Teamuitje Koken

De trainer:
Train je Team
Contactgegevens

Wees creatief tijdens het teamuitje koken!

Tijdens het teamuitje gaat u met het hele team een heerlijke maaltijd koken. In de keuken leren de deelnemers meer over communiceren en samenwerken terwijl zij met elkaar een diner bereiden. Samen koken is een leuk, leerzaam en betaalbaar teamuitje. Bekijk hier de kookworkshop en vraag een vrijblijvende offerte aan!

teamuitje koken

Teamuitje koken

De werknemer houdt ervan om na het werk de sterren van de hemel te koken. Gerechten zoeken, speciale ingrediënten vinden, voorbereidingen treffen en vervolgens eindeloos snijden, bakken en roeren in een pan tot precies de juiste consistentie zich heeft gevormd. De ander is het te veel moeite en is al blij met een snelle maaltijd die voldoende vult. Smaken verschillen. Toch is er iets wat beide type mensen bindt, eten. Eten is een sociaal bindend element binnen de mensheid, er wordt gegeten, gepraat, gelachen. In onze Nederlandse cultuur eten we drie keer op een dag. Waarvan de lunch vaak op het werk genuttigd wordt. Soms gaan mensen samen na het werk uit eten om de collega’s beter te leren kennen op persoonlijk vlak. Al met al leer je vaak je collega’s tijdens het eten beter kennen. Maar kunt u ook samen een maaltijd bereiden?

Teamuitje koken – kookworkshop

Een kookworkshop klinkt als een gezellige middag samen in de keuken met de collega’s meerdere gangen maken. Glaasje erbij, bijpraten over wat er in het weekend gebeurde en wat u aankomend weekend gaat doen. Niets is minder waar, maar er is meer! U bent onder begeleiding van een heuse kok die gespecialiseerd is in het begeleiden van teams in het koken van ware gastronomische hoogte punten en het letten op de samenwerken en communiceren binnen ditzelfde team. Terwijl u de champignons staat te snijden en uw collega de u snippert, is de volgende collega bezig met het kneden van het deeg. De vraag is, kunt erop vertrouwen dat uw collega’s de juiste handelingen verrichten om samen tot een heerlijk gerecht te komen? Worden tevens de juiste aanwijzingen en commentaren gegeven om dit proces op een soepele en aangename manier te laten verlopen?

Teamuitje koken – teambuilding

Eigenlijk is een teamuitje koken een verborgen teambuilding. Wie neemt de leiding? Wie let er op de details? Wie is er goed in feedback geven en hoe wordt dat gecommuniceerd naar elkaar? Kunt u allen individueel van elkaar presteren om vervolgens samen goede resultaten neer te zetten? U wordt op een goed manier op de proef gesteld en kunt achteraf uw eigen creëerde maaltijden met elkaar nuttigen om alle ins en outs van de teambuilding nog eens na te bespreken of het gewoon over het weekend te hebben natuurlijk.

Teamuitje koken – resultaat

Aan het einde van de dag met het teamuitje koken heeft u naast een gezellige middag ook nuttige handvatten gekregen om met het team aan de slag te gaan. De goede samenwerking is benadrukt, de communicatie is verduidelijkt en het wederzijds vertrouwen is versterkt. Niets staat er nog in de weg om te streven naar optimale resultaten binnen het bedrijf. Naast dat u nu een paar kneepjes van het kok zijn in de vingers heeft en deze geweldige ervaring met uw collega’s gedeeld heeft, heeft u ook nog jaren plezier van de toegenomen groepscohesie en dus sterkere samenwerking.
Bent u er voor in om het nuttige met het aangename te verenigen ? Geef up op voor het teamuitje koken.

De trainer:
Train je Team
Contactgegevens

Vandaag nog een adviesgesprek en een offerte?
Doe geheel kosteloos en vrijblijvend een aanvraag:


  Hoe lang wilt u dat de training duurt?

  Hoeveel personen volgen de training?

  Plaats waar u de training wilt?

  Datum waarop u de training wilt?

  Contactpersoon

  Bedrijfsnaam

  Telefoonnummer

  Please leave this field empty.

  E-mail

  Opmerkingen  Deel deze training:

  Op Linkedin: x werd dit gedeeld

  Facebook:
  x werd dit gedeeld

  en op Twitter: x werd dit gedeeld

  Email deze training:
  Deze training is geplaatst op: