Workshop Rotterdam

De trainer:
Train je Team
Contactgegevens

Waarom een workshop in Rotterdam

Bij een workshop in Rotterdam voor bedrijven worden er speciale thema’s gekozen waarop de aandacht wordt gericht. Het doel van een workshop is de deelnemers inzicht te laten verkrijgen in een bepaald thema, of de vaardigheden van de deelnemer omtrent dit thema te vergroten. Het verkrijgen van inzicht of het vergroten van de vaardigheden kan door middel van een enkele workshop in Rotterdam, maar het is echter ook mogelijk om een serie workshops te volgen. Bekijk het aanbod van teambuilding workshops en doe direct een vrijblijvende aanvraag!

workshop rotterdam

De workshops vinden vaak plaats bij een bedrijf dat gespecialiseerd is in het geven van workshops. Omdat de deelnemers van workshops uit verschillende plaatsen in Nederland kunnen komen, is het belangrijk dat er aandacht wordt geschonken aan de locatie van de workshop. Een workshop in Rotterdam is bijvoorbeeld geschikt vanwege de locatie. Een workshop Rotterdam is goed bereikbaar per auto en ook met het openbaar vervoer. Daarnaast is een workshop Rotterdam ook geschikt omdat er veel bedrijven in Rotterdam zijn. Voor een workshop in Rotterdam is dus al snel genoeg animo. Er zijn daarom ook verschillende mogelijkheden voor het volgen van een workshop in Rotterdam. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om een workshop te volgen die dient als een communicatietraining, managementtraining of een presentatie training.

Workshop communicatietraining / presentatie training

Bij een workshop in Rotterdam die dient als een communicatietraining wordt er gefocust op het verbeteren van de communicatie van de deelnemers. Welke vormen van communicatie moeten worden verbeterd wordt bepaald door de deelnemers aan de communicatietraining. Een communicatietraining is namelijk een vorm van training die erg breed is en waarbij er op verschillende thema’s getraind kan worden. Zo is het bijvoorbeeld bij een communicatietraining mogelijk om verschillende communicatietechnieken te oefenen. Er kan dan gedacht worden aan communicatietechnieken die ervoor zorgen dat de communicatie efficiënter verloopt. Dit zou bijvoorbeeld kunnen gaan om het goed formuleren van geschreven berichten. Omdat een communicatietraining een erg brede trainingsvorm is, kan er ook geoefend worden op presenteren. Een presentatie training wordt dan als het ware een
vorm van een communicatietraining. Bij een presentatie training kunnen er verschillende presentatietechnieken worden geleerd, zoals bijvoorbeeld het publiek betrekken bij de presentatie. Een presentatie training kan echter ook gericht zijn om te zorgen dat iemand durft te presenteren. Zo zijn er voor een workshop verschillende mogelijkheden, een andere mogelijkheid is een managementtraining als workshop.

Workshop managementtraining

Bij een managementtraining als workshop in Rotterdam wordt er gefocust op verschillende management aspecten. Het doel van de workshop in Rotterdam is om de deelnemers beter laten te managen. Dit kan aan de deelnemers worden geleerd door één of door meerdere workshops. Om tijdens een
managementtraining de eigenschappen van de deelnemers te vergroten kan er bijvoorbeeld een rollenspel worden gedaan. Bij een rollenspel tijdens een managementtraining krijgen de deelnemers verschillende rollen, waarbij verschillende managementaspecten ter sprake komen. Door het veel oefenen van verschillende managementaspecten zullen de management capaciteiten van de deelnemers vergroten. Het is overigens ook mogelijk om een workshop te organiseren waarin verschillende thema’s worden gecombineerd. Er kan dan bijvoorbeeld een managementtraining en een communicatietraining worden gedaan tijdens één of meerdere workshops. Zo leren de deelnemers over verschillende aspecten, die van belang zijn bij het werken in een bedrijf.

De trainer:
Train je Team
Contactgegevens

Vandaag nog een adviesgesprek en een offerte?
Doe geheel kosteloos en vrijblijvend een aanvraag:


  Hoe lang wilt u dat de training duurt?

  Hoeveel personen volgen de training?

  Plaats waar u de training wilt?

  Datum waarop u de training wilt?

  Contactpersoon

  Bedrijfsnaam

  Telefoonnummer

  Please leave this field empty.

  E-mail

  Opmerkingen  Deel deze training:

  Op Linkedin: x werd dit gedeeld

  Facebook:
  x werd dit gedeeld

  en op Twitter: x werd dit gedeeld

  Email deze training:
  Deze training is geplaatst op: