Training Teambuilding

De trainer:
Train je Team
Contactgegevens

Training teambuilding voor een hecht team!

Een training teambuilding is geschikt voor elke groep die dichter naar elkaar wil groeien. Teambuilding is erop gericht om elkaar beter te leren kennen, weten wat je aan een ander hebt, op elkaar leren vertrouwen en met elkaar leren samenwerken. Teambuilding activiteiten worden georganiseerd voor allerlei groepen, van schoolklassen tot sportteams. Voor een groep medewerkers die nauw met elkaar moeten samenwerken is een training ontzettend leuk en leerzaam. Bekijk het aanbod en vraag een vrijblijvend offerte aan!

training teambuilding

Verschillende soorten teambuilding

Een teambuilding training is er in alle soorten en maten. Sommige bedrijven kiezen ervoor om iets sportiefs te gaan doen, andere kiezen voor iets creatiefs of leerzaams. Er is van alles mogelijk. Het belangrijkste aspect van teambuilding activiteiten is het samenwerken. Vaak bestaan de teambuilding dagen uit activiteiten waarbij het team afhankelijk is van elkaar om het doel te bereiken. Zo ben je verplicht tot samenwerken en kun je niet alles alleen oplossen. Dit leidt tot een verbondenheid binnen het team. Een teambuilding activiteit is dus uitermate geschikt voor een groep werknemers van een bedrijf die binnen een team moeten functioneren. Welk teamuitje voor uw werknemers geschikt is, kiest u zelf. Er is genoeg keuze. Een management cursus is een voorbeeld van een training waarbij u het managementteam de mogelijkheid geeft om zich bij te scholen en te ontwikkelen op dit gebied. Ook een time management cursus is voor vele bedrijven een toevoegende waarde. Leer uw medewerkers om hun tijd efficiƫnt in te delen waardoor zij effectiever werken en de productiviteit zal toenemen. Andere voorbeelden van leerzame bedrijfstrainingen zijn bijvoorbeeld een presentatietraining of een communicatietraining.

Communicatietraining

Een communicatietraining is een leerzame en leuke teambuilding training. Met het hele team medewerkers gaat u naar de training. Een docent ontvangt u en legt uit wat de bedoeling van de middag is. Samen worden doelen gesteld. U zult zien dat u aan het eind van de middag de doelen die uzelf gesteld had behaald heeft! De training is erop gericht om communicatie optimaler te laten verlopen. Dit kan zowel de communicatie op de werkvloer betreffen als communicatie richting klanten en businesspartners. Een communicatietraining gaat zowel op individueel als groepsniveau in op communicatie.
Waarom een training teambuilding als personeelsuitje?
Een teambuilding bedrijfstraining is erg geschikt als personeelsuitje. Ten eerste hebben uw medewerkers een ontzettend leuke dag samen en leren elkaar beter kennen. U zult ook snel de voordelen van een training teambuilding terugzien op de werkvloer. Doordat iedereen elkaar beter leert kennen, verloopt het samenwerken een stuk makkelijker. De sfeer op het werk zal beter zijn en iedereen gaat met plezier naar het werk en geniet van de sociale contacten die ze tijdens de training teambuilding hebben opgebouwd. Ook u als werkgever zal zich in een prettiger sfeer begeven. U heeft minder vaak conflicten tussen werknemers, die u moet oplossen. Daarnaast zullen uw werknemers minder vaak naar u toekomen als zij inhoudelijk vastlopen bij bepaalde taken. Ze zullen eerder geneigd zijn om hun collegaā€™s om advies te vragen. Een training teambuilding is dus een leuke dag uit voor uw team en zal u professionelere werknemers opleveren.

De trainer:
Train je Team
Contactgegevens

Vandaag nog een adviesgesprek en een offerte?
Doe geheel kosteloos en vrijblijvend een aanvraag:


  Hoe lang wilt u dat de training duurt?

  Hoeveel personen volgen de training?

  Plaats waar u de training wilt?

  Datum waarop u de training wilt?

  Contactpersoon

  Bedrijfsnaam

  Telefoonnummer

  Please leave this field empty.

  E-mail

  Opmerkingen  Deel deze training:

  Op Linkedin: x werd dit gedeeld

  Facebook:
  x werd dit gedeeld

  en op Twitter: x werd dit gedeeld

  Email deze training:
  Deze training is geplaatst op: