Succes

De trainer:
Train je Team
Contactgegevens

succes

Wat is Acting to Succes?

‘Acting to Success’ is een intensief persoonlijk ontwikkelingsprogramma. We gebruiken acteermethodes uit de theaterwereld en NLP-technieken voor diepgaande ontwikkeling van de competenties:
‘Acting to Success’ is een bijzondere belevenis. Inspirerend én confronterend. Succes kun je leren! Tijdens de training leren de deelnemers hoe ze hun eigen succes kunnen beïnvloeden! Leuk, Leerzaam en Betaalbaar! Je wilt de lat steeds hoger leggen en het beste uit jezelf halen. Je hebt de werkelijke nog niet ervaren. Je hebt iets bereikt en vraagt je af: wat is mijn volgende succes? Je hebt baat bij uitwisseling met anderen op jouw niveau.

Acting to Succes-Programma

We bieden een ‘action learning’ programma met een helder theoretisch kader. Met 4 tot 6 succes bijeenkomsten van een dag, verspreid over maximaal een half jaar. Van tevoren is er een persoonlijke intake met alle deelnemers en zijn er tussentijdse profileringsopdrachten. Je doet opdrachten die rechtstreeks uit de theaterwereld afkomstig zijn. Confronterend en leerzaam.
– We dagen je uit lef te hebben en jezelf te laten zien. Krachtig en flexibel.
– We bieden je een kader en verdieping in persoonlijke ontwikkeling tot succes. Gebaseerd op NLP principes. Concreet en to-the-point.
– We maken video opnames van de training die je thuis nog eens kunt terugkijken. Je ontvangt bij de start een leeg succes script, dat je vult met jouw script.

De trainer:
Train je Team
Contactgegevens

Vandaag nog een adviesgesprek en een offerte?
Doe geheel kosteloos en vrijblijvend een aanvraag:


  Hoe lang wilt u dat de training duurt?

  Hoeveel personen volgen de training?

  Plaats waar u de training wilt?

  Datum waarop u de training wilt?

  Contactpersoon

  Bedrijfsnaam

  Telefoonnummer

  Please leave this field empty.

  E-mail

  Opmerkingen  Deel deze training:

  Op Linkedin: x werd dit gedeeld

  Facebook:
  x werd dit gedeeld

  en op Twitter: x werd dit gedeeld

  Email deze training:
  Deze training is geplaatst op: