Teambuilding Rotterdam

De trainer:
Train je Team
Contactgegevens

Leer elkaar kennen met teambuilding in Rotterdam!

Teambuilding voor uw team in Rotterdam heeft tal van voordelen. Onze trainingen dragen bij aan de communicatie en samenwerking in de groep. Het team heeft naast een onvergetelijk leuke dag met elkaar ook een leerzame dag. De teamleden leren elkaar beter kennen en begrijpen. Dit werp zijn vruchten af wanneer de medewerkers weer met elkaar aan de slag gaan op de werkvloer. Bekijk hier ons aanbod van teambuilding trainingen in Rotterdam en vraag een vrijblijvende offerte aan!

teambuilding rotterdam

Rotterdam is een grote en levendige stad en de ideale plek om teambuilding te creƫren. Met de training teambuilding Rotterdam leert het team hoe zij het beste naar elkaar kunnen communiceren. Zeker in een bruisende stad als Rotterdam loopt iedereen langs elkaar heen, het is tevens dan belangrijk om juist goed te communiceren. Met miscommunicatie in een druk bedrijfsleven kan het team stil vallen of vertraging op lopen in hun werk. Leer met de training teambuilding Rotterdam elkaar beter begrijpen.

Teambuilding Rotterdam-activiteiten

In Rotterdam is er genoeg te doen voor een team, maar het belangrijkste is dat het team elkaar beter leert begrijpen door middel van de activiteiten. De activiteiten tijdens de training teambuilding Rotterdam zullen vooral om het team draaien. Denk aan interacties tussen de cursisten door zelfreflectie of op een spelende wijze elkaar beter leren kennen. Door middel van dit soort spellen en/of manieren kan een team nader tot elkaar komen, oftewel teambuilding. Teambuilding is belangrijk binnen een team, omdat als een team samen sterk staat zullen de individuele taken ook krachtiger zijn. Met als eindresultaat meetbare resultaten voor het gehele bedrijf. Door dus gerichte
teambuilding activiteiten te geven tijdens de training teambuilding Rotterdam, gaan de cursisten leren beter te luisteren naar de anderen.

Teambuilding Rotterdam-communicatietraining

Het belangrijkste aan de training teambuilding Rotterdam is dat de communicatie centraal staat. Leren reageren is Ć©Ć©n, maar leren luisteren is natuurlijk net zo belangrijk. Een aanvullende training hierbij is de communicatietraining, met deze training wordt er meer gefocust op de communicatie dan de teambuilding. De combinatie van deze twee trainingen bij elkaar is een succes voor vele
teams. Ontwikkel samen met het team een goede vorm van communicatie die bij de organisatie past en een betere teamvorming. De communicatietraining kan ook in Rotterdam worden gegeven, want juist in een stad waar alles snel en goed gedaan moet worden is het de ideale leerervaring. In Rotterdam zijn er vele succesvolle organisaties gevestigd, waarbij de communicatie centraal staat. Met een prachtig uitzicht over de haven en goede trainingen is deze stad de perfecte plek.

Effectief leren met teambuilding Rotterdam

Het belangrijkste aan het leren van nieuwe theorieƫn of aanpassingen, is het leren op een diverse manieren. Per organisatie zijn er natuurlijk andere manieren van leren, met de training teambuilding Rotterdam wordt er voor iedere organisatie en/of team een aangepaste manier van teambuilding gecreƫerd. Zo is er voor elk bedrijf een unieke manier van teambuilding, wat leidt tot een effectief leerproces. Leer elkaar kennen met teambuilding en het doorzetten van de training, want de aanpassingen in de communicatie moeten natuurlijk wel worden nageleefd. Daarom is het belangrijk dat de cursisten dat zij elkaar erop wijzen dat dit gedaan moet worden. Als iedereen in het team zich aan die regels houdt, dan kan de communicatie en de teambuilding alleen maar sterker worden. Er kunnen altijd meer trainingen worden gegeven, als aanvulling op de eerdere twee voor optimaal resultaat. Boek snel deze cursus teambuilding Rotterdam en beleef de leerzame ervaringen.

De trainer:
Train je Team
Contactgegevens

Vandaag nog een adviesgesprek en een offerte?
Doe geheel kosteloos en vrijblijvend een aanvraag:


  Hoe lang wilt u dat de training duurt?

  Hoeveel personen volgen de training?

  Plaats waar u de training wilt?

  Datum waarop u de training wilt?

  Contactpersoon

  Bedrijfsnaam

  Telefoonnummer

  Please leave this field empty.

  E-mail

  Opmerkingen  Deel deze training:

  Op Linkedin: x werd dit gedeeld

  Facebook:
  x werd dit gedeeld

  en op Twitter: x werd dit gedeeld

  Email deze training:
  Deze training is geplaatst op: