Time Management Definitie

De trainer:
Train je Team
Contactgegevens

Geef definitie aan uw team met time management!

Voor veel mensen is niet duidelijk hoe zij zo effectief en efficiënt mogelijk hun tijd kunnen indelen op de werkvloer. De time management training geeft een definitie aan tijd en helpt een team beter te plannen. Het resultaat is een team dat functioneert en in een gegeven tijdsbestek tot grotere resultaten komt. Bekijk hier de management training en vraag een vrijblijvende offerte aan!

time management definitie

Definitie time management

De definitie van time management geeft aan dat men door middel van een management training op een effectieve manier leert omgaan met tijd. Vooral in het zakenleven is time management een veelgebruikte definitie. Tijd is een schaars goed en het is belangrijk dat er op een effectieve wijze mee wordt omgegaan. Door middel van coaching leert een deelnemer bepaalde vaardigheden en technieken aan om de tijd die voor handen is goed te besteden. De definitie van time management onthult het al: het gaat hier om het managen van tijd. Een goede planning is belangrijk in het bedrijfsleven en kan de productiviteit en efficiëntie van een medewerker op de werkvloer aanzienlijk verbeteren. De definitie time management is dus een waardevol begrip voor zowel het bedrijf al de werknemers zelf.

Time management-trainingen

Time management kun je opvatten als een breed begrip. Time management is er in de vorm van een training. De training kan gevolgd worden in groepsverband, zodat iedereen samen beter leert omgaan met tijd. Samenwerking is in dit verband belangrijk. Groepen of teams komen in het bedrijfsleven veel voor. Vooral tijdens een fusie, ofwel acquisitie, is het belangrijk dat een bedrijf extra aandacht besteedt aan teambuilding. Door een fusie krijgen medewerkers te maken met een nieuwe werkplek, nieuwe collega;s en een nieuwe bedrijfcultuur. In deze roerige tijden dienen medewerkers plotseling te samenwerken met nieuwe mensen. Hierbij kunnen medewerkers tegen problemen aanlopen. Dit heeft weer effect op de prestaties van het bedrijf zelf. Het is daarom belangrijk dat niet alleen individuen, maar ook groepen goed functioneren en communiceren. Door middel van teambuilding kan er gewerkt worden aan een positiever groepsgevoel. In de management training kunnen medewerkers uitgedaagd worden samen te werken door bijvoorbeeld oefeningen uit het theater te doen. Ook kunnen er bepaalde communicatiedoelstellingen worden opgesteld waar het hele team naar toe kan werken. De samenwerking wordt door dit soort praktische oefeningen geoptimaliseerd en hechter. In een time management training leren alle individuen dus technieken aan om als groep beter met de definitie tijd om te gaan. Een training is een effectieve en snelle wijze om een definitie als time management snel onder de knie te krijgen. Echter kun je ook thuis wat manieren aanleren om tijd beter te managen. Zo kun je leren om meer werk te verrichten in kortere tijd. Ook kun je leren om meer ontspannen te zijn waarneer je onder tijdsdruk staat. Door bijvoorbeeld ontspannings- en meditatietechnieken uit mindfulness toe te passen, kun je een stuk beter omgaan met hoge werkdruk.
De definitie time management hoort men de laatste jaren steeds meer. En dat is niet zo wonderlijk, omdat een time management training wel degelijk verschil uitmaakt. Tijd is geld, wordt er ook wel gezegd. Bedrijven moeten de definitie van time management niet onderschatten. Wanneer de beschikbare tijd goed wordt ingedeeld brengt dat een relaxte sfeer op de werkvloer, het is van groot belang dat medewerkers tevreden en ontspannen zijn. Dit is niet alleen positief voor de medewerker zelf, maar heeft een positief effect op de rest van het team. Een ontspannen medewerker geeft een betere presentatie en kan meer werk verrichten. Zowel productiviteit en efficiëntie schieten omhoog.

De trainer:
Train je Team
Contactgegevens

Vandaag nog een adviesgesprek en een offerte?
Doe geheel kosteloos en vrijblijvend een aanvraag:


  Hoe lang wilt u dat de training duurt?

  Hoeveel personen volgen de training?

  Plaats waar u de training wilt?

  Datum waarop u de training wilt?

  Contactpersoon

  Bedrijfsnaam

  Telefoonnummer

  Please leave this field empty.

  E-mail

  Opmerkingen  Deel deze training:

  Op Linkedin: x werd dit gedeeld

  Facebook:
  x werd dit gedeeld

  en op Twitter: x werd dit gedeeld

  Email deze training:
  Deze training is geplaatst op: