Actief uitje

De trainer:
Train je Team
Contactgegevens

Een actief uitje voor uw bedrijf!

Het serieuze en leerzame van onze bedrijfstrainingen valt goed te combineren met een actief uitje voor het hele team. Tijdens een van onze trainingen doen de deelnemers niet alleen waardevolle kennis op, maar beleven ze ook een onvergetelijk leuke dag!

actief uitje

Een actieve teambuilding dag

Elk jaar is het weer zover, er moet een bedrijfsuitje georganiseerd worden. En elk jaar wordt het weer moeilijker omdat je als organisator natuurlijk origineel wil blijven en niet ieder jaar hetzelfde uitje wil aanbieden. Het hele internet wordt afgestruind met de conclusie dat veel uitjes niet geschikt zijn: te duur, te ver weg, te sportief of juist te passief. Heeft u wel eens gedacht aan een actief uitje van een ander kaliber? Er zijn vele mogelijkheden voor een actieve teambuilding dag waarbij ieder zich op zijn plek voelt.

Actief uitje voor uw personeel

U wilt natuurlijk niet dat de teammiddag die u organiseert voor het bedrijf te saai is. Maar te sportief kan soms ook teveel van het goede zijn. Niet elke werknemer staat er om te springen om op een vlot door het koude water te peddelen. Vaak bestaat een team medewerkers uit een erg gemixte groep en kan het lastig zijn om een uitje te vinden waar iedereen tevreden mee is. Wij bieden een groot aanbod aan van creatieve bedrijfsuitjes. Een kookworkshop is hier een voorbeeld van. Leer elkaar beter kennen door samen te werken in de keuken en stel een mooi gerecht samen. Of heeft u wel eens gedacht aan een circustraining? Vertrouw op elkaar en laat elkaar niet vallen. Bouw samen een menselijke toren en laat uw acrobatiek talent aan de rest van het personeel zien. Een personeelsuitje kan ook de vorm hebben van een leerzame middag.

Een leerzaam actief uitje

Een actief uitje hoeft niet perse uit een spelvorm te bestaan. Het is ook mogelijk om uw werknemers een leerzame workshop aan te bieden. Uiteraard wel een interactieve workshop want de bedoeling van de teambuilding dag is natuurlijk dat uw medewerkers intensief samenwerken. Een communicatietraining is hier uitermate geschikt voor. Tijdens een communicatietraining wordt samen met een docent en het team ingegaan op mogelijke problemen van communicatie tijdens het werk. Hoe wordt dit herkend en hoe kan dit worden opgelost? Er wordt tijdens de cursus veel samengewerkt en uw medewerkers zullen veel op elkaar oefenen, hierdoor zal iedereen nieuwe inzichten krijgen en een beter besef van hun eigen manier van communiceren.

Een actief uitje is een zorgt voor teambuilding

Het doel van een actief uitje voor uw personeel is om ze nader tot elkaar te brengen. Door een activiteit te organiseren waarbij alleen door nauw samen te werken het gestelde doel bereikt kan worden, leren medewerkers elkaar snel kennen. Veel activiteiten die voor teambuilding georganiseerd worden zijn activiteiten waarbij men afhankelijk van elkaar is. Het gestelde doel kan niet alleen bereikt worden, je hebt altijd de hulp van je mede teamleden nodig. Dit zorgt ervoor dat je min of meer gedwongen bent om een succesvolle samenwerking te organiseren. Wanneer dit uw personeel spelenderwijs lukt, zullen zij het vervolgens op de werkvloer ook met weinig moeite voor elkaar krijgen. Het personeel durft elkaar makkelijker te benaderen en zal eerder geneigd zijn om problemen samen op te lossen. Werk wordt efficiënter aangepakt en dit is uiteindelijk wat u wil bereiken met het organiseren van een actief uitje voor uw medewerkers. Plus natuurlijk het feit dat uw medewerkers kunnen genieten van een leuke dag!

De trainer:
Train je Team
Contactgegevens

Vandaag nog een adviesgesprek en een offerte?
Doe geheel kosteloos en vrijblijvend een aanvraag:


  Hoe lang wilt u dat de training duurt?

  Hoeveel personen volgen de training?

  Plaats waar u de training wilt?

  Datum waarop u de training wilt?

  Contactpersoon

  Bedrijfsnaam

  Telefoonnummer

  Please leave this field empty.

  E-mail

  Opmerkingen  Deel deze training:

  Op Linkedin: x werd dit gedeeld

  Facebook:
  x werd dit gedeeld

  en op Twitter: x werd dit gedeeld

  Email deze training:
  Deze training is geplaatst op: