Management Training Programma

De trainer:
Train je Team
Contactgegevens

Onze management training biedt het programma voor uw team!

Binnen elk team speelt management een grote rol. Plannen en organiseren zorgt ervoor dat de medewerkers hun doelen bereiken. Hoe belangrijk management ook is binnen een bedrijf, veel mensen kunnen hierover nog een hoop leren. Onze professionele trainers stellen voor een management training een programma op dat precies aansluit bij de wensen van het team. Bekijk hier de management training en vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan voor uw programma!

management training programma

De problemen op tafel leggen

Managen gaat over plannen en organiseren en vervolgens de middelen creëren om de gestelde doelen te bereiken. Er bestaat soms veel verschil in kennis over management binnen een team. Sommige medewerkers zullen een managementopleiding hebben gevolgd, maar lang niet iedereen met een managementfunctie zal daadwerkelijk een opleiding in die richting hebben gedaan. Het is ook mogelijk dat het management qua kennis op hetzelfde niveau presteert, maar er verschillen zijn in opvatting over het organiseren en uitvoeren van plannen voor het bedrijf. Een management training programma biedt de mogelijkheid aan uw medewerkers om hun kennis op te frissen en actuele management problemen binnen het team op tafel te leggen. De docent zal naast de managementtraining aandacht besteden aan de bestaande problemen en samen met het team een oplossing proberen te zoeken. Naast de problemen is er natuurlijk ook ruimte om de positieve punten van het team te bespreken, want sterke kanten moeten worden benadrukt.

De ontwikkeling van het management

Management staat nooit stil. Tegenwoordig is er veel veranderd op het gebied van management door de moderne technologieën en communicatie middelen. Social media zijn sterk in opkomst gekomen en kunnen een krachtig wapen zijn voor een bedrijf, mits goed gebruikt. Wanneer niet op de goede manier gebruikt, kan dit juist de gestelde doelen tegenwerken. Ook door het ontwikkelen van internet en wereldwijd steeds makkelijker toegang hiertoe, gaat communicatie veel sneller. Daarom is een management training programma voor uw medewerkers, of zij nu geschoold zijn of niet, altijd een nuttige cursus. Hun kennis zal worden opgefrist en ze zullen er veel nieuws van opsteken.

Het nut van een management training programma

Een management training programma is voor uw medewerkers een educatieve middag. Ze worden terug in de schoolbanken gezet en hun kennis zal hierna weer up to date zijn. De lesmethoden zijn echter niet schools. De ervaren docent zal op een interactieve manier de kennis overbrengen. Het is geen probleem wanneer er een niveauverschil in kennis is tussen uw medewerkers. De cursus wordt zo gegeven dat het voor iedereen te volgen is en toch persoonlijke uitdagingen biedt. Ook zal de gehele dag veel samengewerkt worden. Het programma bestaat niet alleen uit een managementtraining. Er zal ook aandacht worden besteed aan communicatietraining. Zowel communicatie tussen uw werknemers, tegen klanten en business partners, als online communicatie kan besproken worden.

Management training programma als teambuilding

Het doel van het management training programma is niet alleen educatie. Het is ook van belang om uw team nader tot elkaar te brengen. Bent u al een tijd op zoek naar een bedrijfsuitje? Investeer in uw medewerkers en bied ze de mogelijkheid om zich te ontwikkelen en nader tot elkaar te komen. Het programma is erop gericht om veel samen te werken en elkaar feedback te geven. Door de intensieve samenwerking zal het team een band opbouwen en elkaar beter leren kennen. Het resultaat is direct terug te zien op de werkvloer. De sfeer is beter en er wordt nog lang nagepraat over de succesvolle trainingsdag. Uw medewerkers zullen met meer kennis en zin weer aan het werk gaan.

De trainer:
Train je Team
Contactgegevens

Vandaag nog een adviesgesprek en een offerte?
Doe geheel kosteloos en vrijblijvend een aanvraag:


  Hoe lang wilt u dat de training duurt?

  Hoeveel personen volgen de training?

  Plaats waar u de training wilt?

  Datum waarop u de training wilt?

  Contactpersoon

  Bedrijfsnaam

  Telefoonnummer

  Please leave this field empty.

  E-mail

  Opmerkingen  Deel deze training:

  Op Linkedin: x werd dit gedeeld

  Facebook:
  x werd dit gedeeld

  en op Twitter: x werd dit gedeeld

  Email deze training:
  Deze training is geplaatst op: