Team Building

De trainer:
Train je Team
Contactgegevens

Team building voor een positief groepsgevoel

Aan team building doen met het bedrijf is ontzettend belangrijk. Het biedt ontspanning en plezier voor de medewerkers en draagt bij aan een positief groepsgevoel. Als gevolg daarvan heeft team building een positief effect op de communicatie en samenwerking binnen het team. Team building is niet alleen leuk om te doen, maar ook heel leerzaam. Bekijk ons aanbod en vraag een vrijblijvende offerte aan!

team building

Team building voor gezamenlijk resultaat

Mensen die elkaar beter leren kennen en respecteren, werken beter samen. Het is daarom ook voor de productiviteit van mensen goed om via een team building of trainingen en andere activiteiten te zorgen dat collegaā€™s onderling goede contacten met elkaar opbouwen en in zekere mate vertrouwelijk met elkaar omgaan. Want naast een hoger niveau van tevredenheid met het werk, zal ook de effectiviteit van het werk en de snelheid en het succes waarmee mensen het werk aanpakken en afronden, omhoog gaan. Gelukkige mensen werken beter, preciezer en sneller. Deze effectiviteit kan ook vergroot worden door gerichte team building, als een communicatietraining of time management. Echter, ook de onderlinge sfeer op de werkvloer draagt indirect bij aan het succes van elk bedrijf, hoe groot of klein de organisatie ook is. Daarom zijn er vele vormen van team building ontwikkeld die succesvol zijn in het creĆ«ren van groepsgevoel en samenhang: of de afdeling nu gaat koken, schilderen, zeilen, duiken, zingen of theater maken, het effect is onmiskenbaar groot.

Team building: communicatietraining of op de klimmuur?

Een team building kan op vele manieren. De manier om ieders kwaliteiten aan te scherpen en iets te leren is via trainingen als een communicatietraining. Het is ook mogelijk om tijdens de team building met elkaarĀ iets creatiefs te doen als zeilen of boetseren. Onderling zien mensen dat angsten worden overwonnen, mensen moedigen elkaar aan en ondersteunen elkaar. Deze kwaliteiten worden van elkaar opgemerkt en gewaardeerd en bovendien biedt alle tijd tussendoor ruimte voor persoonlijk contact. Dit maakt dat andere en nieuwe relaties ontstaan. Op het werk, na terugkomst van de team buildingĀ betekent dit concreet dat mensen elkaar beter hebben leren kennen en op andere wijze hebben gezien. Dit werkt positief door in het hele bedrijf.

Team building als ultiem middel tot verbinding

Elk bedrijf is opgebouwd uit verschillende lagen en structuren. Mensen uit deze verschillende lagen werken samen en worden aangestuurd door het management. Dit management bewaakt de bedrijfsdoeleinden en zorgt er voor dat alle processen gestroomlijnd lopen en de doelstellingen door samenwerking en effectiviteit worden behaald en nagestreefd. Bij een klein bedrijf zullen mensen sneller op persoonlijk vlak contact hebben en onderling bekend zijn met elkaar. Deze contacten maken de lijnen in een bedrijf korter, waardoor zaken snel en in goed overleg gebeuren. In een grotere organisatie is het wat lastiger om elkaar allemaal te kennen en voelen mensen zich soms anoniemer. Het is belangrijk hier als manager aandacht aan te besteden: door oog te hebben voor individuele mensen en door persoonlijke processen te blijven volgen. Dit is voor mensen motiverend en draagt bij aan arbeidssatisfactie en ā€“geluk. Bedrijfsuitjes, personeelsmiddagen, functioneringsgesprekken en trainingen kunnen bijdragen aan grotere tevredenheid en geslaagde onderlinge verhoudingen. Team building is een goede manier om de sfeer binnen het bedrijf op orde te houden en mensen nader tot elkaar te laten komen.

De trainer:
Train je Team
Contactgegevens

Vandaag nog een adviesgesprek en een offerte?
Doe geheel kosteloos en vrijblijvend een aanvraag:


  Hoe lang wilt u dat de training duurt?

  Hoeveel personen volgen de training?

  Plaats waar u de training wilt?

  Datum waarop u de training wilt?

  Contactpersoon

  Bedrijfsnaam

  Telefoonnummer

  Please leave this field empty.

  E-mail

  Opmerkingen  Deel deze training:

  Op Linkedin: x werd dit gedeeld

  Facebook:
  x werd dit gedeeld

  en op Twitter: x werd dit gedeeld

  Email deze training:
  Deze training is geplaatst op: