Teambuilding Utrecht

De trainer:
Train je Team
Contactgegevens

Vind hier de leukste teambuilding in Utrecht!

Bent u op zoek naar een leuke en leerzame teambuilding voor uw team in Utrecht? Dan bent u bij ons aan het goede adres. Tijdens onze teambuilding trainingen in Utrecht bent u creatief bezig met de hele groep en leert u meer over de onderlinge samenwerking en communicatie. Bekijk ons aanbod van verschillende teambuilding in Utrecht en vraag een vrijblijvende offerte aan!

teambuilding utrecht

Teambuilding in Utrecht: trainingen in overvloed!

Zowel de provincie als de stad Utrecht bieden voor elk wat wils als het om trainingen gaat die bedrijven tijdens een teambuilding evenement kunnen volgen. Het belangrijkst aan een geslaagde teambuilding is dat iedereen zich in een prettige sfeer vermaakt en dat het groepsgevoel versterkt wordt door de activiteit die gezamenlijk wordt ondernomen. Dit kan prima met het volgen van diverse trainingen die in Utrecht worden aangeboden, zoals communicatietraining en presentatietraining. Het leerzame aspect voor de deelnemers is in deze trainingen overduidelijk aanwezig en ook belangrijk. De focus op het vergroten van ieders professionele vaardigheden en de interactie hierbij tussen de collegaā€™s, medewerkers, teamleden, directieleden of andere deelnemers van een teambuilding helpt om het groepsgevoel te versterken. Dit heeft een goede invloed op de sfeer binnen de organisatie en de effectiviteit van het bedrijf als geheel. Een teamuitje met een training als bijvoorbeeld teambuilding in Utrecht zal op velerlei niveaus effectief zijn voor het bedrijf.

Presentatietraining als teambuilding in Utrecht

De aard van een organisatie zal bepalen of een presentatietraining een geschikte activiteit voor teambuilding is voor uw Utrechtse bedrijf. Toch kan ieder bedrijf waarschijnlijk van zulke trainingen in presentatie profiteren. In een presentatietraining worden alle aspecten van presenteren benoemd en bekeken. Deelnemers gaan interactief aan de slag met tekst en spreekvaardigheid, lichaamstaal en lichaamshouding, het effect van hun voorkomen op de luisteraars en communicatieve vaardigheden als overtuiging en beĆÆnvloeding middels spreektechniek. De diverse soorten trainingen voor presentatievaardigheden bieden een schat aan informatie over beter communiceren, het overbrengen van de kernboodschap van het bedrijf en een verbeterde presentatie. De trainingen kunnen dan ook zeer zinvol zijn bij het vergroten van de verkoop van een bepaald product of verbeteren van tevredenheid van medewerkers en klanten. Voor een teambuilding in Utrecht zijn diverse aanbieders van presentatietraining te vinden.

Communicatietraining als teambuilding in Utrecht

Als een bedrijf medewerkers in dienst heeft die zichzelf (en de organisatie) prima weten te (re)presenteren, kan een uitgebreide training in communicatie zeer succesvol blijken bij het vergroten van de effectiviteit die ieder al in zich heeft. Omdat in een communicatietraining alle aspecten van de menselijke communicatie worden doorgelicht kan het effect op een organisatie zeer groot zijn. Te denken valt aan betere afstemming en begripsvorming tussen medewerkers onderling en binnen de horizontale bestuurslagen van een bedrijf. Betere communicatie houdt de sfeer goed en zorgt voor grotere arbeidsproductiviteit omdat er minder tijd verloren gaat. Maar ook de presentatie naar de klant, cliĆ«nt en/of potentiĆ«le aankoper van een bepaald product wordt effectiever en daarmee succesvoller: op allerlei vlakken kan na het volgen van een communicatietraining gekeken worden naar de effectiviteit van de communicatie. Te denken valt aan klantcontact, reclame-uitingen, verkooptechniek en beĆÆnvloeding. Zowel schriftelijke als mondelinge communicatie kan in de training doorgelicht worden en ook kan er specifiek op communicatie via nieuwe media worden ingezoomd. Al met al zal een communicatietraining de communicatie op zo veel vlakken verbeteren, dat medewerkers meer tevreden zijn en klanten of cliĆ«nten zich bij het bedrijf thuis voelen en er graag mee in contact staan. Utrecht biedt deze trainingen voor teambuilding in overvloed.

De trainer:
Train je Team
Contactgegevens

Vandaag nog een adviesgesprek en een offerte?
Doe geheel kosteloos en vrijblijvend een aanvraag:


  Hoe lang wilt u dat de training duurt?

  Hoeveel personen volgen de training?

  Plaats waar u de training wilt?

  Datum waarop u de training wilt?

  Contactpersoon

  Bedrijfsnaam

  Telefoonnummer

  Please leave this field empty.

  E-mail

  Opmerkingen  Deel deze training:

  Op Linkedin: x werd dit gedeeld

  Facebook:
  x werd dit gedeeld

  en op Twitter: x werd dit gedeeld

  Email deze training:
  Deze training is geplaatst op: