Leuke Teambuilding Utrecht

De trainer:
Train je Team
Contactgegevens

Doe leuke teambuilding in Utrecht met het bedrijf!

Bent u met het team op zoek naar leuke teambuilding in Utrecht? Of u nu met het team gaat koken, dansen, theater maken of circusoefeningen leert: Train je Team verzorgt voor u in Utrecht leuke en ontspannen teambuilding voor uw bedrijf. Bekijk het aanbod en vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan!

leuke teambuilding utrecht

Samen bouwen aan een team

Eens in de zoveel tijd wordt er in een bedrijf besloten dat er een teamuitje wordt georganiseerd. Hoewel het nog wel eens als een luchtige, en daarom misschien een minder belangrijke activiteit wordt gezien, is het wel degelijk van belang voor het bedrijf. Leuke teambuilding in Utrecht biedt een team de kans om optimaal te ontspannen met de hele groep. Leuke teambuilding in Utrecht geeft de groep handvatten om elkaar op een nieuwe manier te benaderen en te leren kennen. Op een leuke manier leert de groep meer over teambuilding en samenwerking. Alle bedrijven die in de provincie of stad Utrecht zitten gevestigd zijn welkom bij Train je Team voor leuke teambuilding.

Leuke teambuilding in Utrecht levert veel op

Wij van Train je Team vinden het belangrijk dat medewerkers in een goede, positieve ontspannen sfeer werken. Wanneer de communicatie binnen een bedrijf te wensen overlaat, heeft dit effect op de werknemers en de productiviteit. Leuke teambuilding in Utrecht helpt het team om de communicatie te verbeteren en de energie weer te laten stromen. De activiteiten die het team tijdens een uitje doet zijn leuk en luchtig en stimuleren tegelijkertijd het onderling vertrouwen. Leuke teambuilding in Utrecht is dus ook ontzettend leerzaam.

Voorbeelden van leuke teambuilding in Utrecht

Een voorbeeld van leuke teambuilding in Utrecht is de circus workshop. Tijdens teambuilding circus leren de deelnemers verschillende circusoefeningen aan. De oefeningen zijn zo gemaakt dat het deelnemers intensief samenwerken en elkaars hulp inschakelen om de opdracht tot een succes te maken. Het daagt het team uit om elkaar op een nieuwe manier te bekijken. Alle werkrelaties worden hier even aan de kant geschoven. De focus ligt op een informele nieuwe kennismaking met elkaar.
Een ander voorbeeld van leuke teambuilding in Utrecht is de theaterworkshop. De oefeningen zijn erop gericht om de groep te activeren en uit oude patronen te komen. Niet alleen is het de manier om meer over elkaar te weten te komen, het team leert daarnaast de acteur in zichzelf kennen. Oefeningen uit theaterwereld kunnen mensen helpen om kritischer naar zichzelf te kijken en zo te ontdekken wat de sterke punten zijn en wat de verbeterpunten. Deze leuke teambuilding in Utrecht leidt de groep af van de dagelijkse dingen en laat hen zien hoe ze hun eigen kracht zo goed mogelijk kunnen inzetten.
Bent u ook geĆÆnteresseerd in een leuke teambuilding in Utrecht (of natuurlijk een andere plek in Nederland)? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan!

De trainer:
Train je Team
Contactgegevens

Vandaag nog een adviesgesprek en een offerte?
Doe geheel kosteloos en vrijblijvend een aanvraag:


  Hoe lang wilt u dat de training duurt?

  Hoeveel personen volgen de training?

  Plaats waar u de training wilt?

  Datum waarop u de training wilt?

  Contactpersoon

  Bedrijfsnaam

  Telefoonnummer

  Please leave this field empty.

  E-mail

  Opmerkingen  Deel deze training:

  Op Linkedin: x werd dit gedeeld

  Facebook:
  x werd dit gedeeld

  en op Twitter: x werd dit gedeeld

  Email deze training:
  Deze training is geplaatst op: