Presentatietraining Maastricht

De trainer:
Train je Team
Contactgegevens

Verbeter uw voorkomen met de presentatietraining in Maastricht!

Iedereen die wel eens moet spreken in het openbaar heeft baat bij de presentatietraining in Maastricht. Onze professioneel trainer kunt u helpen om af te komen van presentatieangst, maar ook om uw presentatietechnieken te verbeteren wanneer u al meer ervaring heeft. Vraag hier een vrijblijvende offerte aan voor de presentatietraining in Maastricht!

presentatietraining maastricht

Een presentatietraining in Maastricht: zo gevonden!

Diverse trainingen zijn zeer geschikt om tijdens een teambuilding event te worden gevolgd. Een presentatietraining in mooie stad Maastricht bijvoorbeeld, is zo gevonden, omdat er vele aanbieders van trainingen op gebied van presenteren en communicatietraining in de regio te vinden zijn. Kies daarom voor een teambuilding in de vorm van een communicatietraining of een presentatietraining, of start een traject ter verbetering van de presentatie en communicatie vanuit de organisatie!

Leren presenteren in Maastricht: volg een presentatietraining

De presentatietraining kan éénmalig zijn, maar ook in een serie gevolgd worden. In kleine groepen werken aan presentatietechniek, representatieve aspecten ervan en vormen van communicatie onder de loep nemen is effectief voor de deelnemers omdat men snel leert van het kijken naar andermans pres(en)tatie en de feedback op het eigen presteren. Bij een teambuilding zal de bijeenkomst vaak maar een dag of een dagdeel duren. Ook dan is een training leerzaam. Wanneer echter de ruimte is om een serie trainingen te volgen, kan een presentatietraining in Maastricht of elders pas echt zijn vruchten afwerpen: week na week wordt door elkaar voor de groep gepresenteerd en geleerd om aan alle aspecten van het presenteren te schaven tot een puntgave presentatie verschijnt. Ook communicatietraining wordt op veel plaatsen aangeboden en is zowel als teambuilding als voor langdurige educatie leerzaam en productief voor het bedrijf of de organisatie door wiens mensen de training gevolgd wordt. Elke organisatie die communiceert met klanten, opdrachtgevers of medespelers in het werkveld – en ook elk bedrijf dat intern effectief wil communiceren doet er goed aan helder en duidelijk een boodschap te leren overbrengen. Presenteren voor een luisterend gezelschap is echter weer een vak apart, waar bij de gevolgde presentatietraining in bruisend Maastricht veel over te leren valt. Aspecten die belangrijk zijn, zijn: stemtechniek, lichaamshouding en lichaamstaal, visuele middelen ter ondersteuning, opbouw van een kloppend en consistent verhaal, humor, contact met het publiek, oogcontact en persoonlijke presentatie in passende kleding, schoeisel en eventueel make up. De presentatietraining wordt zodanig opgebouwd dat op logische wijze alle van belang zijnde aspecten aan bod komen en door de deelnemers ervaren en geoefend worden. Niets wordt overgeslagen om bij de volgende presentatie binnen het bedrijf of werkveld goed beslagen ten ijs te komen.

Teambuilding organiseren in Maastricht

De stad Maastricht biedt talloze mogelijkheden. Een presentatie- of communicatietraining kan worden gecombineerd met een ‘minder vakinhoudelijke’ activiteit op sportgebied of cultureel vlak. Ook biedt Maastricht zelf veel vertier in horeca, musea, kerken, winkels en pleinen. Een gezellige, geslaagde, leerzame en voor iedereen aansprekende teambuilding is daarom in Maastricht makkelijk te organiseren. Zowel trainingen als sport- en cultuuractiviteiten (denk ook eens aan een bezoek aan theater of een acteerworkshop!) zijn er te vinden, en vakinhoudelijke en ondersteunende kwaliteiten kunnen worden bijgeschaafd door middel van de trainingen op gebied van persoonlijke activiteit. Dat maakt de stad zo geschikt, een presentatietraining in Maastricht of een kookworkshop of communicatietraining, het is leerzaam en leuk voor elke deelnemer en goed voor het bedrijf dat de teambuilding aan haar medewerkers aanbiedt.

De trainer:
Train je Team
Contactgegevens

Vandaag nog een adviesgesprek en een offerte?
Doe geheel kosteloos en vrijblijvend een aanvraag:


  Hoe lang wilt u dat de training duurt?

  Hoeveel personen volgen de training?

  Plaats waar u de training wilt?

  Datum waarop u de training wilt?

  Contactpersoon

  Bedrijfsnaam

  Telefoonnummer

  Please leave this field empty.

  E-mail

  Opmerkingen  Deel deze training:

  Op Linkedin: x werd dit gedeeld

  Facebook:
  x werd dit gedeeld

  en op Twitter: x werd dit gedeeld

  Email deze training:
  Deze training is geplaatst op: