Energizers voor Kinderen

De trainer:
Train je Team
Contactgegevens

De beste energizers training voor iedereen die met kinderen werkt!

Kinderen geven, maar vragen ook veel energie. De energizers training is speciaal voor iedereen die met kinderen werkt en graag weer nieuwe energie wilt halen uit het werk. Tijdens de training leert het team hoe zij de energie kunnen winnen hoe zij deze vervolgens kunnen gebruiken in hun werk voor de klas. De energizers training zet het hele team in beweging. Vraag hier een vrijblijvende offerte aan!

energizers voor kinderen

Maak tijd voor Energizers

De jeugd van tegenwoordig staat bekend als de twitter- en whatsappgeneratie. Dit zou kunnen liggen aan de massale toename van de media. De ether is druk bezet met al het mobiele verkeer. Deze generatie dankt haar naam niet alleen aan de toename van de media. De afname van het voorlezen van kinderboeken door ouders zou tevens als oorzaak gezien worden. Ouders hebben vaak te weinig tijd dankzij hun drukke levens. Uitgeput na een drukke dag op de werkvloer bliift er voor hen weinig puf over om de kinderen voor te lezen. De generatie bloeit dus uit tot een mediageneratie, waarbij enkel sprake is van lezen van tweets, smsjes en whatsappberichtjes. De oplossing schuilt zich in de motivatie van kinderen om uit zichzelf te gaan lezen. Er zouden energizers voor kinderen moeten komen, energizers voor kinderen om ze om te toveren tot boekliefhebbers.

Concentreer meer met Energizers

Grof gezegd zouden energizers de dextro tabletten van de afgelopen eeuw genoemd kunnen worden. Op het gebied van enegergizers voor kinderen boekt men nog niet heel veel succes. Om te zorgen dat er sprake is van een goed resultaat, zou er al vanaf jongs af aan al sprake moeten zijn van een ingrijpende interventie. Deze interventie zal pas leiden tot een goed resultaat wanneer er al sprake is van een interventie op de basisschool. Energizers voor in de klas bestaan vaak uit energizers oefeningen. Kinderen moeten om de zoveel tijd een CITO toets maken om de bestaande kennis te testen. Deze energizers voor kinderen spreken boekdelen; uit de resultaten kan men afleiden in hoeverre kinderen zich op het gebied van lezen hebben ontwikkeld, maar vooral in hoeverre er sprake moet zijn van een vroege interventie. Deze interventie kan dus op haar beurt er voor zorgen dat kinderen meer gestimuleerd en gemotiveerd worden om lezen leuk te vinden. Wanneer kinderen er een passie van maken, zullen zij er op latere leeftijd alleen maar profijt van hebben.
Andere energizers voorbeelden kunnen de leraren, leraressen en de peers zijn. Peers, de vrienden/vriendinnetjes en klasgenoten van de desbetreffende leerling, hebben grote invloed op hun leeftijdgenoten. Zegt de een A, dan zegt de ander A. Zegt de ene B, dan volgen er meer. Basisschoolleerlingen hebben vaak de gewoonte om de rest na te doen. Wanneer er een paar leerlingen in de klas zich passioneren voor lezen, zullen er hoogstwaarschijnlijk meerdere volgen. Daarnaast kunnen leerkrachten dit eveneens stimuleren. Ze kunnen er voor zorgen dat de wat populairdere leerling zijn klasgenootjes meesleept in het energizen van de rest. Daarnaast kunnen leerkrachten ook dienen als stimulans in het algemeen. Wanneer de les leuk is, zullen er meer ogen gericht en oren gespits zijn op de desbetreffende leerkracht. En de energizer voor kinderen boekt succes.

Energizers boeken

Om kinderen aan te sporen tot het zelf lezen, kan dit tevens gebeuren dankzij energizers boeken. Wanneer een boek in interessant verhaal bevat, een verhaal bevat waar kinderen op eigen houtje duidelijk over na kunnen denken, zijn de energizers voor kinderen boekende succes op latere leeftijd. Niet alleen zijn energizers boeken van invloed op de energizers basisonderwijs, alle energizers die tijdens de basisschoolcarriere van een leerling aanwezig zijn, maar ook voor het vervolgonderwijs. De energizers voor kinderen boeken dus nog maals niet alleen op de basisschoolcarriere succes, maar zijn dankzij vroege interventie op de basisschool dus ook de perfecte basis voor latere jaren.
Kortom, succes is alleen mogelijk met een goede basis. Deze basis is pas perfect wanneer er een duidelijk stimulans, de energizer, aanwezig is. Interventies, energizers onderwijsgericht, boeken, leerkrachten en peers; alle energizers zijn van invloed voor de perfecte om tot succes te komen. De naam twitter- en whatsappgeneratie zal nog lang niet verdwenen zijn uit het hedendaagse denkbeeld, maar een ding is zeker, ook energizers voor kinderen boekt succes op deze manier. Wie wil er nu niet een liefdesbrief ontvangen in maar liefst 160 tekens?

De trainer:
Train je Team
Contactgegevens

Vandaag nog een adviesgesprek en een offerte?
Doe geheel kosteloos en vrijblijvend een aanvraag:


  Hoe lang wilt u dat de training duurt?

  Hoeveel personen volgen de training?

  Plaats waar u de training wilt?

  Datum waarop u de training wilt?

  Contactpersoon

  Bedrijfsnaam

  Telefoonnummer

  Please leave this field empty.

  E-mail

  Opmerkingen  Deel deze training:

  Op Linkedin: x werd dit gedeeld

  Facebook:
  x werd dit gedeeld

  en op Twitter: x werd dit gedeeld

  Email deze training:
  Deze training is geplaatst op: