Personal Coaching

De trainer:
Train je Team
Contactgegevens

Verrijk uw team met personal coaching!

Teams kunnen een hoop baat hebben bij een training die de onderlinge communicatie en samenwerking verbetert. Tijdens een teambuilding training leren de deelnemers meer over groepsdynamiek en welke rol iedereen hierin speelt. Om het optimale uit een training te halen, is personal coaching daarnaast raadzaam. Tijdens personal coaching leren alle individuen meer over zichzelf en hun positie binnen het bedrijf. Na de coaching en training kunnen mensen met een fris gevoel aan de slag! Vraag hier een vrijblijvend en kosteloos adviesgesprek aan!

personal coaching

Iedereen heeft wat aan personal coaching

Iedereen loopt wel eens in het leven tegen persoonlijke problemen op. Dingen verlopen bijvoorbeeld niet zoals jij graag zou willen of het lukt je niet om bepaalde doelen te bereiken.
Omdat iedereen wel eens wat hulp nodig heeft in zijn leven, is personal coaching eigenlijk ook voor iedereen bedoeld.

Met personal coaching krijg je persoonlijke hulp om verder te komen in het leven. Door middel van personal coaching leer je je eigen grenzen te verleggen en haal je op den duur meer plezier uit het leven. Door personal coaching zal je merken dat je beter in staat bent om nieuwe zaken aan te pakken en kansen te zien die op je pad komen. Personal coaching kan wel degelijk een verschil maken in je leven.

Wanneer mensen in een groep niet goed functioneren, zal dit consequenties hebben voor iedereen. Prestaties blijven achter en mensen kunnen onderling tegen problemen aanlopen. Om als groep meer tot elkaar te komen, kunnen trainingen waarbij wordt gedaan aan teambuilding, goed van pas komen. Door middel van de juiste coaching leren mensen in een team samen te werken en op een effectieve manier te communiceren.

Waar teambuilding voor de groep belangrijk is, levert personal coaching voor een individu veel op. De begrippen teambuilding en personal coaching zijn echter wel aan elkaar verbonden. Om beter tot je recht te komen in een groep, moet je wel eerst zelf weten wie je bent en wat je wilt. Dit is jouw presentatie. Je moet zeker in je schoenen staan om op te vallen. Personal coaching kan dus bijdragen aan teambuilding.
Personal coaching is zo aan nog meer trainingen gerelateerd, zoals time management. In deze management training leert iemand om effectief met tijd om te gaan. Dit wordt ook bij personal coaching toegepast. Iemand leert bijvoorbeeld doelen te stellen in een afgebakend tijdsbestek.

De trainingen waarbij wordt gedaan aan personal coaching kunnen zeer verschillen van elkaar. Zo ook de oefeningen die aan bod komen. Dit kunnen bijvoorbeeld oefeningen zijn die uit de theater wereld komen. Je leert door het toepassen van bepaalde acteertechnieken om meer uit je schulp te kruipen. Of je leert aan de hand van lichaamsoefeningen je beter uit te drukken.

Personal coaching gaat al met al om je eigen talenten te ontdekken, te leren herkennen en vervolgens te gebruiken in het dagelijks leven. Dit zogenaamde talent development opent deuren voor je die ervoor gesloten waren. Nu je weet waar jij goed in bent, kun je ook weer nieuwe zaken aanpakken. En zo gaat er een balletje rollen waarbij je steeds meer durft en kunt.

Veel mensen hebben last van stress en spanningen. Dit kan nadelige gevolgen hebben , zowel in je privéleven als op werk. Stress is ten eerste ongezond voor lichaam en geest. Iemand met veel stress wordt sneller ziek. Ten tweede verlies je focus. Dit kan invloed hebben op je prestaties op werk en in je gezin. Omdat het belangrijk is dat stress wordt gereduceerd, wordt er tijdens personal coaching ook hieraan aandacht besteed. Door middel van meditatie- en ontspanningsoefeningen uit de mindfulness- beweging leer je je bewuster te zijn je eigen lichaam in het hier en nu. Als je makkelijker dingen kunt loslaten, kun je ook scherper zijn in een periode dat je moet presteren.

De trainer:
Train je Team
Contactgegevens

Vandaag nog een adviesgesprek en een offerte?
Doe geheel kosteloos en vrijblijvend een aanvraag:


  Hoe lang wilt u dat de training duurt?

  Hoeveel personen volgen de training?

  Plaats waar u de training wilt?

  Datum waarop u de training wilt?

  Contactpersoon

  Bedrijfsnaam

  Telefoonnummer

  Please leave this field empty.

  E-mail

  Opmerkingen  Deel deze training:

  Op Linkedin: x werd dit gedeeld

  Facebook:
  x werd dit gedeeld

  en op Twitter: x werd dit gedeeld

  Email deze training:
  Deze training is geplaatst op: