Teambuilding Breda

De trainer:
Train je Team
Contactgegevens

De ideale teambuilding in Breda!

Teambuilding geeft uw medewerkers in Breda nieuwe energie en motiveert, enthousiasmeert en stimuleert. De positieve effecten van teambuilding in Breda zijn direct zichtbaar op de werkvloer. De medewerkers hebben een vergroot respect en begrip voor elkaar en de communicatie en samenwerking verloopt soepel. Wilt u het leuke van een teambuilding activiteit combineren met het leerzame van een bedrijfstraining? Bekijk het aanbod voor uw team in Breda en vraag een vrijblijvende offerte aan!

teambuilding breda

Teambuilding mogelijkheden in Breda

Teambuilding Breda geeft uw team een boost om weer fris aan de slag te gaan. Er zijn verschillende mogelijkheden op het gebied van teambuilding. Afhankelijk van uw wensen en doelstellingen kunnen wij een passende teambuilding voor uw bedrijf aanbieden. Wanneer u behoeft heeft aan een training die zich in het speciaal richt op een betere communicatie, is er de communicatietraining in Breda. Deze teambuilding training geeft de deelnemers inzicht in de verschillende karakters en gedragsvoorkeuren die er bestaan binnen het team. Dit inzicht vergoot het begrip binnen het team.
Wanneer u met de groep een actieve training wil doen waarbij de focus ligt op motivatie en stimulatie, is er de energizers training in Breda. Tijdens de teambuilding training wordt er gekeken naar de verschillende personen en de daarbij horende energie. Aan de hand van verschillende oefeningen wordt gekeken hoe de verschillende energieën ten goede kunnen komen voor het hele team.

Creatieve teambuilding Breda

Train je Team biedt naast de leerzame trainingen ook creatieve teambuilding Breda aan. Voor teams die graag iets leuks willen ondernemen met elkaar en daarnaast een teambuilding element in de activiteit willen hebben, is dit de perfecte uitkomst. U kunt met het team bijvoorbeeld gaan schilderen, koken, dansen, theater maken of fotograferen. Tegelijkertijd leert u van een professioneel trainer meer over teamontwikkeling. Zo werkt u tijdens de circusworkshop intensief met elkaar samen en gebruikt elkaars hulp om de oefeningen uit te voeren. Tijdens de opdrachten wordt duidelijk welke karakters er in de groep zijn, welke kwaliteiten de leden hebben, maar ook wat de knelpunten zijn. De aandacht ligt bij een creatieve teambuilding in Breda echter niet direct op de teamontwikkeling maar op de activiteit zelf.

Een keuze maken is snel gedaan

Wanneer u interesse heeft voor een teambuilding training in Breda of alleen wat informatie wilt ontvangen kunt u gerust een vrijblijvende offerte aanvragen. Via de website kunt u eenvoudig uw gegevens invullen. Zo kan een van onze medewerkers dezelfde dag nog contact met u opnemen om de aanvraag met u door te nemen. De offerte die u van ons ontvangt is kosteloos en geheel vrijblijvende. U kunt de offerte rustig nalezen en de teambuilding in Breda intern bespreken. Wanneer u vragen heeft over teambuilding Breda kunt u altijd per email of telefoon contact met ons opnemen. Dus komt er een teamdag of teamuitje aan en zoekt u een goede invulling hiervoor? Kijk dan eens naar ons aanbod.

De trainer:
Train je Team
Contactgegevens

Vandaag nog een adviesgesprek en een offerte?
Doe geheel kosteloos en vrijblijvend een aanvraag:


  Hoe lang wilt u dat de training duurt?

  Hoeveel personen volgen de training?

  Plaats waar u de training wilt?

  Datum waarop u de training wilt?

  Contactpersoon

  Bedrijfsnaam

  Telefoonnummer

  Please leave this field empty.

  E-mail

  Opmerkingen  Deel deze training:

  Op Linkedin: x werd dit gedeeld

  Facebook:
  x werd dit gedeeld

  en op Twitter: x werd dit gedeeld

  Email deze training:
  Deze training is geplaatst op: