Teambuilding Groningen

De trainer:
Train je Team
Contactgegevens

Een onvergetelijke teambuilding in Groningen!

Train je Team biedt veel verschillende teambuilding trainingen voor uw bedrijf in Groningen. U kunt gaan koken, schilderen, dansen of fotograferen met elkaar. Zo zal er vast een teambuilding training in Groningen bijzitten die aansluit op de wensen van uw team. De trainingen zijn niet alleen leuk om te doen, maar dragen ook bij aan de communicatie en samenwerking binnen het team. Bent u op zoek naar een leuke en leerzame teambuilding in Groningen? Vraag dan een vrijblijvend en kosteloos adviesgesprek aan!

teambuilding groningen

Wat is teambuilding?

Teambuilding betekent letterlijk ‘het bouwen aan een team’. Het houdt in dat met een groep een activiteit wordt ondernomen waarbij alleen door samen te werken een gezamenlijk doel te behalen is. Om dit doel te behalen ben je dus afhankelijk van elkaar en hoe beter de samenwerking, hoe eerder en hoe succesvoller het doel bereikt zal worden. De reden van het organiseren van een teambuilding middag is het nader tot elkaar brengen van de groepsleden waar het team uit bestaat. Een teambuilding middag wordt veelal georganiseerd voor sportteams, scholen, families, maar ook voor bedrijven. Heeft u een bedrijf waarbij uw medewerkers dagelijks intensief met elkaar moeten samenwerken? Dan is een teambuilding dag de uitgelezen activiteit voor uw personeel!

Een teambuilding dag in Groningen

Een teambuilding middag is te organiseren in vele steden. Bent u op zoek naar een teambuilding dag voor uw bedrijf in Groningen? Stop dan niet met lezen en laat ons u vertellen waarom een teambuilding activiteit in Groningen een goed idee is! Wanneer uw bedrijf uit Groningen of omgeving komt is er geen betere locatie om een teambuilding dag te organiseren. Wij bieden verschillende vormen van teambuilding aan voor uw team. Communicatietraining is een voorbeeld van een educatieve teamtraining. Bij communicatietrainingen wordt de manier van onderling communiceren onder de loep genomen en bekeken hoe dit kan verbeteren. De hele training staat in het teken van samenwerken en dat maakt deze cursus zo geschikt als teambuilding activiteit. Een ander voorbeeld is de feedbacktraining. Bij deze interactieve cursus wordt feedback geven geoefend.

Groningen aantrekkelijke stad voor teambuilding activiteit

Groningen is een erg leuke stad om een teambuilding dag te organiseren. De teamactiviteit is prima te combineren met het toerisme wat Groningen te bieden heeft. Groningen is een gezellige studentenstad met een knus winkelcentrum. De architectuur van de stad is op zich al de moeite waard om te bekijken. Een bezoek aan de martinitoren maakt het nog leuker! In Groningen zijn er veel mogelijkheden tot het nuttigen van een diner. Neem uw medewerkers mee voor een hapje eten. Voor ieder budget genoeg mogelijkheden!

Een hechter team na de teambuilding dag in Groningen

Het doel van de teambuilding dag in Groningen is om uw medewerkers dichter bij elkaar te brengen. Het gaat erom dat zij elkaar buiten het werk zien en elkaar zo beter leren kennen. Door de intensieve samenwerking weet men na deze dag beter wat men aan elkaar heeft en dit schept op de werkvloer ook meer duidelijkheid. Communicatie verloopt soepeler en hierdoor zullen voortaan minder misverstanden ontstaan. Ieder is op de hoogte van zijn taken en voelt ook meer verantwoordelijkheid voor anderen door het hechte groepsgevoel. De betere samenwerking zal leiden tot effectiever werk en dit is waar de voordelen voor u als werkgever komen kijken. Door een middag te investeren in uw personeel krijgt u professionele en efficiënt werkende medewerkers
terug. En daarnaast, ook niet geheel onbelangrijk, zullen uw medewerkers met veel plezier naar het werk blijven gaan en hierdoor zult u minder ziekteverzuim voor uw kiezen krijgen. Genoeg redenen voor een teambuilding dag in Groningen voor uw team!

De trainer:
Train je Team
Contactgegevens

Vandaag nog een adviesgesprek en een offerte?
Doe geheel kosteloos en vrijblijvend een aanvraag:


  Hoe lang wilt u dat de training duurt?

  Hoeveel personen volgen de training?

  Plaats waar u de training wilt?

  Datum waarop u de training wilt?

  Contactpersoon

  Bedrijfsnaam

  Telefoonnummer

  Please leave this field empty.

  E-mail

  Opmerkingen  Deel deze training:

  Op Linkedin: x werd dit gedeeld

  Facebook:
  x werd dit gedeeld

  en op Twitter: x werd dit gedeeld

  Email deze training:
  Deze training is geplaatst op: