Tijd

De trainer:
Train je Team
Contactgegevens

Leer u tijd effectief indelen!

Tijd is ontzettend kostbaar in het bedrijfsleven. Het is dan ook raadzaam om uw tijd zo goed mogelijk te besteden en in te plannen. Een goede planning voorkomt immers stress en spanning en helpt u effectief te werken. Heeft u interesse in een time management training? Lees meer over de training en vraag een vrijblijvende offerte aan!

tijd

Definitie Tijd

Tijd kan na hoogte, breedte en lengte gezien worden als de vierde dimensie. Van een gebeurtenis kan gezegd worden dat deze na een andere gebeurtenis plaatsvindt. Een gebeurtenis vindt plaats op een moment.Het wordt wel gezien als een opeenvolging van tijdstippen. Daarnaast kan het worden bepaald hoe lang een gebeurtenis na een andere plaatsvindt. Het betreft dan de tijd tussen twee tijdstippen. Het is een begrip waarmee deze volgorde en duur worden beschreven. Het volgt uit het axioma van oorzakelijkheid. Dat wil zeggen dat we het alleen kunnen definiëren als we het bestaan van oorzakelijkheid erkennen, of andersom, dat oorzakelijkheid alleen in termen van tijd kan worden gedefinieerd. Op een moment kunnen er verschillende tijden gelden. In het theater wordt er bijvoorbeeld een drama verteld dat zich afspeelt in een tijdsbestek van een jaar (vertelde), terwijl het theaterstuk maar anderhalf uur duurt (reële). Deze vertelvorm kun je ook gebruiken in een presentatie. Het is een relatief begrip. Wanneer je het druk hebt zul je het moment anders ervaren dan wanneer je aan het mediteren bent. Het verschil hiertussen is te onderzoeken tijdens een mindfulness training. Je leert hier je rust te vinden, hier leer je omgaan met je concentratieproblemen, kom je minder gehaast over en krijg je meer charisma. Hoe je een moment of periode ervaart kun je ook beïnvloeden door NLP trainingen.

Tijd in het Bedrijfsleven

Het is logischerwijs een erg belangrijk begrip in het bedrijfsleven. Hoe effectiever je met tijd omgaat hoe meer succes je hebt in het afronden van projecten. Om te worden geholpen je tijd zo effectief mogelijk in te delen kan een time management training worden gevolgd, zo leer je dat je bijvoorbeeld kunt besparen door tijdens een samenwerking op een effectieve manier met elkaar te samenwerken. Of als je een manager bent werk uit handen te geven door bijvoorbeeld je werknemers de acquisitie te laten doen. Om je planning hierbij goed in te leren delen kun je een management training volgen. Ook kun je besparen door in een groep allemaal hetzelfde doel te hebben. De communicatiedoelstellingen zijn gelijk zodat er in een korte tijd veel werk verzet kan worden. Goed voor de communicatie, goed voor de bedrijfscultuur. Om een groep tot een geheel te maken is teambuilding een effectieve manier.

De trainer:
Train je Team
Contactgegevens

Vandaag nog een adviesgesprek en een offerte?
Doe geheel kosteloos en vrijblijvend een aanvraag:


  Hoe lang wilt u dat de training duurt?

  Hoeveel personen volgen de training?

  Plaats waar u de training wilt?

  Datum waarop u de training wilt?

  Contactpersoon

  Bedrijfsnaam

  Telefoonnummer

  Please leave this field empty.

  E-mail

  Opmerkingen  Deel deze training:

  Op Linkedin: x werd dit gedeeld

  Facebook:
  x werd dit gedeeld

  en op Twitter: x werd dit gedeeld

  Email deze training:
  Deze training is geplaatst op: