Communicatietraining Utrecht

De trainer:
Train je Team
Contactgegevens

Doe de communicatietraining in Utrecht!

In de historische stad Utrecht wordt in de vele bedrijven vaak in teams gewerkt. Binnen de teams is grote behoefte aan goede samenwerking en communicatie. Hiermee kunnen de medewerkers samen tot goede resultaten komen. De communicatietraining in Utrecht is de manier om tot een optimale communicatie te komen binnen een team. Wilt u ook een team met een goede basis? Bekijk hier de communicatietraining Utrecht en vraag een vrijblijvende offerte aan!

communicatietraining utrecht

Communicatie is overal

Communicatie is iets alledaags wat overal ter wereld veel gebruikt wordt. Onder communicatie wordt niet alleen het verbale aspect verstaan, maar ook het non-verbale en communicatie via internet. Communicatie is iets waar wij ons al van jongs af aan mee bezig houden. In het gezin wordt een bepaalde manier van communiceren aangeleerd in de opvoeding. De een heeft een beter gevoel voor het aanvoelen van sociale situaties dan de ander en zal dus gepaster kunnen reageren. Anderen missen weer het vermogen om eerlijk te zeggen wat hun mening is of wat hun verwachtingen zijn, waardoor onenigheid kan ontstaan. Ook op het werk wordt voortdurend gecommuniceerd, maar niet altijd op de meest effectieve manier.

Communicatie op het werk

Op het werk wordt veelal niet veel aandacht besteed aan de manier waarop werknemers met elkaar communiceren. Het wordt gezien als iets waar iedereen zelf verantwoordelijk voor is. Toch is dit een punt waar met een trainingsmiddag al veel verandering in kan worden gebracht. Veel vervelende situaties kunnen hierdoor voorkomen worden. Door een betere communicatie is duidelijk wie voor welke taak verantwoordelijk is en erop aangesproken kan worden. Er zullen minder misverstanden zijn tussen werknemers. Klanten zullen netter benaderd worden en meer tevreden zijn over de diensten van het bedrijf. De communicatie met business partners zal duidelijker zijn waardoor verwachtingen naar beide kanten bekend zijn en hier geen onenigheid in kan komen.

Communicatietraining in Utrecht als vorm van teambuilding

Communicatietrainingen zijn leuke activiteiten voor teambuilding. Het leuke aan deze trainingen is dat er van de medewerkers verwacht wordt dat ze veel met elkaar samenwerken. Ze zijn afhankelijk van elkaar in de opdrachten die ze uit moeten voeren en zullen elkaar hierdoor beter leren kennen. Er wordt feedback aan elkaar gegeven en op elkaar geoefend. Zo zien uw medewerkers met eigen ogen tijdens de training wat voor uitwerking sommige vormen van communicatie kunnen hebben. Vaak zijn mensen zich niet bewust van hun manier van communiceren en hoe dit op anderen overkomt. Bij deze training wordt dus een spiegel voorgehouden, waardoor uw personeel in het vervolg meer kennis heeft over communiceren en dit beter verloopt. Een middag investeren in deze communicatietraining in Utrecht is meer dan de moeite waard en u zult zien dat u er snel de vruchten van plukt.

Communicatietraining in Utrecht

Utrecht is een leuke stad om een teambuilding activiteit de organiseren. Utrecht is van vele markten thuis en de communicatietraining is goed te combineren met andere activiteiten. In de zomer is het ontzettend leuk om met uw personeel ergens op het terras te gaan zitten aan de gracht. Ook een bezoek aan de dom is zeker de moeite waard. Gewoon rondlopen door de stad en genieten van de bouwstijl van de panden behoort tot de mogelijkheden. De dag kan worden afgesloten met een hapje eten, waar genoeg keus voor is voor ieder budget. Utrecht is erg centraal gelegen en daardoor zal de communicatietraining voor iedereen goed bereikbaar zijn, zowel met de auto als met het openbaar vervoer. Overal is aan gedacht, het enige wat u nog hoeft te doen is een communicatietraining boeken voor uw bedrijf!

De trainer:
Train je Team
Contactgegevens

Vandaag nog een adviesgesprek en een offerte?
Doe geheel kosteloos en vrijblijvend een aanvraag:


  Hoe lang wilt u dat de training duurt?

  Hoeveel personen volgen de training?

  Plaats waar u de training wilt?

  Datum waarop u de training wilt?

  Contactpersoon

  Bedrijfsnaam

  Telefoonnummer

  Please leave this field empty.

  E-mail

  Opmerkingen  Deel deze training:

  Op Linkedin: x werd dit gedeeld

  Facebook:
  x werd dit gedeeld

  en op Twitter: x werd dit gedeeld

  Email deze training:
  Deze training is geplaatst op: