Voetbaloefeningen

De trainer:
Train je Team
Contactgegevens

Voetbaloefeningen voor de ideale teambuilding!

Tijdens onze trainingen staan teambuilding, samenwerking en communicatie centraal. Aan de hand van bijvoorbeeld voetbaloefeningen of andere opdrachten raken de teamleden op elkaar ingespeeld. Wilt u het gevoel binnen uw team verbeteren? Bekijk het aanbod en vraag een vrijblijvende offerte aan!

voetbaloefeningen

Voetbaloefeningen-technieken

Op 12 september 2012 is er op voetbalclub de Helden een belangrijke dag voor een aantal voetballeden. Er wordt vandaag gekeken naar de voetbaltechnieken van de jonge miniemen, zodat de vereniging een selectie kunnen maken voor een aantal selectieteams. Om deze dag te kunnen realiseren hebben een aantal mensen de trainingen voetbal voorbereiding al dagen van te voren getroffen. Dit was erg veel werk, omdat zij zich met een aantal dingen rekening moesten houden.
Ze moesten er voor zorgen dat er genoeg eten en drinken is voor de jonge miniemen, genoeg gesponsorde voetballen, een extra voetbalveld, scheidsrechters, mensen die trainingen geven en een team die de voetbaloefeningen miniemen kan maken. Ook moest er voor gezorgd worden dat alle jonge miniemen voor de zomer een lijst via de post kregen met allerlei oefenstof voetbal. Dit was een hele klus, want in die dikke envelop zat een voetbal, voetbal handschoenen en een paar zweetbandjes, zodat de jonge miniemen zich optimaal konden voorbereiden op de voetbaloefeningen van de miniemen.

Voetbaloefeningen-schema

In het schema van de jonge miniemen stond een heel schema wat ze dag op dag moesten oefenen. Op maandag moesten ze verschillende technische voetbaloefeningen oefenen. Op dinsdag moesten de jonge miniemen werken aan hun conditie en op woensdag moesten ze werken aan hun balgevoel. Op zaterdag moesten de jonge miniemen al deze technieken van de afgelopen dagen samen voegen. Dit deden ze door vriendschappelijke voetbalwedstrijd te spelen. Omdat ze veel intensieve dagen achter de rug hadden, kregen ze op donderdag en zondag een rustdag. De zondag was de belangrijkste rustdag, omdat maandag 12 september de grote selectie dag is waarbij ze de oefeningen voetbal aan de scout konden laten zien. Veel jonge miniemen waren erg zenuwachtig voor deze dag, omdat ze er een aantal weken intensief voor hadden getraind. Alle jonge miniemen moesten zich verzamelen op de voetbalvereniging om 07.30 uur. Alle jonge miniemen die mee deden aan de trainingen voetbal jeugd was deze trainingen voetbal gratis dag. Dit zorgde er voor dat er veel jonge miniemen mee deden en dat de scout genoeg keuze had om de selectie bekend te maken. De dag begon met een openingswoord van de directeur van voetbalvereniging de Helden. Hij sprak alle jonge miniemen en de ouders aan hij gaf ze moed en probeerde de zenuwen weg te halen bij de jonge miniemen, zodat ze de voetbaloefeningen miniemen goed en zelfverzekerd konden uitvoeren. De directeur van voetbalvereniging de Helden vertelde ook nog een aantal huishoudelijke mededelingen, zoals hoe laat de dag zou eindigen en wanneer de jonge miniemen te horen kregen of ze geselecteerd zouden zijn voor een selectie team.

Voetbaloefeningen-selectie

Daar was het moment dat de jonge miniemen moesten verzamelen op het voetbalveld, zodat de ze de voetbaloefeningen miniemen konden laten zien aan de scout wat ze in huis hebben. Ze begonnen eerst met een aantal makkelijke oefeningen, zodat de scout kon zien hoe voetbaltechnisch ze zijn. Tijdens deze oefening maakte de scout al een selectie. Als ze de voetbaloefeningen miniemen goed hadden uitgevoerd dan mochten ze door naar het rode groepje. Als ze de technieken nog niet helemaal goed beheerste, mochten ze naar het groene groepje. Dit zorgde er voor dat ze binnen 1 dag de selectie teams bekend konden maken. Voor sommige jonge miniemen was het een leuke en vrolijke dag. En voor andere miniemen was het een wat minder leuke dag. Uiteindelijk bleven de sterkste en meest gedreven miniemen over voor de selectie teams.

De trainer:
Train je Team
Contactgegevens

Vandaag nog een adviesgesprek en een offerte?
Doe geheel kosteloos en vrijblijvend een aanvraag:


  Hoe lang wilt u dat de training duurt?

  Hoeveel personen volgen de training?

  Plaats waar u de training wilt?

  Datum waarop u de training wilt?

  Contactpersoon

  Bedrijfsnaam

  Telefoonnummer

  Please leave this field empty.

  E-mail

  Opmerkingen  Deel deze training:

  Op Linkedin: x werd dit gedeeld

  Facebook:
  x werd dit gedeeld

  en op Twitter: x werd dit gedeeld

  Email deze training:
  Deze training is geplaatst op: