Time Management Cursus

De trainer:
Train je Team
Contactgegevens

Efficiƫntie met de time management cursus!

We hebben nooit tijd genoeg. Hoe rustig of druk het ook is,er blijft altijd wel werk liggen. Voor sommige bedrijven en hun medewerkers is veel winst te behalen door de time management cursus te doen. Kan er effectiever gewerkt worden? Door efficiƫnt en effectief met tijd om te gaan zal uiteindelijk de productie toenemen. Veel medewerkers kunnen met behulp van de time management cursus grote sprongen vooruit maken. Bekijk hier de training en vraag een vrijblijvende offerte aan!

time management cursus

Een time management cursus, verspilde tijd?

Een time management cursus kost uw medewerkers een middag de tijd. Maar dit zal geen verspilde tijd zijn. Het doel van de time management cursusvis om uw bedrijf effectiever, efficiĆ«nter en productiever te laten werken. U zal dus een middag tijd erin moeten investeren, maar dit zal zich dubbel en dwars terugbetalen! Tijdens de cursus is aandacht voor een aantal aspecten die met tijdsindeling te maken hebben. Time management begint met het stellen van doelen. Waar liggen prioriteiten, wat moet als eerst klaar zijn? Zodra duidelijk is wat gedaan moet worden, kan gepland worden wanneer dit gedaan wordt. Een deel kan wellicht ook uitbesteed worden. Delegatie is dan ook een onderdeel van de time management cursus. Kennis van organisatie en het maken van schemaā€™s is essentieel voor time management. Aan het eind wordt besproken op welke manier kan worden geanalyseerd hoe de tijd is ingericht en of dit effectief was. Uw medewerkers zullen dus leren zichzelf en elkaar feedback te geven.

Een leuke teambuilding dag voor uw bedrijf met een time management cursus

Een time management cursus is een perfecte activiteit voor een leuke teambuilding dag met uw bedrijf. Het is een gezellige dag waarbij uw medewerkers veel samen zullen werken tijdens de cursus. Ze zullen feedback aan elkaar geven en kunnen ervaringen uitwisselen. De voordelen voor u als werkgever mogen duidelijk zijn: uw werknemers worden getraind om in het vervolg efficiƫnter te werken, leidend tot een grotere productiviteit.

Andere mogelijkheden naast de time management cursus

Mocht u niet op zoek zijn naar een time management cursus, dan bieden wij tal van andere cursussen en workshops aan, waar ongetwijfeld een tussen zit die bij uw bedrijf past. Een communicatietraining bijvoorbeeld, is een geschikte training voor veel bedrijven. De training gaat in op de communicatietalenten van uw medewerkers. Wat gaat er goed en wat kan er verbeterd worden? Hoe is de communicatie onderling, met klanten en met business partners? Het gaat over bewustwording van bepaalde manieren van communiceren. Een ander voorbeeld van een bedrijfstraining is een presentatietraining. Deze training belicht de aspecten van het presenteren. Uw medewerkers zullen tips en feedback krijgen over hun manier van presenteren. Er wordt besproken hoe een presentatie inhoudelijk in elkaar zou moeten zitten en op welke manier een verhaal over kan worden gebracht op publiek. Interactie met het publiek is hierbij belangrijk, maar ook hoofd- en bijzaken onderscheiden zodat de informatie kort en bondig overgebracht kan worden.
Er zijn dus tal van mogelijkheden voor cursussen, waarvan er altijd wel een bij uw bedrijf past!

De trainer:
Train je Team
Contactgegevens

Vandaag nog een adviesgesprek en een offerte?
Doe geheel kosteloos en vrijblijvend een aanvraag:


  Hoe lang wilt u dat de training duurt?

  Hoeveel personen volgen de training?

  Plaats waar u de training wilt?

  Datum waarop u de training wilt?

  Contactpersoon

  Bedrijfsnaam

  Telefoonnummer

  Please leave this field empty.

  E-mail

  Opmerkingen  Deel deze training:

  Op Linkedin: x werd dit gedeeld

  Facebook:
  x werd dit gedeeld

  en op Twitter: x werd dit gedeeld

  Email deze training:
  Deze training is geplaatst op: