combineren met bedrijfstrainingen. Zeker in tijden van bezuinigingen is het handig om hiermee twee vliegen in een klap te slaan. Het zorgt ervoor dat bedrijven niet extra geld hoeven uit te geven aan goedkope personeelsuitjes. Daarnaast zegt de term ‘goedkope personeelsuitjes’ al genoeg: Het gaat erom dat deze goedkoop zijn voor de klant. Een trainingsbureau wil in dit soort tijden natuurlijk ook niet de bedrijven afschrikken. Medewerkers van een bedrijf hebben er nu eenmaal veel aan om zo nu en dan deel te nemen aan een bedrijfsuitje. En dit niet alleen voor de ontspanning. Wanneer een medewerker een dag op een informele manier kan omgaan met zijn of haar collega’s, komt dit de sfeer zeer ten goede. Collega’s zullen elkaar tijdens deze goedkope personeelsuitjes beter leren kennen en vinden een nieuw contact om met elkaar om te gaan.
De nieuwe relatie die is ontstaan tussen de collega’s tijdens een van de goedkoper personeelsuitjes levert weer voordelen op voor op de werkvloer. De werksfeer is verbeterd en zo ook de communicatie tussen de medewerkers. Doordat de medewerkers beter samenwerken, zullen opdrachten ook sneller afgehandeld worden. Dit houdt in dat de productiviteit is gestegen. De medewerkers zullen na de goedkope personeelsuitjes een betere presentatie afleveren dan ervoor.

De trainer:
Train je Team
Contactgegevens

Vandaag nog een adviesgesprek en een offerte?
Doe geheel kosteloos en vrijblijvend een aanvraag:


  Hoe lang wilt u dat de training duurt?

  Hoeveel personen volgen de training?

  Plaats waar u de training wilt?

  Datum waarop u de training wilt?

  Contactpersoon

  Bedrijfsnaam

  Telefoonnummer

  Please leave this field empty.

  E-mail

  Opmerkingen  Deel deze training:

  Op Linkedin: x werd dit gedeeld

  Facebook:
  x werd dit gedeeld

  en op Twitter: x werd dit gedeeld

  Email deze training:
  Deze training is geplaatst op: