Time Management Rotterdam

De trainer:
Train je Team
Contactgegevens

Effectief werken met de time management training in Rotterdam!

Time management voor uw team in Rotterdam gaat over het juist indelen van tijd. Het gaat over plannen en organiseren. Wanneer dit op een goede manier gebeurt kan zo efficiënter het doel bereikt worden. Het talent van goed time management is een schat om te bezitten. Wilt u meer weten over time management in Rotterdam? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan!

time management rotterdam

In het dagelijks leven moeten voortdurend activiteiten gepland worden. Denk aan een werkende moeder, die zowel haar eigen leven als dat van de kinderen moet indelen en op elkaar moet afstemmen. Ook op het werk moeten veel taken worden ingepland en afspraken worden gemaakt. Een cursus in time management kan hierbij helpen. Er worden tips gegeven hoe activiteiten zo efficiënt mogelijk kunnen worden ingepland. De cursus time management kan in vele steden worden gegeven, zo ook in Rotterdam. De cursus time management in Rotterdam is eveneens een leuk bedrijfsuitje en goed te combineren met andere activiteiten die de stad te bieden heeft.

Time management in Rotterdam

Rotterdam is bij uitstek de stad om een time management cursus te volgen. Deze bruisende stad loopt over van de hardwerkende mensen en goedlopende bedrijven. Allemaal volle agenda’s en er worden overuren gedraaid. Bovendien is Rotterdam een leuke stad voor een bedrijfsuitje. Het kan goed gecombineerd worden met een etentje of een wandeling door de stad. Er is genoeg te zien in deze architectonische stad, zoals de Erasmusbrug en de Euromast. Tijdens de cursus wordt er veel samengewerkt en daarom is deze cursus ook uitermate geschikt voor wat teambuilding. De docent zal een aantal zaken uitlichten in de cursus. Een belangrijk aspect is bijvoorbeeld het stellen van prioriteiten. Wat moet als eerst af zijn? Ook delegeren is een onderdeel wat besproken moet worden. Vaak vinden mensen het moeilijk om werk uit handen te geven, maar dit kan soms veel tijd schelen terwijl de uitvoering even goed is. Het mag voor zich spreken dat plannen en organiseren twee onderwerpen zijn die niet over worden geslagen. Samen met de groep zal de docent van time management Rotterdam ook voorbeelden uit het dagelijks leven naar voren halen. Wat ging er goed? Waar ging het mis? Hoeveel tijd koste het om alle taken te volbrengen en had dit efficiënter gekund?

De voordelen van de time management cursus in Rotterdam

Allereerst zullen uw medewerkers een leerzame en gezellig dag aan dit uitje overhouden. Er wordt veel samengewerkt en dit brengt uw medewerkers dichter bij elkaar. Deze teambuilding zal al snel zichtbaar zijn op het werk, waar prettiger gewerkt zal worden. Het grootste voordeel aan deze time management cursus in Rotterdam is wel de efficiëntie die u als werkgever hiermee terugkrijgt. U bent uw werknemers een dag kwijt aan de cursus, maar ze zullen geschoold terug komen en het werk zal effectiever worden gedaan. De productiviteit schiet omhoog en u zult uiteindelijk op lange termijn groot voordeel halen uit uw efficiënte medewerkers. Hoewel er altijd iets valt te leren op het gebied van time management, ligt hier misschien niet uw prioriteit. Kijk eens verder in ons cursusaanbod. We bieden vele trainingen, onder andere ook een presentatietraining, waarbij het geven van een goede presentatie aangeleerd wordt. Een cursusaanbod voor ieder wat wils dus!

De trainer:
Train je Team
Contactgegevens

Vandaag nog een adviesgesprek en een offerte?
Doe geheel kosteloos en vrijblijvend een aanvraag:


  Hoe lang wilt u dat de training duurt?

  Hoeveel personen volgen de training?

  Plaats waar u de training wilt?

  Datum waarop u de training wilt?

  Contactpersoon

  Bedrijfsnaam

  Telefoonnummer

  Please leave this field empty.

  E-mail

  Opmerkingen  Deel deze training:

  Op Linkedin: x werd dit gedeeld

  Facebook:
  x werd dit gedeeld

  en op Twitter: x werd dit gedeeld

  Email deze training:
  Deze training is geplaatst op: