Teamuitjes Amsterdam

De trainer:
Train je Team
Contactgegevens

De leukste teamuitjes in Amsterdam vindt u hier!

Train je Team verzorgt de beste teamuitjes voor uw bedrijf in Amsterdam. Onze teambuilding activiteiten combineren het leuke van een teamuitje met het leerzame van een training. Bent u nieuwsgierig naar alle teamuitjes in Amsterdam? Bekijk het aanbod en vraag een vrijblijvende offerte aan!

teamuitjes amsterdam

Teamuitjes in Amsterdam: de keuze is reuze

Voor een teamuitje in Amsterdam is het geen probleem om een leuke bestemming te vinden. Het probleem is eerder dat het aanbod zo overweldigend is, dat het moeilijk wordt om een keuze te maken uit alle vormen van teambuilding, trainingen, culturele activiteiten en bezienswaardigheden. Er is in de stad zo veel te doen dat elke willekeurige groep zich dagenlang kan vermaken. Een teamuitje plannen begint daarom met de vraag wat de doelstelling van het uitje is. Als het team, een groep collega’s, een divisie van leidinggevenden of anderszins vooral aan de onderlinge samenhang wil werken, is het zoeken naar een actieve, sportieve teambuilding een manier om de keuze te sturen. Wanneer het team vooral tijdens een teamuitje bepaalde vaardigheden wil opdoen en specifieke zaken wil leren, is het beter te zoeken naar bepaalde trainingen op gebied van persoonlijke effectiviteit en samenwerking die in de stad ook volop worden aangeboden. Amsterdam biedt allerlei varianten van presentatietraining, communicatietraining, taal-workshops en trainingen die effectiviteit en arbeidsvreugde vergroten, zoals meditatie en planning.

Teambuilding als teamuitje in Amsterdam: wat is er mogelijk?

In en rond Amsterdam zijn de mogelijkheden tot teamuitjes en teambuilding gigantisch. Het is verstandig te zoeken naar een specifieke activiteit, die de groepsleden aanspreekt. Talloze manieren van teambuilding worden aangeboden, van vlotten bouwen, abseilen en klimmen aan de klimmuur tot speurtochten door de binnenstad met opdrachten en specifieke op teamvaardigheden gerichte trainingen. Teamuitjes in Amsterdam zijn erg geschikt om tot een betere samenhang binnen het team te komen, de stad draagt bij aan de positieve sfeer. Een dag op stap met een groep mensen om een training, workshop of activiteit te ondernemen geeft een goed groepsgevoel en bindt mensen aan elkaar. Teambuilding is in Amsterdam makkelijk te organiseren. De stad zelf functioneert als magneet voor toeristen, groepen en individuen die willen genieten, cultureel verrijkt willen worden en zichzelf willen ontplooien.

Trainingen tijdens teamuitjes: communicatietraining als gezellig dagje weg

Een teamuitje mag, naast leuk en gezellig, best leerzaam zijn. Graag zelfs. Veel vaardigheden zijn uitermate geschikt om in groepsverband te leren en tijdens een teamuitje zijn diverse trainingen een leuk en leerzaam alternatief voor een simpel etentje. Amsterdam heeft talloze trainingen te bieden, zoals bijvoorbeeld communicatietraining, zeer geschikt als activiteit tijdens teamuitjes in of rond Amsterdam. Tijdens de communicatietraining kijken teamleden kritisch naar het eigen communiceren en de manier waarop anderen dat doen. Er wordt gewerkt aan het formuleren van een kernboodschap en gekeken naar effectieve manieren om deze kernboodschap over te brengen aan de juiste doelgroep. Veel bedrijven falen in het bereiken van de juiste ontvanger van de boodschap en hiermee gaat veel effectiviteit en succesvol werk verloren. Tijdens een teamuitje kunnen ieders ideeën en vaardigheden hieromtrent eens goed worden aangescherpt, dit is een leerzame en effectieve gezamenlijke dag uit, die zeer zeker doorwerkt in het bedrijf, het team, of de groep, nadat de dag voorbij is. Het komt het bedrijf zeer ten goede een communicatietraining te volgen. De deelnemers zullen, samen met de cursusleider die geschoold is in communicatiewetenschappen, een prettige dag beleven die als informatief teamuitje wordt ervaren.

De trainer:
Train je Team
Contactgegevens

Vandaag nog een adviesgesprek en een offerte?
Doe geheel kosteloos en vrijblijvend een aanvraag:


  Hoe lang wilt u dat de training duurt?

  Hoeveel personen volgen de training?

  Plaats waar u de training wilt?

  Datum waarop u de training wilt?

  Contactpersoon

  Bedrijfsnaam

  Telefoonnummer

  Please leave this field empty.

  E-mail

  Opmerkingen  Deel deze training:

  Op Linkedin: x werd dit gedeeld

  Facebook:
  x werd dit gedeeld

  en op Twitter: x werd dit gedeeld

  Email deze training:
  Deze training is geplaatst op: